Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Автомобільні відеореєстратори Gazer - тепер в магазинах МOYO!

Дата публікації: 25.10.2013 00:00
Дата оновлення: 25.10.2013 00:00

Асортимент Gazer включає три лінійки відеореєстраторів різних цінових категорій з SD, HD і Full HD якістю відеозапису. У модельному ряду представлені як мініатюрні відеореєстратори для штатної установки, так і пристрої, виконані в класичних корпусах з відкидним дисплеєм.

При цьому, Gazer пропонує своєму клієнту, мабуть, найбагатшу комплектацію товару на ринке.Gazer є єдиним виробником, котрі володіють в стандартній комплектації своїх відеореєстраторів двома модернізованими типами кріплення: вакуумним і на 3М скотчі – на вибір автомобіліста. Вакуумне кріплення зі спеціальної еластичної гуми дозволяє міцно зафіксувати відеореєстратор на лобовому склі автомобіля. Кріплення на 3М скотчі дає можливість закріпити відеореєстратор на будь-яку плоску поверхню авто, включаючи шовкографію лобового скла, обшивку салону або торпедо. Завдяки мініатюрним розмірам 3М кріплення реєстратор можна встановити максимально непомітно, повністю приховавши його за дзеркалом заднього виду або розмістивши на обшивці даху автомобіля.

У комплекті поставки також присутній фірмова карта пам'яті Gazer micro SDHC 4/8 Gb (в залежності від Медела) з SD-адаптером, що дозволяє використовувати відеореєстратор відразу після покупки, без необхідності придбання додаткових аксесуарів. Крім цього всі автомобільні відеореєстратори Gazer комплектуються вдосконаленим блоком живлення зі спеціальним фільтром, повністю запобігає будь-які перешкоди в FM-діапазоні і в роботі GPS-навігаторів.

Важливою відмінністю відеореєстраторів Gazer є наявність сертифіката УкрСЕПРО на весь модельний ряд продукції. Даний сертифікат свідчить про те, що відеореєстратори Gazer абсолютно законні, безпечні і схвалені державою. Більш того, копія сертифіката входить в стандартну комплектацію кожного реєстратора. Наявність цього документа надає значні переваги в разі надання відеозаписів в якості доказів у суді або при суперечках з ДАІ. Використання несертифікованих пристроїв може стати першочерговою причиною, по якій суд відмовить в прийомі відеозапису як докази. До того ж, комплектація кожного відеореєстратора включає 2 наклейки «Ведеться відеозапис» для дотримання всіх правил законності відеозйомки.

На сьогоднішній день Gazer має широку мережу авторизованих сервісних центрів в Україні, яка налічує понад 30 центрів по всій території країни. Процес діагностики, тестування і ремонту техніки здійснюється під постійним контролем висококваліфікованих інженерів Gazer, що гарантує високий рівень технічного обслуговування в усій мережі сервісних центрів.

Коментарі
Залиште коментар