Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-3 найкращих автомобільних GPS-навігаторів у 2023

Дата публікації: 21.07.2017 12:02
Дата оновлення: 03.01.2023 13:20

GPS-навігатор працює без нарікань, якщо відповідає стандартам якості. Комплектуючі та вузли, встановлені всередині, забезпечують грамотну побудову маршруту та виключення гальмування під час пересування картою. Такий гаджет завантажує додаткові місця. Подібних гаджетів на ринку не так багато, але є дійсно якісні варіації, які заслуговують на пильну увагу.

При виборі необхідно враховувати ряд параметрів та характеристик, від чого залежить вартість конкретної варіації. Якщо потрібно підібрати надійну модифікацію, що працює безперебійно, цей список на допомогу.

GARMIN Drive 50 – чітка і реалістична картина


Рейтинг GPS-навігаторів для автомобіля включає пристроїв. До нього входить і GARMIN Drive 50 Навлюкс, яка, в порівнянні з рештою гаджетами бренду, практично не відрізняється зовні від «однокласників». Серед особливостей потрібно виділити:

  • розміри монітора;
  • розташування функціональних складових на корпусі;
  • характеристики.

Модификация Гармин

Зовнішній вигляд девайсу Гармін

Це досить простий гаджет, що має функцію виключення небезпеки під час пересування та поінформованості водіїв про те, що на дорозі.Відрізняється девайс переваг від побратимів:

  • деталізацією карти України, що забезпечує максимально комфортну поїздку;
  • великим сенсорним моніторомЗ роздільною здатністю 480х272 пікселів та діагоналлю 5 дюймів при використанні матриці TFT;
  • подвійний орієнтацією дисплея: у вертикальному та горизонтальному положенні;
  • демонстрацією безлічі об'єктів: заправок, ресторанів, кафе, магазинів, готелів і Т.д.;
  • наявності попередженьПРО небезпечні та неприємні ситуації, що ускладнюють рух: ремонт на магістральних шляхах, аваріях та ДТП.

Інтерфейс гаджета відрізняється простотою не представляє труднощів для користувача, застосування здійснюється на інтуїтивно зрозумілому рівні. Розміри монітора забезпечують зручний пошук та спрощують завдання у кілька разів.

Опція Junction view дозволяє демонструвати перехрестя в реалістичному вигляді. Девайс оснащується ще й голосовим помічником, що гарантує легке орієнтування на місцевості за рахунок найпростіших і найточніших ВКАЗІВОК.

Коли водій наближається до небезпечного перехрестя або залізничного переїзду, то гаджет повідомляє про це. Також девайс відображає місця встановлення лежачих поліцейських, дільницях біля школи, крутих поворотах і т.д. Варто звернути увагу на інші моделі Гармін.

Таке будова істотно спростить і убезпечить пересування на дорогах.

Prestigio GeoVision 5068 – кожне пересування з комфортом


Девайс Prestigio GeoVision 5068 – гаджет, який прокладає шлях до потрібної точки в один клік. Така модель відрізняється доступною ціною, але вартість не позначається на роботі пристрою.

Модель Престижио

Зовнішній вигляд девайсу Престижіо

Варіація характеризується:

  • Легкістю та компактністю. Важить девайс всього 160 г, а розміри становлять 129х84х13 мм.
  • Висока роздільна здатність і оптимальні параметри діагоналі, що забезпечує деталізацію зображення. У першому випадку показники становлять 800х400 пікселів, а у другому – 5 дюймів. У цьому використовується тип матриці TFT.
  • Чудовим екраном. Монітор LSD сенсорний з вбудованим тачскрином і має кольорову передачу графіки, додатково оснащується підсвічуванням для зручності під час пересування вночі. Точність введення гарантує наявність стілусу.
  • Функціональною операційною системою. Працює гаджет з ПЗ Microsoft Windows CE 6.0 та підтримує карти навігації України, СНД та частини західної Європи.
  • Наявністю слота для карти пам'яті. Така особливість значно розширює функціонал гаджета.

Пристрій за рахунок компактних габаритів розміщується на панелі будь-якого транспортного засобу і не захаращує місце, забезпечуючи відмінну видимість. Усередині девайса встановлений процесор MStar MSB2531А та акумулятор 950 mAh, що дозволяє переглядати фото та відео, а також підключатися до Мережі. Працює прилад на базі ПЗ Навітел, а картографічні дані оновлюються безкоштовно.

Серед переваг:

  • візуалізація графіки в 2Д і 3Д;
  • демонстрація розв'язок у тривимірному режимі;
  • швидка та зручна навігація;
  • можливість ведення пошуку по пам'яті.

ДО недоліків можна віднести хіба що великі обрамлення на дисплеї. Підвисання і гальмування під час експлуатації помічено не було.

GARMIN Dezl 770LMT – чим приваблива модель


Моделі GPS-навігаторів 2017ВКЛЮЧАЮТЬ і GARMIN DEZL 770LMT. ЦЕ Модифікація, яка застосовується до вантажних транспортних засобів. Модель Оснащується скляним монітором з діагоналлю 7 ДЮЙМІВ, надгромким динаміком, що надає чіткі команди та інструкції та захищеним корпусом від зовнішніх впливів. Такий дисплей забезпечує чудову видимість кузова з усіх боків.

Модель Гармин Дезл

Зовнішній вигляд девайсу Гармін

Переваги моделі полягають в:

  • екрані, що має високу контрастність;
  • безстрокове завантаження нових карт і трафіку в ЄС;
  • розрахунку шляху відповідно до ваги та габаритів транспортного засобу;
  • наявності путівника по сервісних точках автомобілів такої категорії.

Гаджет попереджає про проведення ремонтних робіт, стан траси разом із крутими перехрестями, висотою естакад та магістралей з обмеженнями за вагою. Працює гаджет із програмою навігації Навлюкс, а картографічні дані – Україна та ЄС.

Додатково девайс оснащується слотом для карти пам'яті та має бездротове підключення Bluetooth та FM-Transmitter. Така модель включає точки інтересу, що становлять важливість для професійного водія.

За рахунок наявності опції" Вибір смуги руху" з голосовими сигналами автовласник завжди буде готовим до подолання транспортної розв'язки або крутим з'їздам трасою. Такий параметр заздалегідь поділяє картину на моніторі дві частини, заздалегідь відображаючи потрібну смугу з небезпечним ділянкою.

Картографічні дані оновлюються безкоштовно протягом усього терміну служби гаджета, що забезпечує актуальність інформації. Така модель розроблена спеціально для вантажних автомобілів, роблячи перевезення більш якісними та безпечними.

Серед недоліків слід відзначити хіба що вартість девайсу.

Якому варіанту віддати перевагу


Якість роботи GPS-навігатора визначається в першу чергу внутрішнім наповненням та функціоналом. Подібні пристрої роблять рух безпечним і спрощують переміщення по незнайомій місцевості.

Який варіант вибрати,ЗАЛЕЖИТЬ від власних переваг, особливостей транспорту та бюджету. Багатий Функціонал кожної варіації задовольнить потреби будь-якого споживача. Це Девайси, що відрізняються мультифункціональністю, за винятком деяких пристроїв, та зручністю експлуатації.

На нашу думку, найкращий варіант серед представлених – GARMIN Drive 50 за рахунок великого функціоналу, який забезпечує зручність експлуатації.

Дивіться відео «Garmin Dezl 770LMT. Найкращий навігатор. Огляд меню та налаштування»:

Коментарі
Залиште коментар