Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Note 5: ще краще, ще потужніше

Дата публікації: 19.08.2015 00:00
Дата оновлення: 19.08.2015 00:00

В першу чергу варто відзначити оновлений дизайн пристрою, завдяки якому смартфон в нову концепцію виробника і виглядає як старший брат Galaxy S6 і S6 Edge. Новинка поміщена в гладку, ідеальну металеву рамку з вигнутими гранями, а також скляну і алюмінієву панель, які доповнюють преміальну зовнішність пристрою. Незважаючи на значні габарити, смартфон вийшов зручним і ергономічним завдяки вигнутій до бічних граней тильній панелі, яка забезпечує надійний хват. Тому пристрій добре лежить в руці, поки ви набираєте текст або дивіться фільм.

galaxy-note5_gallery_right-perspective_gold_s4

5,7-дюймовий екран з роздільною здатністю 2560 х 1440 пікселів виконаний за технологією Super AMOLED, тому відрізняється максимальними кутами огляду і яскравими, насиченими кольорами з глибокими темними відтінками. Завдяки високою чіткості зображення, а також високому запасу яскравості, дисплей ідеально підходить для будь-яких мультимедійних і повсякденних завдань.

galaxy-note5_design_feature_spen-design

Матриця доповнена дигитайзером, який забезпечує роботу активного стилуса. Перо ховається в спеціальний відсік і моментально витягується, коли необхідно створити замітку, відзначити деталі на фотографії або скріншоті, набрати текст і виконати іншу важливу задачу. Для цього є безліч встановлених програм і функцій, які суттєво полегшують життя користувача.

galaxy-note5_design_feature_note5

Для забезпечення високого рівня швидкодії і багатозадачності, в Galaxy Note 5 використовується восьміядерний процесор Exynos 7420, цілих 4 ГБ оперативної пам'яті, 32 або 64 ГБ для зберігання тисяч аудіозаписів і фотографій, а також операційна система Android 5.1.1 з попередньо встановленою фірмової оболонкою від виробника. До того ж, є всі сучасні бездротові технології, підтримка LTE і бездротової зарядки. Акумулятор ємністю 3000 мАг здатний забезпечити кілька днів роботи без необхідності підключення до розетки.

galaxy-note5_design_feature_comfortable-grip

До всього іншого, модель отримала основний фотомодуль з оптичною стабілізацією, матрицею з роздільною здатністю 16 Мп і діафрагмою F1.9, тому знімки будуть яскравими, чіткими і високоякісними. А для отримання якісних Селфі є 5 Мп фронтальна камера, яка забезпечить високий рівень освітлення завдяки апертурі F1.9.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії