Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ювелірні вироби тепер і на Moyo.ua

Дата публікації: 05.10.2016 11:59
Дата оновлення: 05.10.2016 11:59

Тепер можна побалувати себе або подарувати другу якісні прикраси, і нехай при кількості всього цього очі розбігаються, найменувань ювелірки більше трьох тисяч, але заплутатися у всьому цьому розмаїтті не вийде, все зручно розсортовані по категоріям. Тут і консервативні прикраси типу кілець, браслетів, сережок, і цікаві шпильки з брошками, і релігійні штучки, такі, як ладанки, хрестики. Ну і не обійшлося без срібного посуду з приладами, яка ніколи не виходить з моди.

Взагалі срібний посуд - це не тільки данина традиціям, коли на хрестини дарують ложечку «на зубок» або фамільний сервіз, який стоїть в серванті і дістається у свята. Ви, наприклад, знали, що срібло вбиває бактерії і саме тому так цінується? А його іони, благотворно впливають на систему травлення людини. До того ж, столове срібло нерідко стає предметом інвестування, так як з віком тільки набирає в ціні.

Що стосується прикрас, то вони, крім іншого, є хорошою ідеєю подарунка людині, «у якого все є». Це і статусні сувеніри, і речі, які хоч і непомітні, а все ж формують образ їх господаря в очах суспільства. До речі, хоча ювелірка і є своєрідним «чемпіоном» по підробкам, з нами турбуватися про це не варто: все вироби сертифіковані Державною Пробірною Палатою України, що є запорукою 100% -ної гарантії якості.

Кожна модель в інтернет-магазині MOYO по-своєму унікальна за рахунок видів і кольору металу, ну і за рахунок каменів, природно. А столові прибори продаються в спеціальних футлярах, які сприяють їх довговічності. І ніяких сумнівів!

Коментарі
Залиште коментар