Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфон Meizu M3 Note — огляд 2017 року

Дата публікації: 28.03.2017 16:16
Дата оновлення: 28.03.2017 16:16

Ще один смартфон від популярної лінійки китайського виробника, який відрізняється якісною збіркою, досить приємним зовнішнім виглядом, матеріалами і достатнім набором функцій. І все це за приємною ціною! Так чи так він хороший, як всі говорять? Давайте розглянемо його ближче!

Дизайн

Деякі користувачі стверджують, що в зовнішньому вигляді смартфон в чомусь нагадує свого співвітчизника Xiaomi Redmi Note 3, а кому-то впадає в очі схожість з Apple iPhone 6s Plus. Почасти в першому випадку в цьому винна задня панель, а в другому – передня частина.

На передній панелі розташований 5,5-дюймовий дисплей, вище нього розмовний динамік, датчики камери і повідомлень, нижче – апаратно-сенсорна кнопка зі сканером відбитків пальців mTouch 2.1. Вона дуже добре відгукується, швидко розблокує всі функції телефону, також виконує команду" тому" і" Додому".

З правого боку розташовані клавіші зміни гучності, у верхній частині – роз'єм для навушників і ще один мікрофон, внизу – динаміки, мікрофон, роз'єм microUSB. Зліва ж є слот для карти пам'яті і двох сім-карт.

Задня панель виконана з алюмінію і пластика і має досить обтічну форму, у верхній її частині вічко камери і спалах, трохи випирають на площині.

Апарат випускається в декількох кольорах: сріблястому, золотистому, білому.

Ергономічність

Пристрій має корпус 153.6 х 75.5 х 8.2 мм, вага 163 грамів, досить тонкий і дуже приємно лежить в руці. Трохи закруглені кути додають естетики і приємних відчуттів при використанні.

Екран

Рідкокристалічний дисплей 5,5 дюймів і роздільною ЗДАТНІСТЮ 1920 Х 1080 пікселів, створений за технологією повного Ламінування (Тобто без повітря) і з захисним склом T2X-1.

Спеціальна технологія MiraVision 2.0 значно покращує якість зображення і допомагає економити енергію. Екран досить яскравий, з гарною передачею кольору, швидко реагує на зміни і сенсор в загальному дуже чуйний. Крім того, кути огляду дуже хороші, є автоматична настройка яскравості, зміна" теплоти" квітів за допомогою налаштування колірної температури.

Програмне забезпечення та операційна система

Смартфон Meizu M3 Note функціонує на Андроїд 5.1 і інтерфейсом Flyme OS 5.1.3.0G. Є встановлені додатки Google. Окремої меню додатків немає, основний простір – робочий стіл, на якому розташовуються іконки додатків і віджети. У нижній частині робочого столу – док, що вміщає до 4 папок і ярликів.

Почати керування робочим столом можна жестом" щипок" або довгим дотиком екрану, а потім вносити зміни в три підміню – Метод, Шпалери і Віджети.

Для переходу в режим багатозадачності треба провести від нижньої частини екрану пальцем. Віконце стандартних повідомлень викликається витягується звичайним проведенням пальця по екрану зверху вниз.

Крім того, є функціональний файловий менеджер провідник і цілий комплекс Корисне з великою кількістю додатків.

Продуктивність

Смартфон Meizu M3 Note працює на SoC MediaTek MT6755M (Hello P10), восьмиядерний процесор True8Core, архітектурі ARM Cortex-A53 з тактовою частотою 2 Ггц і графічний процесор ARM Mall-T860 з частотою 700 МГц . Hello P10 має досить пристойні показники працездатності, особливо в порівнянні з попередніми девайсами бренду, і прекрасно тягне навіть дуже" важкі" іграшки.

Об'єм оперативної пам'яті 2 Гб, а постійної 16 або 32 ГБ, з яких приблизно 5-6 ГБ віддано під вбудоване ПО. Збільшити об'єм пам'яті можна за рахунок карти з ємністю до 128 Гб. Через USB-порт можна підключати смартфон до комп'ютера і ноутбука в режимі OTG.

Безпека

Для забезпечення безпеки можна очищати пам'ять, давати роздільна здатність на роботу додатків, контролювати роботу мобільного інтернету, вмикати блокування спаму і антивірус, управляти живленням і енергозбереженням і ін.

Камери

Їх дві. Основна на 13 Мпікс з двокольорового спалахом, автофокусом, лінзою з п'ятьма елементами і діафрагмою f/2.2. У режимі зйомки фото присутня величезна кількість довільних налаштувань. Але навіть це, судячи з відгуків, не особливо допомагає і знімки з даного смартфона поступаються, наприклад, Iphone 5 в деталізації, перенесення кольорів і динамічному діапазоні. А ось в галереї є багато налаштувань для редагування фотографій, так що користувач цілком може обійтися без додатково скачуваних додатків.

Зйомка відео ведеться в максимальному роздільною здатністю 1080 p, є функція сповільненої зйомки, яка, втім, не блищить якістю.

А ось фронтальна камера на 5 мегапікселів досить непогана, має чутливу до світла лінзу і підтримує технології Face After Effects і FotoNation, що поліпшують якість автопортретів.

Звук і відтворення відео

Любителі прослуховування музики без навушників і розмов по гучному зв'язку будуть все-таки не дуже задоволені звучанням динаміка в смартфоні Meizu M3 Note. По-перше, він тут один, а по-друге не відрізняється високою якістю звучання. Хоча дзвінок на галасливій вулиці ви почуєте.

У плані відтворення відео можливості кодування і декодування змінилися і підтримуються формати H.264 і H.265 з роздільною здатністю 1080p при частоті кадрів 30 FPS, а також кодування в H.264 з тими ж характеристиками. З програванням відео високої роздільної здатності Full-HD проблем немає. 4K програє з невеликими затримками.

Батарея

Акумулятор 4100 мАг з поліпшеним коефіцієнтом енергоефективності забезпечує максимальний час автономної роботи до двох днів в активній режимі, до 17 годин переглядів відео і до 36 годин прослуховування музики в режимі нон-стоп! До повного заряду батарею можна зарядити За допомогою шнура приблизно за три години.

Передача даних

Апарат працює з GPS, бездротовими мережами, підтримує LTE, Wi-Fi, Bluetooth З технологією Low energy.

Що в підсумку?

Meizu M3 Note – якісний, сучасний, з гідним рівнем продуктивності в міцному, приємному на дотик корпусі і довгим режимом автономної роботи. Він підтримує досить вимогливі ігрові програми і працює з декількома завданнями одночасно. ДО того ж за вартістю цей фаблет один з кращих представників свого сегменту. Єдине слабенько його місце – камера.

Купити смартфон Meizu M3 Note і будь-які інші гаджети з доставкою по Україні ви можете в інтернет-магазині MOYO!

Коментарі
Залиште коментар