Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Розумна викрутка від Xiaomi

Дата публікації: 17.07.2017 09:45
Дата оновлення: 17.07.2017 09:45

Компактна електрична розумна викрутка Xiaomi Мi Wowstick 1FS вашим незамінним помічником. Зручний інструмент в формі ручки дозволяє носити девайс навіть в кишені.

Смарт викрутка Wowstick 1FS не просто практичний девайс, при цьому вона має стильний дизайн, корпус девайса виконаний з анодованого алюмінію, вона не ковзає в руці. Вага викрутки всього лише 46 гр., Але до цього вазі додаємо вагу 2х батарейок. Викрутка працює від батарейок ААА, в режимі навантаження може працювати до 8 годин.

Ця маленька смарт викрутка призначена для роботи з дрібними деталями. З її допомогою ви можете приступати до лагодження планшетів, смартфонів, камер, лептопів. Також відмінно підійде тим, хто займається моделюванням. Використовувати викрутку для лагодження великої техніці не рекомендується. Цю викрутку можна застосовувати для роботи з гвинтами в мікросхемах, швидкість 100 об/хв. А біля робочої частини девайса розташовані світлодіоди, які добре висвітлюють робочу зону.

Смарт викрутку можна використовувати як в автоматичному, так і в ручному режимі. Великий вибір різних насадок робить викрутку універсальної. У продажу є два набори насадок – Xiaomi Мi Wowbits-SІ Wowbits-A.

Також ви можете придбати магнітну дошку Xiaomi Мi WOWPAD. З нею не загубиться жоден гвинтик, ні запчастини. Тільки уявіть, скільки часу ви зможете заощадити.

У комплекті ви отримуєте розумну викрутку, 6 насадок, подовжувач і контейнер для викрутки. Будь-який дрібний ремонт без втрати часу і зусиль – ось що таке Wowstick.

Коментарі
Залиште коментар