Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Порівняння Samsung Galaxy S8 і Samsung Galaxy S9: 5 головних відмінностей

Дата публікації: 28.10.2018 21:03
Дата оновлення: 28.10.2018 21:03

Престижні смартфониSamsung, крім розкішної зовнішності, можуть здивувати різноманітністю функцій. Порівняти телефониGalaxy S8І S9 варто тим, хто в темі розвитку наворочених девайсів і хоче зрозуміти, куди рухається прогрес.
відрізняються з першого погляду. Але! Спектр функцій став помітно ширше, а дизайн – практичніше. Флагман Galaxy S8 заклавши фундамент для подальших напрацювань компанії і знайшов своє продовження в Galaxy S9. Чи став телефон успішніше попередника і в чому криються відмінності між девайсами, допоможе розібратися стаття.

Смартфоны Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S9

Цікаво прочитати:Як користуватися смартфоном: короткий мануал з 5 пунктів для новачків.

Зовнішній вигляд флагманів

«Візитна картка» вигляду смартфонів Samsung є в обох моделях. Солідно що виглядає витягнутий металевий корпус з вигнутими краями став давно пізнаваний у світі.

Серед ідентичних характеристик зовнішності девайсів можна назвати:

  • superAMOLED дисплей - зручний 5,8-дюймовий екран є в обох Android-пристроях;
  • аудіороз'єм- класичний 3,5-міліметровий порт для навушників залишився без змін;
  • водонепроникність- стандарт IP68, завдяки якому телефони не бояться дощу, вплинув на дизайн. Корпус виглядає литим, не пропускаючи вологу і пил.

Найяскравішою і несподіваною відмінною рисою є те, щоGalaxy S9Став більше і важче попередньої моделі – 68,7 × 8,5 (мм) проти 68,1 × 8 (мм) і відповідно ваги в 163 гр. (Було – 155 гр.).

 Цветовые решения Samsung Galaxy S8

Читайте також:Як зробити скріншот на смартфоні: 4 способи, які працюють.

Екрани Galaxy S8 і Galaxy S9

Galaxy 8 і Galaxy 9 можуть похвалитися «безмежної» поверхнею, що в житті виглядає досить вражаюче. Рамки не впливають на зображення і здається, що у телефону дійсно немає меж. Ще однією особливістю є закруглені кути, які надають моделям елегантності.
здатність телефонів – 1440 × 2960 пікселів, що робить картинку дуже чіткою для сприйняття дрібних деталей. Дисплей Edge з QHD + дозволом виводить гаджети в лідери за якістю зображення.

Для перегляду відеороликів девайси підходять як не можна краще. AMOLED-матриця дозволяє насолоджуватися різноманітністю відтінків і чудово підходить для HDR.

Окремо потрібно сказати про скло для смартфонів Galaxy – Corning Gorilla Glass 5. Воно захищає девайс від пошкоджень при падінні з висоти близько 1,6 м. (Середньостатистичний показник висоти при зйомці Селфі). Так що можна не переживати про збереження пристрою, а для тих, хто хоче перестрахуватися, існує величезний вибір варіантів додатковогозахисного склаДля девайсів.

Корисно дізнатися:Як прошити Android-смартфон: 5 етапів.

Акцентувавши увагу на подібності і особливості телефонів, можна додати те, що девайси дійсно дуже схожі. Поклавши 2 пристрої поруч, можна побачити, що S9 трохи коротше і ширше вісімки, що робить його комфортним для носіння в руці.

Экран Samsung Galaxy S9

Камери Galaxy S8 і Galaxy S9

Якщо вигляд девайсів вже звичний і не дуже відрізняється, то відчути відмінності в навороченності камер можна з першого знімка.
КАМЕРА GALAXY S8 В 12 megapixel І фронтальна в 8 megapixel ЗІ спеціальним светосильним об'єктивом дозволяє робити вдалі Селфі навіть в темний час доби. Фіксована бленда F/1.7 допомагає створити знімки без упущення дрібних деталей. Представлена модель смартфона – вже відмінний варіант для фотолюбителів, але компанія Samsung не зупинилася на досягнутому і продовжила роботу над новими девайсами.

Камера Galaxy S9 з «розумним» зрушенням апертури може змінюватися від f/2.4 до f/1.5, вибираючи оптимальну контрастність в залежності від погодних умов і типу освітлення. Адаптується діафрагма впливає на різкість і яскравість зображення.

Цінитель красивих кадрів може розраховувати на:

  1. Стабілізацію фотознімку.
  2. А ось варіативність діафрагми.
  3. Оптику для професіоналів.

Galaxy S9 – для створення професійних фотокарток, коли Galaxy S8 – більше для фотолюбителів.

Корпус Galaxy S8 і Galaxy S9

Оболонка з металу у Galaxy S9 – матова, на відміну від Galaxy S8, який виконаний в глянці. Звичайно, поверхня – справа смаку, як і вибір чохла. Але вони обидва безсумнівно красиві. З'єднання скла і металу завжди вигідно підкреслює статусність пристроїв. Ще одна перевага: акуратна металева рамка не відволікає від екрану.

Цікава інформація:Дослідження: як виглядає смартфон українця.

Мінімалістичний дизайн гаджетів позбавлений зайвих деталей. У Galaxy S9 відсутні фізичні кнопки (крім бічних). Рамка з'єднана із задньою панеллю без єдиного помітного стику.

Обидва смартфона відмінно виглядають в руці. Якісна збірка відчувається під час експлуатації. Такими моделями не страшно користуватися в дощовий день або впустити в воду. Ще одним приємним нюансом є розміщення в аксесуарах крім USB Type-C, звичного роз'єму для навушників, який поступово зникає в зустрічаються моделях.

Смартфоны Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S9

Програмне забезпечення смартфонів

Мобільні системи з широким спектром можливостей – Snapdragon 835, Exynos 8895 представлені в 8 моделі. Телефон оснащений віртуальним помічником Bixby, який управляє додатками за допомогою голосу. Версія ОС: Android 7.0 дозволяє відображати на екрані відразу кілька додатків, підтримує вбудовані відповіді на повідомлення та має вдосконалену систему енергозбереження «Doze».

додаток Bixby залишилося недопрацьованим, судячи з відгуків користувачів, і компанія Samsung постаралася виправити цю дрібну похибка в новій моделі – Galaxy S9. Віртуальний помічник Bixby тепер наділений здатністю машинного навчання. Крім того, цікавою деталлю нового девайса стали анімовані емодзі, які власник створює за своєю подобою.

Scan в 9 моделі дозволяє не тільки розпізнавати особа за характерними відмінностями, а також сканувати очну радужку. Розроблена система безпеки Knox 3.1. захищає систему від несанкціонованого злому ззовні.

Корисно дізнатися:Як вибрати смартфон: покрокова інструкція.

Технічні характеристики Galaxy S8 і Galaxy S9
параметрами допомагає краще розбиратися в можливостях Samsung Galaxy, а порівняння моделей розкриває їх відмінності.

Характеристики
Galaxy S8 Galaxy S9
Екран Super AMOLED, 5.8/6.2-дюймовий, Quad HD +, 18: 5: 9 Super AMOLED, 5.8/6.2-дюймовий, Quad HD +, 18: 5: 9
Процесор 8-ядерний, 10-нм, 64-бітний 8-ядерний , 10-нм, 64-бітний
Камера основна 12-мегапіксельна, оптичний стабілізатор, Dual Pixel, фазовий автофокус, 4K 12-мегапіксельна, оптичний стабілізатор, Dual Pixel, фазовий автофокус, 4K/подвійний об'єктив 12 + 12 МП з оптичними стабілізаторами
Камера фронтальна 8-мегапіксельна, автофокус, f/1.7, QHD-відео 8-мегапіксельна, автофокус, Апаратура f/1.7, QHD-відео
Вбудована пам'ять (Гб) 64 64
Акумулятор (тип) Lithium-Ion, незнімний Lithium-Ion, незнімний
Безпека Сканер особи, сканер відбитка пальця, сканер сітківки ока Сканер особи, сканер відбитка пальця, сканер сітківки ока
Версія ОС Android 7.0 Android 8.0

Місткість акумулятора неотличима в обох версіях. Девайси тримають заряд відмінно, але система Exynos 9810 в моделі S9 підходить до питань енергозбереження більш вимогливо. Цікавою деталлю є і те, що S8-модель може похвалитися креативним і функціональним бездротовимпристроєм для підзарядки.

Смартфоны Samsung Galaxy S8

Складно дати раду, яке дітище від Samsung краще. Якщо робота з відео- і фотоматеріалами в пріоритеті, тоді краще віддати перевагу новітньому варіанту. Але важливо розуміти, що ціна також виросте. Розібравшись у всіх нюансах, можна вирішити, яка модель підійде більше.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії