Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Xiaomi Yeelight Lamp - розумний світильник, керований за допомогою смартфона

Дата публікації: 13.10.2015 10:51
Дата оновлення: 13.10.2015 10:51

Компанія Xiaomi, більш відома як компанія виробник смартфонів і розумних гаджетів, представила своє нове творіння - розумний світильник, керований смартфоном. 

Новинка має ціліндрообразную форму і виконана з напівпрозорого білого пластику на металевій підставці. Всередині знаходиться світлодіодний модуль, яскравість якого легко регулюються в залежності від потреб споживача. 

Перейдемо, мабуть, до найцікавіших функцій пристрою - смартфункціям. Управління лампою дуже просто: рух пальця вправо-вліво регулює колір, вгору-вниз - яскравість. Можна перемикатися між кольоровим і білим режимом, в кольоровому режимі можна вибрати практично будь-який колір, в білому - зробити освітлення більш теплим або холоднішим. Режим Flow дозволяє автоматично плавно перемикатися між чотирма обраними користувачем квітами.

Завдяки спеціальній програмі для смартфона лампа може: 

1. Підтримувати нічний режим . Вмикати і вимикати світло, робити його приглушеним або яскравим залежно від потрібної функції.

2. Включати світловий будильник.   Лампа може включати світло і збільшувати яскравість за певний час до пробудження. 

3. Інтегруватися зі смарт-браслетом Mi Band. Лампа буде сама вимкнутися, коли користувач засинає, отримавши попередній сигнал від смарт-браслета. 

Пристрій є цікавою новинкою для тих, хто хоче автоматизувати і забезпечити максимальний рівень комфорту для своейго сну, однак чи варто на стільки спрощувати своє життя, питання, на який  кожен відповість особисто. 

Ціна світильника для українського споживача близько 1800 грн. 

Коментарі
Залиште коментар