Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Замінюємо святого Миколая

Дата публікації: 14.12.2018 11:26
Дата оновлення: 14.12.2018 11:26

 1

Що подарувати дитині на святого Миколая. Підказки для батьків

Міні-шпаргалка для батьків з вибору подарунка під подушку

У День святого Миколая всі діти чекають сюрпризів. І якщо дарувальники не збираються обмежуватися солодощами, то компанія MOYO підготувала шпаргалку з ідеями для вибору корисних і потрібних подарунками під подушку.

1. Годинник-телефон з GPS трекером

Діти в усьому прагнуть бути схожим на батьків, тому вже з малих років вони хочуть власний телефон. Але не варто знайомити дитину з тонкощами мобільного зв'язку віддавши свій старий смартфон або «кнопочнік». Для цих цілей створені спеціальні дитячі моделі, випускаемо в форматі наручних годинників. Практично всі з них оснащуються вбудованим GPS трекером, що дозволяє батькам завжди знати, де їх чадо, а діти зможуть в будь-який момент зателефонувати батькам і нікому більше.

MOYO рекомендує: дитячі смарт-годинник GOGPS ME K25

 2

2.Детскіе дзиги


Beyblade і Infinity Nado дуже популярні серед дітей, а по всій Україні регулярно проводяться різні змагання блейдеров. Тому ігровий набір з новим дзигою буде відмінним подарунком для дитини.

MOYO рекомендує: арена Auldey Infinity Nado c трюками і дзигою

 3

3. Іграшки-персонажі улюблених мультфільмів


Діти люблять іграшки і мультфільми, а коли вони перетинаються, це, якщо не ідеальний подарунок, то максимально близько до нього. Зараз набирає популярність мультсеріал Монкарт, тому однойменна серія іграшок-трасформеров буде дуже до речі.

MOYO рекомендує: ігрова фігурка Monkart Трансформер

 4

4. Машинка на радіоуправлінні


Машинка на радіоуправлінні - завжди відмінний подарунок. А коли це швидкісна бджола, яка вміє робити запаморочливі трюки на будь-якій поверхні, то їй буде радий будь-який хлопчисько.  

MOYO рекомендує: машинка New Bright TumbleBee .

 5

6. Лялька і аксесуари для неї


Багато ляльок не буває. А якщо це Фібі зі зростаючими волоссям на новому рожевому ретромобиле до цього FM-приймачем - вона поза конкуренцією як «на дорозі», так і серед будь-яких інших подарунків.

MOYO рекомендує: лялька Фібі і Ретро автомобіль від Our Generation.

 6

 

Коментарі
Залиште коментар