Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чохол BELKIN SportFit Armband for iPhone 6: життя на бігу

Дата публікації: 30.12.2014 00:00
Дата оновлення: 30.12.2014 00:00

Людей з такими чохлами можна зустріти в будь-якій точці планети – в Києві, Нью-Йорку, Сінгапурі, Лондоні і Тель-Авіві. Вони бігають, їздять на велосипедах або просто займаються на тренажерах, встановлених під відкритим небом або прикритих спеціальним козирком від палючого сонця. Незалежно від віку вони схожі на олімпійських богів і богинь, яким хочеться наслідувати навіть в тому випадку, якщо словосполучення «ранкова пробіжка» викликає у вас бажання впасти в зимову сплячку. Таким чином, придбання чохла BELKIN SportFit Armband вашого iPhone 6 стати першим кроком на шляху до нового життя або зробить ваші заняття спортом більш комфортними.

50535_02_1000x1000_01

Belkin SPORT-FIT ARMBAND for iPhone 6 це функціональний аксесуар для найактивніших користувачів, які не хочуть розлучатися з мобільним пристроєм навіть під час тренувань. Еластична неопренова манжета утримує чохол на передпліччя і при цьому не буде заважати вашим рухам.

a720bc94-146a-4bc0-b219-a5ebf1a0dbb3._v319144302_

Ремінь легко регулюється, так що вам буде зручно незалежно від величини ваших біцепсів. У такому чохлі смартфон надійно захищений від пилу і вологи, так що раптовий дощ е стане для вас проблемою. При цьому ви гарантовано отримаєте вільний доступ до центральної кнопці керування і роз'єму для навушників, а також зможете виконати будь-яку операцію за допомогою сенсорного екрану і, зможете запустити додаток для фітнесу або послухати музику під час пробіжки. Відзначимо що виробник подбав навіть про дрібниці: з зовнішньої сторони чохол оснащений світловідбиваючої вставкою, яка забезпечить вам додаткову безпеку під час руху.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії