Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд планшета Samsung Galaxy Tab S2: найтонший

Дата публікації: 18.08.2015 00:00
Дата оновлення: 18.08.2015 00:00

Дизайн

Новинка отримала фірмову дизайнерську концепцію, характерну для лінійки Galaxy A, Galaxy Alpha, а також останніх флагманів - Galaxy S6 і S6 edge. Це відбивається в металевій конструкції корпусу з характерною кромкою, прямими гранями, а також неймовірно тонким рамкам. Тому крім товщини в 5,6 мм, планшет відрізняється високим показником компактності та ергономічності. Завдяки трохи скошеним крайках тильній панелі, він відмінно лежить в руці при управлінні у портретному положенні.

 2015-08-18_14_44_16-samsung_galaxy_tab_s2__the_official_samsung_galaxy_site

Задня панель виконана з практичного пластика з оксамитовим софт-тач покриттям, на якому не залишаються дрібні подряпини і відбитки пальців. Також тут розташовані фірмове кріплення для обкладинки і вічко основної камери.

дисплей

 2015-08-18_14_44_55-samsung_galaxy_tab_s2__the_official_samsung_galaxy_site

Модель була розроблена відразу в двох варіантах - з екранами діагоналлю 9,7 і 8 дюймів. При цьому всі характеристики і особливості актуальні для обох планшетів. Тут використовується Super AMOLED екран з роздільною здатністю 2048х1536 з співвідношенням сторін 4: 3. Картинка чітка і різка, а зображення насичене і неймовірно живе. Користувачеві доступні найвищий запас яскравості, максимальні кути огляду, шикарний показник контрастності, а також противідблискуючі властивості. До всього іншого, в настройках екрану можна вибрати один з колірних профілів для перегляду фільмів або фото, читання сторінок в інтернеті або електронних книг, а також повсякденного використання.

швидкодія

Топового планшету просто необхідні кращі характеристики для забезпечення найвищого показника швидкодії і роботи з безліччю одночасно відкритих додатків. Тому тут використовується 8-ядерний процесор Exynos 5433 з частотою 1,9 ГГц, потужним вбудованим графічним адаптером, а також 3 ГБ оперативної пам'яті. Крім цього, надано 32 ГБ для зберігання даних і можливість розширення простору за допомогою карти формату microSD до 128ГБ. Тому ви зможете розмістити всю свою медіатеку в форматі HD прямо на планшеті.

Час роботи

Незважаючи на неймовірну тонкість корпусу, планшет отримав вельми ємний акумулятор. У 8-дюймової моделі встановлена батарея ємністю 4000 мАг, а в 9,7-дюймової - 5870 мАг. Але з огляду на однакову начинку і різницю в діагоналі екрана, показники автономності будуть приблизно однаковими для обох пристроїв. У режимі перегляду фільмів заряду вистачить на 8 годин перегляду, а при читанні сторінок в інтернеті - на більш, ніж 10 годин. А в режимі очікування, планшет пропрацює 3-4 дня без підзарядки, так що пристрій доведеться підзаряджати не надто часто.

камери

Виробник встановив в Galaxy Tab S2 відразу дві камери. Фронтальна має дозвіл 2,1 Мп, тому відмінно підходить для спілкування в мережі і зйомки Селфі високої якості.

 2015-08-18_14_43_20-samsung_galaxy_tab_s2__the_official_samsung_galaxy_site

Основний фотомодуль оснащений 8 Мп сенсором з автофокусом і діафрагмою F1,9. Так що яскраві і світлі фотографії у високій якості забезпечені. Знімки різкі, насичені і з максимально природними квітами. До речі, відеозйомка відбувається в форматі QHD.

інтерфейс

Операційною системою Tab S2 став Android 5.0.2 з попередньо встановленою фірмовою оболонкою. Інтерфейс яскравий і максимально зручний. Серед додаткових функцій безліч встановлених програм від виробника, а також режим мультітаскінга з можливістю одночасного відкриття декількох вікон на екрані.

 galaxy-tab-s2_gallery_left-perspective_black

висновки:

Samsung Galaxy Tab S2 став повноправним флагманом і кращим планшетом виробника. Крім високого рівня швидкодії і високоякісного екрану модель відрізняє ергономічний дизайн з рекордною товщиною, висока якість звуку, відмінні камери, сучасне оснащення і хороший час автономної роботи. Так що він здатний стати незамінним супутником сучасної користувача.

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії