Львів
Найкраще свято – перемога!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung анонсувала нову лінійку телевізорів на 2024 рік: 2 OLED і QLED моделі

Дата публікації: 08.05.2024 13:19
Дата оновлення: 08.05.2024 13:45

На заході Unbox & Discover компанія Samsung Electronics презентувала свої новітні телевізори Neo QLED 8K і 4K, OLED і аудіосистеми. Samsung лідирує 18 років у виробництві телевізорів, тому на презентації демонструє безліч потужних пристроїв, заснованих на штучному інтелекті (AI). Вони відкривають для користувачів нові горизонти у сфері домашніх розваг.

анонс нової лінійки телевізорів Samsung

«Нинішня серія підтверджує нашу відданість інноваціям. Ми пропонуємо вироби, які дарують чудові відчуття у глядачів, їхня якість виходить на новий рівень», — заявив С.В. Йонг (SW Yong), президент і голова підрозділу Visual Display компанії Samsung Electronics.

президент компанії Samsung Electronics SW Yong

Читайте: Як налаштувати Смарт-ТВ самостійно: 2 способи

Neo QLED 8K вражає чіткістю, звуком та інтелектуальними функціями

Neo QLED 8K — флагман новітньої колекції телевізорів Samsung. Він обладнаний просунутим процесором NQ8 AI Gen3, який прогресує в розвитку телевізійних технологій зі штучним інтелектом. Девайс містить у собі нейронний процесор (NPU) з можливістю роботи вдвічі швидше за свого попередника. У ньому збільшена кількість нейронних мереж з 64 до 512, тому генерується найвища деталізація зображень, незалежно від джерела сигналу.

нейронний процесор Самсунг

Технологія AI-обробки картинки перетворює кожну сцену на екрані Neo QLED 8K на візуальне задоволення. Ця технологія виділяє найдрібніші деталі з винятковою точністю, аж до виразів на обличчі або ледь помітних деталей у сцені. За допомогою AI-масштабування 8K Pro2, серіали та фільми трансформуються під 8K-дисплей. Навіть не вибагливий глядач оцінить розгортки та чіткість зображення. Він помітно перевершує стандартні 4K-телевізори:

Технологія
Можливості
AI Motion Enhancer Pro Робить швидкі рухи плавнішими та чіткішими, це оцінять любителі видовищного спорту
Real Depth Enhancer Pro Покращує глибину зображення, додаючи реалістичність і занурюючи глядачів у кожен момент

У сукупності ці функції демонструють на великому екрані новітні стандарти візуального залучення в контент.

Neo QLED 8K генерує звук найкращої якості за допомогою аудіотехнології на базі штучного інтелекту. Нещодавно з'явилася функція Активного підсилювача голосу Pro (AVA Pro), яка виразно виділяє діалоги на тлі шумів, тому кожне слово звучить виразно і проникливо. Технологія Об'ємного звуку Pro (OTS Pro) покращує аудіопідтримку, синхронізуючи звук із діями на екрані для динамічнішого та захопливішого перегляду. Функція Адаптивного звуку Pro додатково підвищує якість звуку, інтелектуально налаштовуючи його відповідно до контенту й акустики приміщення для насиченого та реалістичного звучання.

У Neo QLED 8K передбачено інтелектуальний функціонал, який реагує на потреби користувача.

  1. Автоматичний ігровий режим із ШІ активується під час ігор, оптимізуючи зображення та звук для більш захопливого ігрового процесу. 
  2. Режим налаштування AI Customization адаптує зображення для кожної сцени відповідно до вподобань користувача. 
  3. Режим енергоощадження AI Energy знижує споживання енергії, зберігаючи високу якість зображення. 

Ці функції роблять новинку якнайкраще: зручнішою та енергоефективнішою для всіх видів розваг. Лінійка Neo QLED 8K охоплює моделі QN900D і QN800D з екранами 65, 75 і 85 дюймів. Оскільки у глядачів залишаються незабутні враження від перегляду, вони задають нові стандарти в сегменті великих екранів преміумкласу.

Пізнавально: Вертикальний телевізор Samsung з екраном The Sero, Або як модель 4К перетворюється на ультрасучасний мольберт

Смартфункції на базі операційної системи Samsung Tizen: для поглибленого зближення з користувачем

У 2024 році екрани зі штучним інтелектом від Samsung трансформують взаємодію з користувачем завдяки поліпшеним можливостям розумних функцій, застосунків і платформ. Ці інновації формують безпечну екосистему за допомогою операційної системи Tizen. Завдяки їй пристрої з легкістю інтегруються в цифрове життя користувачів і перетворюють екрани на універсальний центр для всіх їхніх потреб. 

операційна система Samsung Tizen

Оновлені телевізори Самсунг миттєво встановлюють зв'язок із розумною екосистемою одразу після встановлення. Під час першого ввімкнення девайс автоматично виявляє доступні мережі та пристрої, з'єднуючись із ними через повідомлення на смартфоні користувача. Завдяки сумісності з HCA і Matter, налаштування охоплюють всі домашні пристрої Samsung і обладнання від сторонніх виробників, а також IoT-пристрої. Це виключає необхідність у використанні додаткових хабів, даючи змогу керувати всім: освітленням, системою безпеки, роботою електроприладів. І все це робиться через телевізійний екран.

Модельний ряд самсунгівських телевізорів у 2024 році пропонує поліпшену інтеграцію з мобільними пристроями. Потрібно лише прикласти смартфон до телевізора, щоб активувати функцію Smart Mobile Connect. Вона перетворює мобільник на універсальний пульт дистанційного керування. З його допомогою можна керувати не тільки телевізійною панеллю, а й усією підключеною технікою. Цього року користувачі також зможуть використовувати свої смартфони як ігрові контролери з користувацьким інтерфейсом, що налаштовується, і тактильним зворотним відгуком. Це зручно і покращує ігровий досвід.

Крім можливостей підключення, смарттелевізори Samsung 2024 року також надають найвищий персоналізований досвід з додатками та платформами. Нові віджети перетворюють екрани телевізорів на інформаційні панелі. Глядач може контролювати поточний стан пристрою, стежити за відеотрансляціями, споживанням енергії та погодою. Samsung також представляє уніфіковану платформу для розумного будинку — Samsung Daily+. Вона інтегрує різні додатки в категоріях SmartThings, Здоров'я, Спілкування та Робочий простір для поліпшення життя користувача.

Безпека стоїть на першому місці завдяки Samsung Knox, який надійно захищає кожну функцію, додаток і платформу, гарантуючи конфіденційність у спілкуванні.

Для роздумів: Телевізор Xiaomi чи Samsung: 10 порівнянь

Різноманітна лінійка для всіх видів розваг: Neo QLED 4K, OLED та аудіосистеми

Цього року Samsung розширює і вдосконалює свої розробки телевізорів і аудіосистем. Нова серія пристроїв демонструє прихильність Samsung до інновацій і фокус на потреби споживачів.

Модельний ряд Neo QLED 4K 2024 року містить у собі передові технології. Вони запозичені в останніх флагманів Neo QLED 8K через вдосконалений функціонал, заснований на процесорі NQ4 AI Gen2. Цей чіп вміло обробляє різноманітний контент, виводячи його якість на високий рівень 4K. 

  • Технологія Real Depth Enhancer Pro покращує глибину зображення.
  • Quantum Matrix забезпечує чітку контрастність навіть у складних сценах.
  • Neo QLED 4K підіймає стандарти якості 4K UHD перегляду завдяки першому у світі дисплею, сертифікованому Pantone для ідеального перенесення кольорів. 
  • Dolby Atmos розрахована для охоплювального звуку, тому Neo QLED 4K встановлює нові критерії для вражень від перегляду. Флагман доступний у розмірах від 43 до 98 дюймів.

Samsung представляє перший у світі OLED-екран Glare Free. Він ефективно усуває відблиски. Зберігає глибокі чорні тони та чистоту зображення за будь-якого освітлення. Ці телевізори, оснащені тим самим потужним процесором NQ4 AI Gen2, що й серія Neo QLED 4K. Наділені функціями поліпшення глибини зображення Real Depth Enhancer і OLED HDR Pro. Якість зображення бентежить навіть найвибагливішого користувача.

Крім того, функція Motion Xcelerator 144 Гц забезпечують плавність рухів і швидкий відгук. OLED-телевізори Samsung підходять для геймерів. Коштом не помітного дизайну, ці пристрої вдало вписуються в будь-який простір. Приклад тому моделі S95D і S90D з діагоналлю екрана від 48 до 83 дюймів.

Лінійка телевізорів Samsung 2024 року

Лінійка 2024 року також містить новітній саундбар серії Q (Q990D) з 11.1.4-канальним звуком і бездротовою технологією Dolby Atmos. Ця модель оснащена численними функціями. Вони вкорінюють лідерство Samsung на ринку саундбарів протягом останніх 10 років. Наприклад, Sound Grouping створює об'ємний звук, який йде через задні динаміки.

Ультратонкі саундбари S800D та S700D продовжують удосконалювати якість звуку в компактному форматі. На додаток, усі саундбари Samsung містять у собі передові аудіотехнології, такі, як Q-Symphony. Ця, наприклад, синхронізує самсунгівські телевізори та саундбари для гармонійного аудіосимфонічного супроводу.

Також Samsung представила нову аудіосистему Music Frame, надихнувшись дизайном телевізора The Frame. У ній поєднуються якісний звук та ексклюзивний дизайн. Цей багатофункціональний пристрій надає можливість персоналізації своїми фотографіями або артпанелями, забезпечуючи бездротове аудіо зі smart-функціями. Music Frame може використовуватися як самостійний пристрій або в комплекті з телевізором і саундбаром для поліпшеного аудіосприйняття.

Всебічний аналіз: Телевізори LG або Samsung: який кращий, виходячи з 6 критеріїв

Про компанію Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics вдихає життя в новаторські ідеї та впроваджує передові технології в різних сегментах, включно зі смартфонами, телевізорами, пристроями для носіння, планшетами та побутовою технікою. А також удосконалює медичне обладнання, мережеві системи, напівпровідники та LED-технології. Останні новини про компанію можна знайти в Samsung Newsroom за адресою news.samsung.com.

На замітку: Як під'єднати Макбук до телевізора або до монітора: 7 ефективних порад

Коментарі
Залиште коментар