Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих моделей недорогих ігрових відеокарт

Дата публікації: 11.12.2020 14:50
Дата оновлення: 11.12.2020 14:50

Хороша дискретна ігрова видеокарточка не обов'язково коштує стільки, що волосся на голові ворушиться. У цьому допоможе переконатися рейтинг кращих бюджетних відеокарт, які на раз-два тягнуть сучасні ігри. У добірці – 10 класних недорогих моделей з описом основних особливостей кожного девайса. Прочитавши статтю і порівнявши пристрої, геймер зможе зробити вибір.

лучшие бюджетные видеокарты для игр

ASUS Radeon RX 560 2GB DDR5 OC

Недорогий девайс радує досить низькими температурними показниками. Карта заточена під розгін і оснащена всім необхідним для комфортного використання.

Головні характеристики
Розрядність шини 128 біт
Частота шини 7000 МГц
Частота GPU 1275/1285 МГц
Об'єм відеопам'яті 2048 МБ

ASUS Radeon RX 560 2GB DDR5 OC

Плюси:

  • Можна одночасно підключити до 3х моніторів.
  • Підтримує роздільна здатність дисплея 5К.
  • Ефективна система охолодження, а також технології Auto-Extreme і Super Alloy Power II, які відповідають за енергоефективність, дозволяють навіть при солідних навантаженнях комфортно використовувати цю відеокарту час і не побоюватися перегріву або зниження продуктивності.

Недолік - 2 Гб пам'яті може бути замало для сучасних вимогливих до об'єму відеопам'яті ігор.

GIGABYTE GeForce GTX 1050 2GB DDR5

Висока енергоефективність, низький рівень шуму – все це про бюджетну модель від виробника GIGABYTE. Гб пам'яті для високих і середньо-високих налаштувань в більшості сучасних ігор цілком достатньо. А ще це – оптимальний варіант для геймерів, які хочуть заощадити.

GIGABYTE GeForce GTX 1050 2GB DDR5

Основні параметри відеокартиGIGABYTE GeForce GTX 1050 2GB DDR5
Процесор (тактова частота GPU/Boost), МГц 1354/+1455
Об'єм пам'яті 2 Гб
Тип пам'яті gDDR 5
Розрядність шини, біт 128
Частота роботи шини, МГц 7008

Читайте також: 3 кращих виробника і 5 відеокарт NVidia GeForce GTX 1050 TI на 4 GB

ASUS GeForce GTX 1050 2GB DDR5

Цю модель радять як потужну, але при цьому дешеву ігрову відеокарту. Такий варіант здатний стати найкращим для геймера, який не женеться за «ультра» і бажає заощадити.

ASUS GeForce GTX 1050 2GB DDR5

Чому потрапила в рейтинг:

  1. Випущений під брендом ASUS GPU з 14 нм техпроцесом дозволяє насолодитися комфортним геймплеєм в більшості сучасних хітів ігрової індустрії. На Ultra-налаштування не завжди можна розраховувати, але високі і середньо-високі гарантують хороший FPS.
  2. Фірмова утиліта дозволить вичавити максимум при розгоні, а при бажанні з її допомогою можна комфортно вести стрім і записувати ігровий процес в реальному часі.
  3. Завдяки технології Alloy Power II відеокарта демонструє високу енергоефективність.
  4. За рахунок NVIDIA GameWorks стала можливою реалізація функції під назвою NVIDIA Ansel, яка дає можливість знімати панорамні скріншоти.

MSI GeForce GTX1050 2GB DDR5 OC V1

Варіант рекомендують, як універсальне рішення для ігор, роботи з вимогливими додатками, стріму і рендеринга. Висока продуктивність, ніякого зайвого шуму і вкрай високих температур – вже тільки цим відеокарта заслужила місце в рейтингу найбільш оптимальних моделей для сучасних ігор.

Переваги:

  • Відсутність додаткового живлення – заощадить місце всередині пристрою (ПК, моноблока або лептопа) під інші комплектуючі.
  • 2 вентилятора + радіатор не дають картці перегрітися.
  • MSI Afterburner – популярний софт для розгону, налаштування системи охолодження, тестування девайса, записи потокового відео – полегшує роботу з відеокартою, що підтверджують відгуки.

MSI GeForce GTX1050 2GB DDR5 OC V1

Чого бракує:

  1. можливості працювати з декількома дискретними картками одночасно;
  2. підтримки VR.

Втім, з огляду на, скільки коштує модель, це не можна назвати суттєвими мінусами.

Дізнайтеся: зібрати ігровий комп'ютер, які комплектуючі купити: 3 варіанти на вибір

ASUS Radeon RX 560 4GB DDR5 OC EVO

оверклокерського версія з 4 Гб «під капотом »здатна забезпечити всі умови для комфортного гейминга в найсучасніших іграх. Можна підключити до трьох моніторів і повністю зануритися у віртуальний світ.

ASUS Radeon RX 560 4GB DDR5 OC EVO

За що потрапила в топ кращих:

  • Ефективна і довговічна система охолодження з двома пилонепроникними вентиляторами, які відповідають класу захисту IP5X.
  • Утиліта GPU Tweak II дозволить розігнати і без того потужний графічний процесор будь-яких проблем, а модуль XSplit Gamecaster знадобиться любителям транслювати і записувати ігровий процес.
  • Підтримка таких функцій, як AMD Eyefinity і AMD FreeSync згладжує розриви зображення, домагаючись максимальної плавності в відеоіграх.

AFOX GeForce GTX 1050 Ti 4GB DDR5

Дуже добре підходить для роботи з вимогливим до відеоресурсом ПО і для сучасних ігор. Високі налаштування графіки, плавна і реалістична картинка, стабільний ФПС і ніяких гальмувань – без зайвого шуму ця відеокарта створить всі умови для комфортної роботи і розваг. При цьому вона досить бюджетна.

Рада: щоб повністю зануритися в робочий/ігровий процес, варто створити многомоніторний конфігурацію. З цією карткою так можна: вона здатна одночасно працювати з 3 дисплеями.

AFOX GeForce GTX 1050 Ti 4GB DDR5

Привабливі технології і функції моделі від AFOX:

  1. NVIDIA Adaptive V-Sync – технологія обробки зображення, яка реагує на зміну частоти кадрів і підлаштовується так, щоб картинка залишалася плавною. Розриви і тремтячі кадри залишаться в минулому.
  2. NVIDIA PhysX – новий рівень реалістичності. Вогонь, вода, вибухи та інші елементи стали ще більш деталізовані.
  3. Підсилювач NVIDIA GPU – навіть у важких програмах і іграх відеокарта не втратить в продуктивності.

Підбірка: кращих виробника відеокарт NVidia GeForce GTX 1060 + 5 крутих моделей

GIGABYTE Radeon RX 560 4GB DDR5

Робоча конячка, яка здатна «вивозити» будь-які завдання і «не пітніти» навіть при тривалих максимальних навантаженнях, потрапила в рейтинг недорогих ігрових моделей, про які відгукуються якнайкраще. А як інакше, якщо з нею користувач отримує живу картинку, плавний геймплей, високий FPS і можливість працювати з ресурсоємним софтом.

 GIGABYTE Radeon RX 560 4GB DDR5

Приємні особливості:

  • Висока роздільна здатність (7680x4320 точок) забезпечує широке поле для апгрейда в майбутньому.
  • «Холодно» навіть влітку – фірмове охолодження з 2 вентиляторами по 80 мм + і мідні трубки для відведення тепла, які контактують з GPU безпосередньо, не дадуть відеокарти перегрітися і знизити тим самим її продуктивність.
  • Радує і відсутність додаткового живлення, а також енергоефективність: цієї моделі вистачить блоку живлення на 400 Вт.

MSI GeForce GTX 1050TI 4GB DDR5 Aero ITX OC

Потужна і надійна модель, яку можна легко вмістити навіть в компактний корпус. Девайс не гріється і не шумить. З більшістю вимогливих до ресурсів завдань, будь то професійний софт або сучасні ігрові хіти, справляється на всі 100%. ДО того ж, вона не потребує додаткового живлення, що теж – плюс.

Чому варто вибрати:

1. Компактний формат ніяк не впливає на продуктивність. Технології NVIDIA GameWorks ™ і GeForce Experience, підтримка останніх версій OpenGL DirectX – все це забезпечує гідний рівень оптимізації і комфортний ігровий процес.
2. дновременно підключення до 3 моніторів з високою роздільною здатністю значно розширює можливості при роботі і розвагах.

 MSI GeForce GTX 1050TI 4GB DDR5 Aero ITX OC

3. Kombustor – інтегрований бенчмарк з DirectX12 для проведення тестів.

4. Cофт для розгону і гнучкою налаштування параметрів.

5. Можливість запису геймплея.

6. Геймер може керувати параметрами картки через додатки, використовуючи гаджети під керуванням IOS або ANDROID.

В тему: Порівняння 2 бюджетних ігрових відеокарт – GTX 1050 проти GTX 1050 TI

ASUS GeForce GTX1050TI 4GB DDR5 OC

Це один з найкращих варіантів для багатогодинного використання : картка витримує серйозні навантаження, при цьому не гріється і не шумить. Реалістична картинка без розривів і гальмування, можливість розгону для цієї GTX1050TI - не проблема. League of Legends, Overwatch і PUBG будуть «літати».

ASUS GeForce GTX1050TI 4GB DDR5 OC

Чим може сподобатися бюджетна картка:

  • Є фірмовий софт для стрімінга і записи геймплея, а також для розгону.
  • Надійна качество високої якості, які готові працювати в режимі «Non Stop».
  • Сертифікація IP5X – пилонепроникні вентилятори будуть служити дійсно довго, та й охолодження демонструє відмінні показники. Максимальні навантаження при багатогодинному використанні не стануть причиною критично підвищеної температури, а значить стабільність роботи відеокарти не порушиться.

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti 4GB

Міць і стабільна робота + високі показники FPS і плавний геймплей в гучних сучасних іграх – вже тільки цим модель заслуговує місце в рейтингу цікавих відеокарт. А з огляду на, скільки коштує такий ігровий варіант, на душі стає тепліше. Однак на цьому його достоїнства не закінчуються.

Примітка: карту рекомендують як дешевий пристрій, що дозволяє комфортно грати в Watch Dogs, Red Dead Redemption, не кажучи вже про не самих свіжих, але все ще актуальних Відьмак 3, Far Cry 5 і інших бестселери.

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti 4GB

Головні особливості:

  • Фірмове активну охолодження не дасть апарату перегрітися.
  • Можна підключити до 4 моніторів одночасно – грати і монтувати відео стане ще зручніше.
  • Недорога відеокарта працює стабільно і тихо, а об'єм в 4 Гб для більшості завдань оптимальний, будь то робота чи геймінг.

Цікаво: Яка відеокарта краще – NVidia GeForce GTX 1050 або AMD Radeon RX 560

Топ кращих недорогих відеокарт допоможе геймеру вибрати оптимальну модель для ігор і заощадити бюджет. Кожна картка має відмінні характеристики, не гріється, дозволяє створювати многомоніторний конфігурацію, а головне – грати в сучасні гейми. Радити, який вибір зробити – важко, а тому можна просто порекомендувати тим, хто не женеться за високими настройками, звернути увагу на 2 гігабайтні пристрої. А ось тим, хто звик насолоджуватися грою по максимуму – на девайси з пам'яттю побільше.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії