Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung GALAXY S4: перевагу змісту і стилю

Дата публікації: 26.03.2013 00:00
Дата оновлення: 26.03.2013 00:00

 img_white_origin_04_01Істинну красу смартфону надає ексклюзивний вивірений дизайн, в якому поєднується великий екран, тонка рамка і ємний акумулятор. Все це реалізовано в надзвичайно легкому (130 гр) і тонкому (7,9 мм) корпусі витонченої форми, який вміщує в себе безліч інноваційних і оригінальних функцій. При цьому, Samsung GALAXY S4 при своїй неймовірній тонкощі є дуже міцним.
В Samsung GALAXY S4 отримали життя найсвіжіші ідеї. На чолі комунікатора варто ОС Android 4.2.2 Jelly Bean. Встановлено 2 чотирьох ядерні процесори: Samsung Exynos 5 Octa з частотою 1,6 ГГц і Exynos 5 Octa 5410 з частотою 1,2 ГГц. Графічний прискорювач - PowerVR SGX 544MP3 533 МГц. При цьому модель обладнана 2 ГБ оперативної пам'яті і батареєю на 2600 мАг. Що стосується пам'яті, то тут доступні три варіанти: 16, 32 і 64 ГБ, кожен з яких підтримує карти microSD. У числі комунікацій смартфона Bluetooth 4.0, microUSB, NFC, Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA і Wi-Fi hotspot. Варто також відзначити підтримку Wi-Fi ac, яка дозволяє істотно збільшити швидкість обміну даними.
Як відомо, цінність життя полягає в її значущих моментах, і GALAXY S4 дозволяє відобразити їх у всій красі. Перший в світі Full HD Super AMOLED дисплей з діагоналлю 5 дюймів і щільністю пікселів 441 ppi забезпечує неперевершену якість зображення, а скло Corning Gorilla Glass 3 захищає його у всіх подорожі та пригоди.
Смартфон оснащений 13 Мп камерою і має функцію Dual Camera, яка дозволяє одночасно знімати фото і відео основний і 2 Мп фронтальною камерами. У процесі зйомки користувачі можуть вибрати один з безлічі ефектів, наприклад, об'єднати дві фотографії в одну, а також вбудувати маленьку картинку в більшу. В результаті виходить унікальне зображення.
Безсумнівно, функціональність камери цим не обмежується: пристрій оснащений 12 креативними режимами зйомки, включаючи Drama Shot, що дозволяє відобразити живу дію у вигляді однієї безперервної покадровой зйомки, і Sound & Shot, який зберігає звуки і голос на знімку. Вся інформація, наприклад, повідомлення з соцмереж, замітки, місце розташування і інформація про погоду автоматично зберігаються в телефоні, щоб створити фотоальбом, що відображає ключові моменти і події.
 i9500_mistЖиве спілкування і зв'язок об'єднують людей, тож Samsung GALAXY S4 дозволяє насолоджуватися музикою, фотографіями та іграми разом з оточуючими людьми без точки доступу Wi-Fi або сигналу мобільної мережі, безпосередньо підключаючись до інших пристроїв. А щоб створити атмосферу вечірки, можна використовувати опцію Share Music, яка програє одну і ту ж пісню на декількох смартфонах, синхронізованих між собою.
GALAXY S 4 легко справляється з безліччю завдань, аналізуючи особа, голос і рухи. Наприклад, функція Smart Pause контролює те, що відбувається на екрані в залежності від того, дивіться ви на нього чи ні. Під час перегляду відео, якщо відвести погляд, воно автоматично припиняється. Програвання відновиться, як тільки погляд повернеться на екран. Функція Samsung Smart Scroll прокручує вікно браузера або електронної пошти вгору і вниз, без необхідності дотику екрану пальцями.
Завдяки функції Air View користувачеві досить навести пальці на екран, щоб активувати швидкий перегляд вмісту додатка S Planner, галереї зображень або відео, не відкриваючи їх. Функція Air Gesture дозволить змінити музичну композицію, прокрутити веб-сторінку або прийняти виклик одним помахом руки.
Під час керування автомобілем функція S Voice Drive активує команди голосового управління і починає перетворювати текст в мову. В результаті можна легко і безпечно перевірити повідомлення без необхідності перегляду екрану. Функція Samsung Opti-Reader пропонує автоматичне розпізнавання тексту, візитної картки або QR-коду, переводить текст, дзвінок, текстове повідомлення і здійснює пошук. Не менш корисна функція - Samsung WatchON, що перетворює смартфон GALAXY S4 в повноцінний пульт дистанційного керування домашніми пристроями, включаючи телевізор, телеприставку, DVD-плеєр і навіть кондиціонер.
Очікується смартфон в мережі магазинів MOYO в кінці квітня. Наші продавці-консультанти із задоволенням розкажуть вам про переваги даної новинки.

Замовити SAMSUNG I9500 Galaxy S4 White

Замовити SAMSUNG I9500 Galaxy S4 Black

Коментарі
Залиште коментар