Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфон Neffos C5 – «спроба пера» від TP-LINK

Дата публікації: 29.06.2016 15:57
Дата оновлення: 29.06.2016 15:57

Дизайн

З дизайном особливо не мудрували і вважали за краще перевірену класику.
Задня кришка новинки виготовлена з матового немаркого пластика і це один з її плюсів. Навіть при всьому бажанні, залишити на ньому відбитки пальців у вас не вийде. Те ж можна сказати і про дисплей. Олеофобное покриття захищає його від бруду, пилить і небажаних відбитків.

Хоча смартфон і бюджетний, збірка якісна, без скрипів або люфтів корпуса. При вазі 141 грам і габаритах 144х72х8,8 мм смартфон досить комфортно лягати в руку. Чи не випадає і не вислизає з руки, а всі клавіші виявляються в зоні досяжності.

Наявність двох мікрофонів і функції шумозаглушення забезпечує відмінну якість звуку. Саме другий мікрофон і відрізняє Neffos C5 від всіх інших пристроїв даного класу.

Дисплей

Дисплей тут 5-дюймовий з роздільною здатністю 1280x720 пікселів. Захисного скла на дисплеї немає, але виступає пластикова рамка здатна захистити його від подряпин, коли ви кладете смартфон на стіл.

IPS-матриця з щільністю 293 пікселів забезпечує яскраву реалістичну картинку з хорошими кутами огляду. Завдяки автоматичного регулювання яскравості, екран залишається читаємо навіть на сонці.

Продуктивність

Працює смартфон на чотирьохядерному 64-бітному процесорі MediaTek MT6735. Він добре справляється з усіма повсякденними завданнями, а 2 ГБ оперативної пам'яті спрощують перемикання між завданнями, запущеними одночасно.

Графічний прискорювач Mali-T720 дозволяє запускати такі великовагові гри, як Asphalt 8 і навіть Mortal Combat X на середніх настройках і" тягне" гру без зависань.

Внутрішньої пам'яті тут 16 Гб, без зайвого шику, але знайдеться місце і для фото, відео і музики, тим більше, що можна додати карту microSD до 32 Гб.

Для забезпечення високошвидкісного серфінгу є вбудований модуль з підтримкою стандарту 4G LTE, що дуже непогано для бюджетного гаджета.

Операційна система в смартфоні – Android 5.1 з невеликою надбудовою фірмового інтерфейсу і темами оформлення.

Камери

Набір камер, як для бюджетника, цілком непоганий: фронтальна 5-ти і основна 8-ми мегапіксельна з подвійним спалахом і автофокусом.

Передбачена можливість пуску затвора по жесту, а інтерфейс може похвалитися наявністю режиму інтелектуальної зйомки, зйомкою панорам і набором з тридцяти художніх фільтрів. Знімати відео на основну камеру ви зможете до 1080р при швидкості 30 кадрів в секунду.

Любителі Селфі оцінять хороший 5-мп модуль фронтальної камери І спеціальні режими для поліпшення автопортретів.

Акумулятор

Автономність пристрою забезпечує літій-іонний акумулятор ємністю 2200 мАг. Цього вистачить на день роботи при середньому навантаженні, а дивитися відео можна до п'яти годин.

Підсумки

В цілому Neffos C5 справляє враження надійного бюджетника. Тут хороша камера, великий дисплей, якісний звук, процесор, справляється навіть топовими іграми на середніх і високих налаштуваннях. Єдине, акумулятор міг би бути трохи потужніше, але з огляду на ціну, з цим можна змиритися.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії