Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 найкращих дитячих смарт-годинників

Дата публікації: 08.05.2018 13:21
Дата оновлення: 06.06.2023 10:48

Дитячі смартгодинник це не просто мила прикраса, яка дає дитині відчути себе дорослою. Цей девайс також дає батькам можливість завжди знати, де він знаходиться. Який наручний годинник купити для дитини? Звичайно, яскраві та красиві, а ще – з GPS-трекером.

лучшие детские смарт-часы

Вибрати найкращий серед безлічі варіантів допоможе рейтинг найпопулярніших дитячих розумних годинників. Він заснований не лише на відгуках, а й на характеристиках та цінах. В огляді є фото, опис основних переваг, а також мінусів кожної моделі, яка увійшла в топ-7.

GOGPS ME K50

Ці розумні наручні годинники з батареєю на 400 мАг подобаються дітям завдяки яскравому забарвленню, а батькам – завдяки вбудованому GPS-трекеру. ДО того ж годинник сумісний як зі смартфонами на андроїді, так і з айфони. Потрібно лише встановити і налаштувати безкоштовний додаток.

GOGPS ME K50

Чим хороші ці smart watch:

  • Не бояться пилу та бруду — ремінець, зроблений із силікону, можна протерти вологою ганчіркою та швидко очистити від забруднень.

  • Є вбудований навігатор – батьки зможуть побачити, де знаходиться їхня дитина, на карті смартфона. Також дитячий годинник можна налаштувати, щоб він автоматично сповіщав дорослого, коли дитина виходитиме зі школи.

  • GOGPS ME K50 — майже мобільний телефон: батьки зможуть зателефонувати своєму чаду. При бажанні дитина і сама може зв'язатися з ними одним натисканням на кнопку.

  • Наявність кнопки SOS – з нею школяр завжди у безпеці. Достатньо натиснути на клавішу, і розумний годинник-телефон буде дзвонити на всі номери, які вказані для екстрених випадків, поки хтось із абонентів не візьме слухавку.

  • Опція прослуховування – батько може у будь-який час зателефонувати на смарт-вотчі та слухати, що відбувається навколо дитини. Сам власник годинника нічого не дізнається.

  • Можливість записувати та надсилати голосові повідомлення батькам лише за допомогою годинника. Для спілкування будь-коли, навіть якщо в школі заборонені смартфони.

Ще один плюс, що модель GOGPS ME K50 представлена у двох кольорах. Є рожевий для дівчаток та темно-синій для хлопчиків.

GOGPS ME K25

Яскравий дизайн, стильна спортивна форма цих дитячих смартгодинників привертає увагу однолітків. Батьків порадує навігатор – у гаджет вбудований GPS: вони побачать, де знаходиться власник годинника.

GOGPS ME K25

Чим сподобається: 5 якостей

  1. Простота налаштування — треба тільки скачати додаток та включити синхронізацію: місце розташування власника гаджета виводитиметься на батьківський телефон;

  2. Можливістю замінити мобільник: у дитячому розумному годиннику є опція запису голосових повідомлень. Її можна використовувати у будь-якій ситуації. І щоб розповісти мамі про гарну позначку, і щоб повідомити про своє місцезнаходження.

  3. Купити такий годинник з GPS варто, щоб постійно бути на зв'язку. Батько може через програму налаштувати безпечні зони. Наприклад, школу, репетитора чи гурток танців. Коли дитина вийде з цієї зони, смартгодинник моментально надішлють повідомлення на смартфон дорослого.

Примітка: екран також показує кількість пройдених кроків, стан мережі та рівень заряду батареї.

  1. Місткого акумулятора на 400 мАг вистачить на добу.

  2. Захищений корпус робить смарт-вотчі GOGPS ME K25 практичними. Вони не бояться занурення у воду та не зіпсуються навіть під дощем.

У цій моделі також є кнопка SOS та можливість переглядати весь маршрут дитини. Звіт зберігається за 13 місяців.

Стаття на тему: Кращі годинники для дітей: ТОП-10 дитячих наручних годинників

ELARI KIDPHONE

Зовнішність і прийнятна ціна – це не єдине, що приваблює в смартгодиннику. Модель настільки розумна, що здатна замінити і GPS трекер, і телефон – у неї вбудований слот для сім-картки. Гаджет порадує потужним акумулятором – 600 мАг вистачить, щоб не заряджати його до 4 днів.

ELARI KIDPHONE

Огляд функцій KIDPHONE

Налаштування безпечної зони

треба тільки встановити безпечні межі заздалегідь: якщо дитина виявиться поза цієї зони, на батьківський смартфон прийде повідомлення

Повідомити розташування

коли власник smart гаджета дзвонить комусь, його батькам надходить повідомлення з місцем, звідки відбувається виклик

На заняттях

опція відключає повідомлення та зайві функції, не даючи відволікатися

Розклад роботи трекера

допоможе заощадити заряд батареї

Кнопка SOS

стане в нагоді в екстреній ситуації: одне натискання — і на всі встановлені номери надійде запис голосу маленького власника (15 сек), а сам розумний годинник перейде в авторежим відповіді на вхідний дзвінок

Шагомер

дисплей наручного годинника показує, скільки кроків пройдено — функція допоможе привчити дитину до спорту: вона зможе змагатися з батьками чи друзями

Будильник

малюк не пропустить школу чи гурток

Мінус – не захищені від пилу та води.

ERGO COLOR C010

Це одна з найкращих моделей з GPS у рейтингу. У неї не лише симпатичний дизайн у спортивно-футуристичному дусі та акумулятор з пристойною ємністю (400 мАг точно вистачить на добу), але також багато інших цікавих фішок.

ERGO COLOR C010

Опис основних плюсів:

  • Цей варіант — не лише GPS, а й спортивний трекер: він має відповідні режими. Тож гаджет здатний стати для господаря не лише навігатором, а й тренером.

  • Розумний наручний годинник не обов'язково знімати, щоб помити руки — вони захищені за стандартом IPX4. Пили модель теж не злякається.

  • У смартгодиннику для дітей є будильник — їхній господар не пропустить школу, заняття в секції чи улюблений мультфільм.

  • COLOR C010 дбайливі батьки. Вони зможуть не тільки знати, де знаходиться їхнє чадо, а й дзвонити йому так само, як і по телефону, а ще — слухати, з ким він спілкується. Крім того, в гаджет вбудована камера: можна зробити фото і побачити, чим зайнята дитина, що відбувається навколо неї, на смартфоні

  • Виділена кнопка для термінових дзвінків – годинник вмить розішлють повідомлення домашнім.

Недолік – немає пульсометра.

FIXITIME

Топова модель потішить мультифункціональність. Це і годинник, і GPS трекер, і телефон. Вона є популярною серед дітей завдяки цікавому дизайну, створеному за мотивами мультика «Фіксики». Судячи з відгуків батьків, вони вибирають цей варіант через функції, які дозволяють завжди «тримати руку на пульсі»: знати, де знаходиться дитина, мати можливість зателефонувати йому.

Смартгодинникы FIXITIME

Чим хороші: 3 якості

  1. Щоб налаштувати смартгодинник, не потрібна інструкція (хоча вона є).

  2. Дитячий наручний годинник синхронізується і з андроїдофонами, і з гаджетами Apple. Додаток для відстеження завантажується безкоштовно із відповідних магазинів.

  3. На розумних FIXITIME 4 кнопочки для дзвінків. Одна з них – екстрена. Вона активує SOS-режим: автоматично надсилає голосове повідомлення на встановлені номери, а також переводить годинник у режим автовідповіді на вхідний дзвінок.

Читайте також: ТОП-10 марок розумного годинника для всієї родини

ELARI KIDPHONE 2

Варіант з батареєю 400 мАг є покращеною версією першого KIDPHONE, який теж потрапив у цей рейтинг. Зрозуміло, нова модель не уникла долі GPS трекера. Дизайн особливо не змінився, але сенсорний дисплей цієї моделі став більшим – 1,4”. А ще автори додали можливість відправляти емодзі. Окрім призначення спеціальної геозони, трекінгу за розкладом та крокоміром, а також режиму «На заняттях», які були і в минулій моделі, сюди додали нові можливості.

Примітка: дитячі smart годинники не бояться пилу та води.

ELARI KIDPHONE 2

Що нового вміють KIDPHONE 2

Функція

Опис

голосовий чат

можна спілкуватися з друзями та сім'єю одночасно

список друзів

інші смарт-години можна додавати до списку друзів і надсилати їм дані, наприклад, щоб змагатися один з одним у кількості пройдених кроків

будильник

малюк не пропустить школу, садок чи улюблений мультик — батьки можуть встановлювати будильник віддалено

Мінус — не рахує пульс.

FIXITIME 2

Модель – покращена версія перших Фіксітайм. Ці розумники зроблені на кшталт «Фіксиків» (популярного мультика), тому їх обирають діти. Батьки ж купують її заради ємної батареї та трекінгу розташування GPS, LBS і Wi-Fi. Звісно, цим можливості гаджета не обмежуються.

Примітка: для швидкого налаштування дитячого смартгодинника додається інструкція.

Смартгодинникы FIXITIME 2

Що цікавого:

  • Ці розумні наручні годинники здатні повністю замінити телефон: з них можна не тільки дзвонити, а й відправляти голосові та смс-повідомлення зі смайликами, і навіть у соцмережі заходити. Кнопка SOS також є.

  • 600 мАг акумулятор можна не заряджати тиждень. Хочеться заощадити заряд ще більше? Для цього треба лише налаштувати трекінг за розкладом: GPS не буде працювати цілодобово.

  • FIXITIME 2 захищені від води – за стандартом IPX5.

  • Можна задавати геозони: коли малюк виходить за межі безпечної локації, батькам надходить повідомлення.

  • Smart-гаджет допоможе навчитися планувати і не відволікатися: в годинник вбудований будильник, а режим «на заняттях» відключить всі функції, що відволікають.

Можливо, зацікавить: ТОП-20 найкращих марок наручного годинника: рейтинг виробників

Будь-яка модель розумного годинника з цього рейтингу стане чудовим подарунком для дитини і зніме вантаж із душі батьків, які хвилюються про його безпеку. Тим, хто місця собі не знаходить, поки їхнє чадо в садку чи школі, варто вибрати COLOR C010 від ERGO. На цей дитячий годинник можна зробити фото, щоб побачити дитину. Юному фанату фіксиків напевно сподобаються FIXITIME 2. З них можна дзвонити, надсилати смс. Камери цього наручного аксесуара немає, зате є можливість визначати безпечні зони.

Коментарі
Залиште коментар