Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Fit: огляд дизайну, характеристик і 7 функцій для здоров'я

Дата публікації: 25.02.2021 10:13
Дата оновлення: 25.02.2021 10:13

Ера фітнес-трекерів у Samsung з бюджетного Gear Fit і дійшла до дорогих і просунутих гаджетів з приставкою Pro. Десь між ними є «золота середина» – недорогий і багатофункціональний «Галаксі Фіт».

 Фитнес-браслет Samsung Galaxy Fit

Як він виглядає і що вміє робити, розбираємо в огляді Samsung Galaxy Fit, який з'явився в 2019 року, але до цих пір не втрачає популярності.

Якщо все ще в роздумах: причин купити фітнес-браслет

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Мінімалістичний і компактний новий «Фіт» виготовлений в довгастому пластиковому корпусі з округленими гранями. У характеристиках Samsung Galaxy Fit заявлений розмір 18.3х45.1х11.2 мм.

Із зовнішнього боку це кольоровий дисплей, з внутрішньої розташований оптичний датчик для виміру пульсу. Є бічна механічна клавіша, що бере участь в управлінні девайсом. Якщо кнопку затиснути на 7 сек., пристрій перезавантажиться.

23-грамовий гаджет кріпиться на зап'ясті за допомогою ремінця. Гумовий браслет не «совається» на шкірі, не боїться вологи і пилу. Компанія стверджує, що матеріали ремінця гіпоалергенні, а значить комфорт при носінні забезпечений.

«Галаксі Фіт» випускається в чорному і сріблястому корпусі. Це стандартні браслети до моделей темного і світлого відтінку. Іншого кольору ремінці замовити окремо.

 Внешний вид Samsung Galaxy Fit

При необхідності половинки браслета відстібаються від корпусу і кріпляться нові. Ширина ремінця – 13 мм. Розрахований на обхват зап'ястя 14-19 см.

Виробник передбачив можливість плавати і приймати душ, не знімаючи фітнес-пристосування. Корпус захищений від впливу вологи і витримує занурення на 50-метрову глибину. Стійко переносить температурні перепади, удари, подряпини та інші потрясіння під час використання.

Батарея і зарядка

Фітнес-трекер досить витривалим акумулятором на 120 мАг. За відгуками користувачів, на повну зарядку витрачається години півтори-два, після чого гаджет тримається без підживлення енергією 7-8 днів.

 Зарядка фитнес-браслета Samsung Galaxy Fit

Зрадник у «Галаксі Фіт» простий і зручний: незнімний ЮСБ-кабель, на одному кінці якого розташовується док-станція, а іншим він приєднується до адаптера живлення. Браслет надійно примагничивается до зарядки.

Дисплей

Екран вертикальний, повністю сенсорний. Виготовлений за технологією «Амолед» і має розмір 0.95" , роздільна здатність 120 на 240 пікс (як у Сяомей Мі Бенд 4). Досить яскравий і контрастний, щоб на ньому добре читалася інфа навіть на сонці.

Дзеркально гладкий екранчик стійко протистоїть появі подряпин. Є олеофобним шар: сліди від пальців з'являються з меншою інтенсивністю і легше видаляються.

 Экран Samsung Galaxy Fit

Автоматично яскравість не підлаштовувати під освітлення, але можна попорпатися в настройках і перетягнути повзунок на позицію від 1 до 10.

Екран в неактивному стані просто чорний, «прокидається» при натисканні кнопки або піднятті зап'ястя. Тапом по дисплею подаватися не Буде. Циферблати можна міняти на свій смак, зайшовши в фірмову Прогу Wearable. Варіантів тут маса, на відміну ВІДFit е, в якому їх всього 4.

Цікава стаття: Honor Band 5 або Xiaomi Mi Band 4, або порівняння «по часнику» на 8 пунктів

Інтерфейс

Дуже чуйна, працює швидко і без лагів. Анімацій немає, тільки статичні картинки-іконки, додатково ілюструють написи на екрані: вид трену або повідомлення про пропущений виклик. Зображення кольорові. Інтерфейс підтримує безліч мов, в тому числі український. Навігація здійснюється по екрану справа наліво і вгору/вниз. Механічна кнопка збоку виконує функцію «тому».

При свайпа зверху вниз відкриються швидкі налаштування:

  • режим «Не турбувати»;
  • коригування яскравості;
  • вимикання сенсора при купанні;
  • нічний режим (браслет не вібрує в цей час).

«Галаксі Фіт» має більше число закладок, які відкриваються при листанню екрану:

  • коротка інфа про погоду;
  • вимірювання рівня стресу;
  • повідомлення, скільки часу користувач спав;
  • вибір тренування;
  • кількість протопавши кроків і спалених калорій.

Браслет виводить на екран повідомлення про дзвінки та смсках. При надходженні виклику фітнес-трекер вібрує. Коли приходить повідомлення, відразу видно, з якого воно чату, оскільки на дисплеї висвічуються впізнавані іконки «Інсти», «Вайбера», «Вози» та ін.

Може стати нагоді:Рішення проблем при використанні розумних годин – інструкція в 3 розділах

Можливості та взаємодія зі смартфоном

Доступна «прив'язка» тільки до одного Смарта на ОС «Андроїд» від 5.0 або iOS (версія 9.0 і новіше). Врахуйте, що Galaxy Fit все-таки більше «заточений» для роботи зі своєю екосистемою. Наприклад, в зв'язці з Самсунгом на екрані браслета відображаються смски до 148 символів, а з Айфоном – від 48 до 80 с. Але в цілому коректна робота можлива з обома операційками.

Samsung Galaxy Fit со смартфоном

Кроки, пульс, рівень стресу, витрачені калорії, сон – все це наручний гаджет вимірює автоматично. Також визначає без ручних налаштувань ходьбу, катання на велосипеді, орбитрек, греблю. На браслет можна вивести до 10 активностей із запропонованих виробником 90 шт. Решта потрібно запускати зі смарта.

Для спільної роботи трекера і мобільника знадобиться встановити на телефон проги: Galaxy Wearable ( «Галаксі Фіт» для «Айфона») і Samsung Health. Перше знадобиться для налаштування браслета, друге – щоб задати особисті параметри (вага, ріст і ін.) І коригувати фітнес-активності під себе. Для конекту пристроїв потрібно включити на смарте «Блютуз».

ЗА допомогою утиліт на смарте можна:

  1. Задати/прибрати віджети на екран (сон, стрес, календар, калорії і ін.).
  2. Активувати пошук браслета, якщо не знаєте, куди його поклали (трекер буде вібрувати, допомагаючи визначити своє місце розташування).
  3. Налаштувати силу вібрації фітнес-гаджета.
  4. Додати або зменшити яскравість екрану.
  5. Змінити параметри здоров'я.
  6. Вибрати, з яких месенджерів виводити повідомлення, а з яких заборонити.
  7. Отримувати відомості про тренування (тривалість, витрачені калорії, пульс, температура, кращі показники і ін.).

Варіацій роботи з браслетом через мобільник дуже багато, як і можливостей у фітнес-трекера: секундомір, таймер, будильник. Детальніше зупинимося на головному – підтримці хорошого самопочуття за допомогою «розумного» наручного гаджета.

Корисна стаття: Інструкція по вибору розумних годин з вимірюванням тиску і пульсу в 4 пунктах

Огляд функцій для здоров'я в Samsung Galaxy Fit:

Назва
Для чого потрібна
Кроки Підрахунок кількості зроблених кроків і виміри пройденої відстані. Наочно видно, наскільки активним був юзер
Калорії Показує, скільки за день спалено калорій: в період спокою і під час активностей
Стрес Пристрій проаналізує пульс і видасть рекомендації, як за допомогою дихальних вправ позбутися від перенапруги
Пульс Дозволяє тримати серцебиття під контролем і не перенапружуватися на тренуваннях. Трекер відстежує і «запам'ятовує» пульс протягом всього дня
Сон Від якості і тривалості сну залежить загальне самопочуття і працездатність. Браслет розповість про всі фазах ваших сновидінь і оцінить якість відпочинку
Вода Недолік рідини в організмі веде до появи проблем зі здоров'ям. «Галаксі Фіт» допоможе вести облік кількості випитої за день води
Кофеїн Кава, звичайно, бадьорить, але його надлишок загрожує дратівливістю, безсонням та ін. Облік кількості випитих чашок дозволить тримати рівень кофеїну під контролем

З огляду Samsung Galaxy Fit ясно – це суперкрутий гаджет для бажаючих «тримати руку на пульсі» власного здоров'я. Чи не підведе ні на суші, ні в Воді. Стежитиме за користувачем, щоб той не робив: спав, їв, ходив, стрибав, плавав. За рахунок стильного зовнішнього вигляду складе гідну компанію іншим вашим модним аксесуарам.

Подробиці: Як підключити смарт-годинник до телефону: способи для 2-х операційних систем смартфона

Коментарі
Залиште коментар