Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих виробників духових шаф

Дата публікації: 13.02.2018 13:52
Дата оновлення: 20.02.2023 15:54

Щоб домашнє печиво виходило з першого разу, а буженина стала частою гостею на столі, потрібно зовсім небагато – якісна духова шафа. Коли температура всередині духовки точно відповідає потрібній, а страви пропікаються рівномірно, а не підгоряють знизу і залишаються сирими зверху – готувати набагато приємніше.

Перед тим, як вибрати духовку певної фірми, корисно ознайомитися з рейтингом найкращих виробників цієї техніки та особливостями духових шаф кожного бренду. Порівняння загальних рис та відмінностей допоможе купити техніку, яка буде відповідати всім вимогам.

духовые шкафы

Beko

Продукція бренду Beko популярна не тільки в Україні, а й у 130 інших країнах світу. Турецький виробник заслужив на повагу споживачів завдяки широкому асортименту приладів для дому та демократичним Цінам. Українські споживачі оцінили переваги посудомийних машин, плит, холодильників, пральних МАШИН,духових шаф Beko іншої техніки бренду.

Особливості духовок фірми:

  1. Приготування як 3D. Тривимірна технологія в електричних моделях забезпечує одночасно роботу всіх елементів нагрівання. Кільцевий, нижній та верхній елементи, а також вентилятор – функціонують синхронно. Так жар всередині духовки (такий, як BEKO BIM25400XMS) розподіляється рівномірно. Тому в режимі 3D можна паралельно готувати на трьох рівнях.
  2. Деякі моделі оснащені функцією швидкого розігріву. Піч буде готова до використання швидше завдяки запуску всіх елементів нагрівання відразу. Швидкість розігріву залежить від вибраної програми.
  3. У духовках з електронним дисплеєм, на КШТАЛТBIM 22301 X, є вбудована функція захисту від ненавмисного натискання. Тому не варто хвилюватися, що програма випадково зіб'ється і страва залишиться сирою або пригорить.
  4. Від відбитків пальців на поверхні духовки захистить спеціальне покриття нержавіючої сталі. Таке покриття передбачене на моделях Prime Line.

Духовые шкафы Beko

Цікаво знати: ТОП-14 найкращих духових шаф. Поради, як вибрати духовку

Bosch

Концерн, заснований у 1886 році, у 2017 відомий в Україні як оплот надійності та довговічності побутової техніки. Німецька збірка відрізняється скрупульозністю та ретельністю. Тому прилади для домашнього використання бренду, включаючи духові шафи Bosch, вважаються еталоном якості.

Переваги духовок торгової марки:

  1. Функція блокування від дітей: наприклад, вона є в моделі HBG 635 BB1. Не потрібно турбуватися, що малюк змінить або зіб'є налаштування приготування.
  2. У всіх духовках газового типу є система термоелектричного захисту від витоків газу. Є вогонь раптово гасне, подача газу в пальник автоматично припиняється.
  3. З турботою власнику духової шафи створено технологію EcoClean. Панелі EcoClean покриті спеціальним керамічним шаром. Завдяки йому будь-які забруднення, які утворюються в процесі приготування, трансформуються в наліт, який можна без зусиль стерти.

Духовые шкафы Bosch

Спаде: Гуся в духовці: 4 етапи приготування ідеальної святкової страви

Electrolux

Среди досягнень виробника – створення духової шафи Electrolux технологією приготування на пару. А також винахід та випуск першої у світі духовки, обладнаної вбудованою камерою.

Інновації та орієнтованість на професійну техніку для домашнього приготування пояснюють переваги духовок бренду:

  1. Технологія PlusSteam підкреслить смак продуктів і текстуру. Поєднання пари з нагріванням допоможе зробити випічку повітряною, а м'ясо – соковитим. Така функція є у OPEB6641X.
  2. Моделі з функцією самоочищення, як OPEC9553X власнику, що час натиснути «чарівну» кнопку піролітичного очищення, коли настане час.
  3. З термощупом в духовці EOB55351AX відчути себе шеф-кухарем. Для цього виставляється потрібна температура, що відповідає рівню готовності продуктів. І потрібний час термощуп подає сигнал.
  4. Сенсорний екран забезпечує швидке та просте керування режимами нагріву. За допомогою ТFТ-панелі в EOB8757ZOZ можна вибрати запрограмовані режими або спеціальну програму випічки.

Духовые шкафы Electrolux

Що можна приготувати: 10 цікавих рецептів картоплі в духовці

Gorenje

Словенський бренд акцентує увагу на витонченому дизайні та інноваціях у техніці для дому. Пральні машинки, холодильники, газові та електроплити, духові шафи Gorenje всі прилади для будинку фірма створює у співпраці зі знаменитими дизайнерами та з урахуванням потреб покупців.

Переваги брендових словенських духовок:

  1. Більшість духовок зроблено у вигляді склепіння. Такі контури характерні для дров'яних печей, у яких до цього дня випікається найсмачніший хліб. У духовці BO625E01BKПОДІБНОЇ конструкції гаряче повітря рухається вільно, без перешкод. Тому Він рівномірно огортає страву, що готується.
  2. Функція AquaClean в моделях BO 637E13X відчистити поверхню всередині духовки. Використання цього режиму дозволяє прибрати весь бруд та весь жир вологою ганчірочкою без зусиль.
  3. У духовках виробника можна одночасно запікати страви на п'яти рівнях. Це можливо завдяки комбінації форми у вигляді склепіння та технології MultiFlow 360°. На задній стінці кожної моделі знаходяться отвори, а вентилятор поступово поширює потоки повітря всередині духової шафи.
  4. Каталітичні панелі в електродуховках, наприклад BO 647 A20XG, вбирають і розщеплюють жир при досягненні 85° всередині шафи.

Духовые шкафы Gorenje

Спробуйте приготувати: 5 цікавих рецептів качки в духовці – від простих до «високої кухні»

Hansa

Торгова марка вийшла на український ринок у 2000 році. ДО цього часу виробник вже успішно торгував газовими робітниками. плитами і варочними поверхнями на міжнародному РИНКУ.Духові шафи Hansa нагородами за досягнення у дизайні у 2011, 2014 та 2015 роках.

Особливості духовок фірми:

  1. Бренд пропонує більше десяти лінійок, і у кожної з них – свій стиль: Vintage, Simplex, Zen, Renaissance, Titanium, UniQ, Vision, Linea, Fusion і Fusion II, Scandium і т.д. Тому підібрати піч, що відповідає загальному образу кухні, не складе труднощів.
  2. Електронна система EasyControlT, як у моделі BOEI68577, допоможе максимально точно налаштувати процес приготування.
  3. Функція «Швидке нагрівання» розігріває духовку до 150 градусів за 240 секунд. З такою духовкою, як BOEW 64190055, не доведеться витрачати час на очікування, адже температура повітря в шафі підніметься до потрібної на 20% швидше, ніж зазвичай.
  4. Противні ProCook, якими комплектуються духовки Ханса, забезпечать найкращий результат без пригорання. Вони виконані у вигляді сот, за якими безперешкодно циркулює гаряче повітря.

Духовые шкафы Hansa

А ви знаєте, Як приготувати шашлик в духовці: 2 рецепти для свинини і курятини

Pyramida

Український бренд спеціалізується на вбудованій техніці. Габаритні прилади для кухні виготовляються на великих китайських заводах, сертифікованих відповідно до європейських стандартів Якості. Не ВИНЯТОК -Духові шафи Pyramida.

Особливості духовок фірми:

  1. Сенсорна панель на приладах передбачає багатофункціональність і простоту використання. Так, F 100 S GBL 10 робочих режимів приготування різноманітних страв.
  2. В F 120 S BLACK разом запікати два види страв. Печка умовно поділяється на два відсіки за допомогою особливої полиці. Конвекція в обох відділеннях, відповідно, буде відрізнятися. Температура запікання та необхідна програма для відсіків також виставляється окремо.
  3. В асортименті бренду представлені як моделі економ-класу з мінімумом потрібних функцій, наприклад F 46 BLACK, так і ультрасучасні, високотехнологічні духовки, як F 105 S IX.

До речі, Як приготувати стейк у духовці? 3 бездоганних рецепта

Духовые шкафы Pyramida

Siemens

Духові шафи Siemens високою технологічністю та мінімалістичним дизайном. Переваги моделей даного виробника:

  1. Такі моделі, як, наприклад CM 678G4S1, пропонують нові актуальні функції: «Підйом тесту» і «Сушка». Перший допоможе отримати тісто потрібної консистенції, а другий – висушити трави, овочі та фрукти.
  2. Готувати на чотирьох рівнях духовки допоможе система 4D. Запахи в процесі не змішаються, і кілька страв будуть готові вчасно. А п'ятий рівень використовується лише для приготування продуктів на грилі.
  3. Моделі з частковою або повною обробкою продуктів парою, як CS 656GBS1, дають можливість оптимально приготувати овочі, рибу або м'ясні страви. Функція називається pulseSteam.
  4. Емальовані стінки духовки, як у моделі HB 634GHS1, допоможуть позбавити помічницю від забруднень без особливих зусиль.

НА тему: 5 простих рецептів піци в духовці

Духовки Siemens

Ventolux

Відомий український виробник почав роботу в 2005 році і своїми витяжками швидко зарекомендував себе у покупців, пропонуючи якісну збірку та сучасний дизайн. Тому фірма почала розширювати асортимент техніки для дому і представила варильні поверхні і духові шафи Ventolux.

Особливості духовок компанії:

  1. Моделі випускаються як у класичному дизайні, так і в модерновому. Тому підібрати вбудовану духову шафу для кухні у певному стилі можна без проблем.
  2. Духовки, наприклад SYDNEY, виробляють з нержавіючої сталі із захистом від слідів пальців, емальованої сталі та загартованого скла виробництва Німеччини.
  3. Фірма виробляє товари різних кольорових гаммах. Духовка білого, чорного, як AMORETTO, кремового або сталевого кольору гармонійно поєднуватиметься з меблями та іншою побутовою технікою.
  4. Духовка з режимом вентиляції, наприклад CALGARY, стане запорукою рівномірно приготовленої страви.

Духовые шкафы Ventolux

Спробуйте приготувати Український борщ у духовці – 3 смачні рецепти

Whirlpool

Whirlpool – американо-італійський концерн, що продає побутову техніку по всьому світу, в тому числі і в Україні. Головна «фішка» бренду – виконання приладів для дому у білому кольорі. Однак це не повною мірою стосується духових шаф Whirlpool: фірма пропонує покупцям моделі в різній колірній гамі.

Позитивні якості духовок виробника:

  1. Емаль легкої очистки, як в AKP 459/IX, дозволить без труднощів повернути духовці первозданну чистоту.
  2. Для полегшення процесу готування в духовках є від 7 до 20 автоматичних програм (їх кількість залежить від моделі).
  3. Захист від дітей у моделі AKP 458/NB збій або відключення працюючої програми готування.

Духовые шкафы Whirlpool

Вишуканий рецепт: Готуємо стерлядь у духовці – 4 рецепти аристократичної риби

Zanussi

Компанія починала з виробництва печей. Згодом в асортименті побутової техніки з'явилися плити – електричні та газові, а також інші прилади для домашнього використання. У 21 столітті духові шафи Zanussi на заводах Італії, Таїланду та Китаю.

Переваги духовок компанії:

  1. Бренд випускає моделі з різними габаритами: компактні, стандартні та підвищеної місткості. Тому кожен покупець може підібрати духовку потрібного розміру, орієнтуючись на площу кухні, частоту приготування, кількість членів сім'ї і т.д.
  2. Залежно від потреб, можна вибрати духову шафу з одним з 3 типів очищення – традиційної, каталітичної або парової. Або модель з емаллю легкої очистки, як ZZB 510301 X.
  3. Спеціальне покриття на ZZB 525601 X духовку від розлучень і слідів пальців.
  4. Фірма пропонує моделі в різних дизайнерських рішеннях – від класичного до хай-тек за демократичної вартості.

Духовые шкафы Zanussi

Корисно знати: Як користуватися духовкою? Більше 20 корисних порад

Всі бренди, представлені в ТОПі, виробляють гідну та якісну техніку. Вирішуючи, який фірми краще, слід враховувати функціональність і цінову категорію, а також їх співвідношення. Відчути себе «шефом» допоможуть пічки Bosch та Electrolux – за якістю вони максимально наближені до професійної техніки. Доступні Zanussi і Beko мають необхідні для щоденного приготування робочими режимами. Торгові марки України — Pyramida та Ventolux — виробляють пічки європейського рівня із сучасним дизайном.

Виробник
Основні переваги Ціновий сегмент (грн)
Beko Функціональність, режим 3D, різноманітність дизайнерських рішень 5 000 – 12 000
Bosch Високий клас енергозбереження, багато функцій приготування 7 000 – 65 000
Electrolux Технологія випічки з парою, піролітична система очищення 7 000 – 35 000
Gorenje Зведена форма, витончений дизайн 6 000 – 30 000
Hansa Акцент на дизайн, листи виключають пригорання 5 000 – 10 000
Pyramida Функціональність, асортимент у різних цінових категоріях 4 000 – 15 000
Siemens Функції «Підйом тесту» «Сушка», обробка парою 10 000 – 70 000
Ventolux Широкий вибір дизайнерських рішень, режим вентиляції, доступна вартість 4 000 – 7 000
Whirlpool Дизайн, широка кольорова гамма 5 000 – 7 000
Zanussi Моделі з різними габаритами, демократичні ціни 4 000 – 18 000

Коментарі
Залиште коментар
Категорії