Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Розвиток і модельний ряд Sony PlayStation: з 1994 року і до сьогодні

Дата публікації: 10.04.2018 16:17
Дата оновлення: 10.04.2018 16:17

Історія успіху компанії Соні в ігровій індустрії почалася в кінці двадцятого століття, в 94-му році. Відома японська компанія з виготовлення електронної техніки презентувала нову ігрову консоль PlayStation, обійшовши на ринку відомого виробника приставок Nintendo.

Організувавши департамент по розробці і розвитку ігрових консолей, компанія зайнялася розробкою інноваційних технологій в сфері електронних ігор. Принципово нові рішення стосувалися удосконалення звукових і відеопроцесорів. Інноваційна пропозиція Соні дозволило створити продукт з можливістю тривимірного зображення, зручною архітектурою платформи, картами пам'яті для об'ємних ігор.

Вирвавшись на перші місця в ігровому бізнесі, компанія Соні розпочала співпрацю з великою кількістю розробників ігор, що призвело до створення масштабної ігротеки від кращих виробників.

как менялись консоли

Наступні покоління приставок змінили зовнішній вигляд, стали тонше, продуктивніше і більш функціональний. Використовуючи приставки PlayStation, тепер можна прослуховувати музичні файли, вмикати фільми і приєднуватися до інтернету. Поповнити колекцію відеоігор стало можливо в PlayStation Store. Користувачі останніх модифікацій легко можуть замінити комплектні жорсткі диски.

Геймпади також зазнали істотних змін. Перші оригінальні провідні контролери мали обмеженим числом функцій – вібровіддачею і двома стиками. Надалі вони стали бездротовими і були оснащені акселерометром, гіроскопом, тачпадом, підсвічуванням, роз'ємом під навушники. Об'єм оперативної пам'яті збільшився до 8 гігабайт.

Графика консолей PlayStation потрясает

Ігрові консолі

Сучасні ігрові платформи надають можливість із задоволенням провести час навіть не стільки дітям, скільки дорослим: більшість випущених ігор має позначку «18+». Серед значної кількості відеоігор кожен геймер може і підібрати нові ігрові проекти, і згадати призабуті, але всіма улюблені і перевірені часом відеоігри. Вибрати розвага тепер можна в яку представила компанія Соні онлайн-ігротеці PlayStation Live.

PlayStation і PS One

Мало хто пам'ятає, але перша приставка Плейстейшн була представлена світу в далекому 1994 році. Спочатку вона була задумана як продукт не стільки ігрового спрямування, скільки навчального – фахівці Соні розробляли різноманітні енциклопедичні програми, тематичні лекції, тести і завдання. Однак цей дебютний проект відразу був визнаний кращим зразком саме ігрової приставки.

Вперше вийшли на CD гри завоювали любов геймерів 3D-графікою, а також можливістю зберігатися і продовжувати відеогру після перерви. Для цього була передбачена спеціальна PlayStation Memory Card.

Що вийшла 2000 року PS One вже була здатна підключатися до LCD екрану, володіла компактним розміром і могла поєднуватися з усіма відеоіграми Плейстейшн. Модель знайшла логічний інтерфейс головного меню з керуванням флеш пам'яттю і приводом диска, а також відмінну на той момент захист. Диски для PS One були оригінальними, без можливості їх копіювання. Розташування материнської плати було змінено, підключення старих мікроконтролерів стало неможливим.

PlayStation: начало

Карта пам'яті PS One передбачалася об'ємом до 8 MB, а оперативна пам'ять складала 2 МБ. У комплектацію моделі входили мережевий адаптер, геймпод DUAL SHOCK з вібрацією і кабель для телевізора.
приставки PS One дозволяли її легко транспортувати і навіть підключати в автомобілі через адаптер.

Цікаво ознайомитися: Оновлені приставки PlayStation 4 і PlayStation 4 Pro

PlayStation 2 і PS 2 Slimline

Відмінною рисою вийшла в 2009 році нової консолі PlayStation 2 можливість прослуховувати треки і насолоджуватися фільмами, тобто вона стала повноцінним медиацентром, сумісним з іграми і геймподамі попередніх моделей. За якістю зображення приставка могла зрівнятися з хорошим DVD-плеєром. Швидкість завантаження ігрового процесу збільшилася завдяки продуктивної процесору Emotion Еngine.

мала можливість установки в двох положеннях – горизонтальному і вертикальному. Для цього була передбачена спеціальна підставка, а на корпусі було зроблено відповідний маркування.

Зручний геймпод Dual Shock 2 був забезпечений 15-ю кнопками і двома джойстиками. Вібрація контролера дозволяла відчувати вибухи або стрілянину і допомагала концентруватися на грі.

Новый геймпод PlayStation 2

Консоль PS 2 Slimline шостого покоління забезпечена USB-портом, що зробило можливим підключення до приставки фотоапаратів, відеокамер, ігрових аксесуарів. Приєднавши через високошвидкісний порт iLink кілька консолей, геймер отримав можливість одночасної гри з декількома партнерами. Характерною особливістю PS 2 Slimline стало оснащення моделі технологією Dolby Digital, яка давала якісне стереозвучание через вбудовані динаміки. Крім телевізора в ігровому процесі можна було задіяти монітор комп'ютера.

Зовні консолі PlayStation 2 і 2 Slim виглядали елегантно, з витонченим індустріальним дизайном за рахунок невеликих розмірів і компактної форми. Вони були виконані в вугільному і сріблястому кольорі.

PlayStation 3, PS 3 Slim, PS 3 Super Slim

Наступне покоління ігрових консолей було представлено в трьох модифікаціях. Незважаючи на те, що PS 3 була презентована в 2005-му, ця модель до цих пір користується популярністю геймерів завдяки солідним технічним параметрам. Власники цих консолей до цих пір із задоволенням грають на них, адже сьогоднішні відеоігри стовідсотково сумісні з цими моделями, незважаючи на невеликі втрати в графіку.

Відмінності трьох консолей стосуються швидше зовнішнього вигляду, їх технічні параметри не розрізняються. Також у оригінальній PS 3 було передбачено 4 USB порту, в той час як Slim має тільки 2.

PlayStation 3 в трех модификациях и двух цветах

А ось розміри і товщина приставок відрізнялася істотно. Невелика вага Slim диктував виробникам закласти в них більш сучасні комплектуючі, які зробили ці моделі менш енергоємними і знизили тепловіддачу, що призвело до зменшення шумового фону під час їх роботи.

Підключати PlayStation 3 Slim сучасних телевізорів можна через HDMI кабель. Якщо телевізор старий і не підтримує формат HDMI, то можна скористатися кабелем RCA. Якщо потрібно запустити гру на комп'ютері, потрібно підключитися до монітора, а звук можна вивести на колонки.

Все нові версії приставок цього покоління мають можливість підключення до інтернету через провідний порт або вайфай. Розпізнавання медіафайлів здійснюється через зовнішні носії, передбачені роз'єми для флешки або жорсткого диска.

3 залишився стандартним, але доповнити контролер стало можливо пристроєм, що розпізнає жести – PS Move. Особливо зручно його використання в таких іграх, як боротьба, боулінг або різні види стрільби.

Оглядова інформація: Як вибрати ігрову приставку нового покоління?

PlayStation 4, PS 4 Slim, PS 4 Pro

Випустивши більш вдосконалену версію консолей, виробники не приховували, що за своїми характеристиками консоль ще більш наблизилася до функціоналу комп'ютера. Залишивши незмінною саму конфігурацію, розробники зосередилися на оптимізації технічних параметрів консолі.
цінної для любителів ігор, стало практично миттєва швидкість реагування на команди. Опція швидкого меню працює без виходу з гри і займає тільки частину екрану. У ній розташовуються посилання на онлайн знаходження друзів, відкриті ними гри і можливість запрошення партнерів в чат. Також через нього можна запускати музичні файли, залишати коментарі, коригувати гучність.

Нова опція від розробника – почати гру, не чекаючи повного завантаження, що дуже зручно з огляду на «тяжкості» ігрових файлів. А прекрасна графіка комплектних ігор доповнюється бездоганною роботою ігрової системи, що не допускає зависання або зупинки в процесі гри.

Геймпади в PlayStation 4 Pro серйозне оновлення:

  • Широкий сенсорний екран;
  • Вбудовані динаміки;
  • Можливість зробити скріншот картинки;
  • Кнопка share дозволяє викласти в мережу фото або відео ігрового процесу;
  • Покращена ергономіка;
  • Регулювання яскравості підсвічування джойстика.

Ємності акумулятора контролера вистачає на 5 годин гри без перерви. Сама приставка тепер може функціонувати в режимі багатозадачності. В режимі гри можна перевірити статус завантаження, перевірити наявність партнерів по грі в мережі, коментувати дії інших гравців.

Последние поколения PlayStation 4

Консолі серії Slim мають ідентичні технічні параметри з оригінальною PS 4, і відрізняються тільки зовнішніми габаритами – їх розміри і вага істотно менше.

А ось PS4 Pro оснащена більш серйозним графічним процесором, ніж у колишніх Плейстейшн, що робить її більше і важче, ніж PS 4. Всі три нові моделі дозволяють запускати на них відеоігри попередніх поколінь.

Порівняльні параметри Плейстейшн приставок

Характеристики
PlayStation 1 PlayStation 2 PlayStation 3 PlayStation 4
Продажі, шт 102,5 млн 155,1 млн 84 млн 70,3 млн
Носій CD-ROM DVD-ROM Blu-ray Disc Blu-ray Disc
Оперативна пам'ять 2 МБ 32 МБ 256 МБ 8 ГБ
Процесор Custom MIPS R3000 294 MHz MIPS «Emotion Engine» Восьмиядерна Cell 3,2 ГГц Восьмиядерна AMD Jaguar 1,6-3 ГГц
Графічний процесор Geometry Transformation Engine 147 MHz «Graphics Synthesizer» RSX Reality Synthesizer 550 МГц AMD Radeon 1,84 TFLOPS
Постійна пам'ять Карта пам'яті 128 Кб Карта пам'яті 8 Мб Знімний HDD (Fat) Знімний HDD (від 20GB) USB накопичувач Знімний HDD (від 500GB) USB флешка

Кишенькові пристрої

Широке поширення і популярність смартфонів з їх багатими ігротеки, здавалося, поставить портативні ігрові пристрої на грань вимирання. Однак цього не сталося.

Що ж робить кишенькові консолі такими успішними?

  1. Розроблені для ігор, ці консолі набагато зручніше смартфонів.
  2. Наявність у приставок пристрої тачскрін дозволяє управляти грою набагато ефективніше, ніж в телефоні.
  3. Абсолютна сумісність з усіма відеоіграми.
  4. Більша кількість ігрових функцій.
  5. Можливість збереження гри і продовження її на стаціонарній консолі.
  6. Наявність портативної моделі дозволить цікаво провести час у дорозі і відрядженні.

Багаторічна історія портативних ігрових гаджетів доводить те, що їх затребуваність все ще на піку інтересу фанатів комп'ютерних відеоігор, а їх функціональна завантаженість буде рости і вдосконалюватися.

Потрібно прочитати: Ігрова приставка Xbox 360: як вибрати?

PocketStation

Першим периферійним пристроєм PS, випущеним тільки в Японії, став цей невеликий девайс з чорно-білим екраном і інфрачервоним портом. Задуманий як карта пам'яті, PocketStation під'єднувався до консолі PS і був оснащений календарем, годинами, а також можливістю відтворювати звукові ефекти.

Незважаючи на невеликі розміри і вага (близько 30 г), пристрій мало непоганими на той час технічними параметрами:

  • 32-біт процесор;
  • Дисплей LCD;
  • Двохнаправлений порт;
  • 8-біт звук;
  • Літій-іонна батарея.

Подібно давно забутої іграшці Тамагочі, пристрій PocketStation працювала в парі з в консоллю PlayStation. Через інфрачервоний порт була можливість передачі інформації, ігор, даних по ігровому процесу, також можна було приєднатися до гри декільком гравцям. Ігри для цієї моделі записувалися на спеціальному диску.
пристрою в Японії була настільки висока, що виробник випускав модель близько 15 років і продав приблизно 5 мільйонів штук.

Первое портативное устройство Сони

PlayStation Portable (PSP-1000)

У 2003-му компанія Соні змогла створити девайс, який був оцінений шанувальниками кишенькових пристроїв у всьому світі. Невелика модель вагою близько 300 г мала ємний акумулятор 1800 мА, що вирізняло її серед аналогічних пристроїв.

PSP -1000 мав пам'ять 32 МБ, екран з діагоналлю 110 мм, вбудовані стереодинаміки і можливість підключатися до вайфай. Зовнішній вигляд консолі виглядав привабливо, з незвично закругленими краями. Використовувався пристрій не тільки для ігор – була можливість переглядати фільми, екран з непоганим дозволом відтворював відеофайли і фотознімки, які зберігаються на карті пам'яті. Стереодинаміки були слабкі, але, використовуючи навушники, можна було отримати відмінний звук. Відмінною здатністю PSP -1000 була якісна безперебійна робота ігрового процесора, приголомшлива на той момент графічна картинка, яскраві і глибокі кольори ігрових сцен.

Періодичні оновлення ПЗ, що запускаються виробником, постійно розширювали можливості вбудованого Функціоналу. Тривалість безперервної гри протягом декількох годин забезпечував акумулятор, а конструкція комплектного адаптера дозволяла продовжувати гру під час підзарядки пристрою.

Первая мобильная консоль PlayStation Portable

PSP-2000

Наступна модель PlayStation Portable стала набагато легше, тонше і зручніше для перенесення. Розміри дисплея залишилися ті ж, що і в першому варіанті, яскравість і контрастність екрану як і раніше мали високі показники. Самим відмітним моментом стало наявність в PSP-2000 відеопорти. На місці старого інфрачервоного порту став розташовуватися вайфай-модуль.

Розробники збільшили оперативну пам'ять кишенькової консолі і оптимізували її ергономіку. ЗА допомогою нових функцій пристрій пропонувало демонстрацію фільмів та підключення для гри до телевізора.

Збільшена до 64 МБ ОП мала можливість збереження скопійованої з диска відеоігри, допомагала швидко виробляти запуск гри і її завантаження. Ще одне нововведення виділяла цю модель серед аналогічних – це можливість підзарядки від стаціонарної консолі PlayStation. Оптимізоване виробником енергоспоживання збільшувало тривалість гри від акумулятора.

Портативна модель PSP-2000 випускалася в трьох колірних рішеннях: чорний, сріблястий і білий. Для батьків була передбачена контролююча функція з можливістю блокувати відеоігри. У комплекті з консоллю поставлявся адаптер і акумулятор. Навушники купувалися додатково.

Удобный девайс PSP-2000

PSP-3000

Характерною особливістю Sony PSP-3000 стало удосконалення дисплея. 5 регулювань яскравості дозволяли підібрати найбільш зручну її ступінь в залежності від зовнішньої освітленості. Плавні барвисті градації зробили графіку ігор більш достовірної і об'ємною. Вага та розміри моделі залишилися колишніми, зміни торкнулися дизайну кнопок – вони стали опуклими і зручнішими.

Місткість акумулятора стала менше – 1200 мАг, зате виробник зменшив енергоспоживання. Тривалість безперервної роботи під час гри – до 6 годин, перегляд фільмів був доступний близько 3 годин. Заряджався акумулятор 2 години.
консоль Скайп підтримує тільки голосовий чат, для цього виробники передбачили мікрофон. Для відео спілкування можна використовувати додатково веб-камеру.

Оперативка залишилася на колишньому рівні – 64 МБ, але в корпусі з'явився вхід для карти пам'яті, роз'єми USB і телевізійний слот. Користувач може насолодитися якістю музики, переглядати фото та відеоролики, використовуючи вбудований редактор для поліпшення зображення.

Популярное во всем мире устройство PSP-3000

Деякі геймери відзначають конструктивні мінуси моделі: відсутній Bluetooth, гучний звук при натисканні кнопок, які не дуже зручний Джойстик. Однак переваги і ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬPlayStation Portable 3008 переважають, на думку більшості користувачів.

Цікаво: Xbox One S – ігрова приставка ще крутіше, ніж Xbox One і PS4

PSP-N1000 (PSP Go)

Перший слайдер в лінійці кишенькових консолей компанії Соні. Компактна, з неймовірним промисловим дизайном і досконалим якістю збірки, ця модель відразу завоювала серця шанувальників PSP. Незважаючи на невелику вагу (160 г), модель досить впевнено розміщується в руці, тримати її під час гри теж зручно.

Система слайдера, встановлена в пристрій, дала більше свободи для джойстика, а став відокремленим екран, незважаючи на трохи менші розміри, має більш чітке зображення. Якість матриці визнано найкращим серед аналогів ігрових портативних консолей. Яскравість підсвічування регулюється в трьох режимах.
пристрою залишилося без змін. Наявність Bluetooth геймери сприйняли з ентузіазмом – завдяки йому можна підключити до консолі смартфон з доступом в мережу для онлайн ігор.

Вбудований скайп, браузер, віртуальна клавіатура і програвач музичних файлів виглядають так само, як і в попередній версії. Додатковою функцією пристрою стало онлайн-радіо з великою кількістю каналів. Відеоігри завантажуються безпосередньо на пристрій через вайфай з магазину PS Store.
від усіх портативних ігрових приладів PSP Go відрізняється найбільшою ступенем зручності керування і графікою ігор.

Первый игровой слайдер PSP Go

PSP-E1000 (PSP Street)

Випустивши кишенькову версію PSP Street, виробник постарався створити пристрій з кращими параметрами та ціновою доступністю. Корпус консолі став матовим, що безсумнівно порадувало користувачів, тому що Герасимчука видно відбитків пальців, та й стійкість до подряпин зросла.

Габарити і вага моделі став більше, ергономічні показники стали вище. Акумулятор PlayStation Portable Street- НЕЗНІМНИЙ, режим гри підтримується протягом декількох годин без підзарядки. Консоль як І раніше дозволяє переглядати відеофайли і слухати треки.

Модель представлена як продукт зі зниженим енергоспоживанням, при тому, що технічні параметри не поступаються попереднім поколінням.

Так як PSP Street позиціонувалася як бюджетний пристрій, геймери побоювалися, що виробники зекономлять на зручність керування або поставлять слабкий акумулятор. Однак Соні вирішила прибрати ігноровані багатьма додаткові опції, залишивши ігрові в повному обсязі.

Доступність ціни була досягнута за рахунок відсутності таких функцій:

  1. Wi-Fi модуль.
  2. Регулювання яскравості дисплея.
  3. Мікрофон.
  4. Можливість підключення до телевізора.
  5. Стереозвучання.

Бюджетная модель портативной консоли PSP-E1000

PlayStation Vita

У новій портативної моделі PS Vita компанія Sony зосередила всі зусилля на технічній оснащеності пристрої, забезпечивши його двома джойстиками, великою кількістю кнопок, сенсорною панеллю, компасом, двома камерами, всілякими датчиками – таких ігрових інструментів ще не було ні в одній моделі. Всі ці елементи суттєво підвищили зручність керування грою.

Оснащене багатьма мультимедійними функціями, кишеньковий пристрій по функціоналу наблизилося до стаціонарних консолей PlayStation. Підвищена до 2210 mAh ємність акумулятора дозволяє грати до 6 годин.

Функціонально пристрій зберегло основні особливості портативних приставок попередніх поколінь:

  • Вбудований браузер з керуванням мульти-тач;
  • Опції, за допомогою яких можна знайти друзів і партнерів поблизу;
  • Синхронізація зі стаціонарною консоллю;
  • Підтримка медіаконтенту;
  • Можливість виходу в соціальні мережі і скайп.

Наиболее приспособленная для игр портативная приставка PS Vita

Інтерфейс портативної PS Vita впритул наблизився до смартфонам. Меню продумано логічно і просто. Екран моделі став більше, графіка відрізняється вражаючою насиченістю кольорів, при виході в інтернет працює в повноекранному режимі. Є версія з вбудованим вайфай-приймачем, 3G і Bluetooth.

Цікаве доповнення: Ігрові рулі Logitech G29 і G920: рушійна сила

В цілому, геймери оцінили PS Vita як потужний портативний гаджет, максимально оснащений ігровими інструментами.

Інші пристрої PlayStation

Долучившись до товариства ігрового бізнесу, компанія Sony істотно підвищила свої активи, адже ігрові пристрої та аксесуари до них стали фінансово вигідним сегментом в діяльності компанії. Високотехнологічні і якісні продукти PlayStation оцінили геймери в усьому світі, а продажі консолей принесли виробникові багатомільйонні прибутки.

Не зупиняючись на виробництві консолей, фахівці розробили ще цілий ряд продуктів, інтегрованих з основними ігровими пристроями. Для розвитку напрямку електронних ігор в компанії створений великий департамент для розробки власних ігрових проектів для стаціонарних і портативних пристроїв.

PSX

Проаналізувавши інтерес користувачів до відеоігор, розробники Соні випустили ігровий медіацентр з універсальним функціоналом. Пристрій надійшов на ринок в 2003 році і продавалося виключно в Японії.

Задумане як цифровий відеомагнітофон, прилад був повністю інтегрований з PS2. У комплекті магнітофона були відсутні геймподи, хоча порти для них були передбачені. У цьому відеоцентрі вперше був представлений графічний ігровий інтерфейс, з яким інші користувачі пізніше ознайомилися на своїх телевізорах, працюючи з консолями PlayStation .

Удобное сочетание приставки и видеомагнитофона в PSX

Крім стандартних функцій відеоплеєра, пристрій було сумісно з усіма ПО ігрових приставок Соні, контролерами, картами пам'яті PlayStation і електронними іграми.
стаціонарною консоллю або портативної приставкою для передачі медіафайлів здійснювалася через USB-порти, керування пристроєм виконувалося за допомогою пульта дистанційного керування.

Xperia Play

Телефон и консоль в одном устройстве

Задумавши з'єднати ігрову платформу з телефоном, виробник Соні презентував PSP-смартфон. Незважаючи на те, що зовні гаджет майже не відрізняється від впізнаваного телефону Xperia, його вага і товщина відразу видають в ньому незвичайний пристрій.

Зсунувши механізм слайдера, користувач отримував доступ до повноцінного геймподу. Що не має аналогів смартфон Xperia Play випускався в комплекті з акумуляторним пристроєм, гарнітурою і кабелем USB.

Сенсорний дисплей смартфона з діагоналлю 4 дюйми володів непоганим дозволом, а об'єму пам'яті вистачало для більшості ігор. Особливе задоволення принесла ігроманам сумісність пристрою з усіма іграми маркету Android. В період виходу Xperia Play користувачі могли грати в більш ніж 60 консольних ігор, адаптованих до мобільних пристроїв. Графіка і колірне оформлення ігор на дисплеї цієї моделі були на належному рівні і вражали барвистістю і якістю. Час гри без зупинки становило близько 4 годин без підзарядки.

Xperia Play, за відсутності конкурентів, з успіхом справлялася як з функцій телефону, так і ігровий портативної консолі.

PlayStation TV

Елегантна і стильна ігрова телевізійна приставка Соні призначена для підключення до домашньої мережі. Легка вага і компактні розміри дозволяють брати пристрій до друзів або у відрядження. Крім основного призначення, приставка відмінно справляється з функцією відеоплеєра. Всі ігри, розроблені для PS, без проблем запускаються на даному девайсі.

Має вайфай модуль, пристрій має також роз'єм для проводового інтернету, під'єднується до телевізора через HDMI-порт, передбачена можливість приєднання гарнітури.

Характеристики PlayStation TV
Процесор ARM Cortex-A9 MPCore, 800-2000 МГц
Графічний процесор PowerVR SGX543MP3, 200 МГц, 128 Мбайт RAM (OpenGL 2.0)
ОЗП 523 МБ
Флеш-накопичувач 1 ГБ
Наявність Wi-Fi, Bluetooth є
Відеовихід 480p, 720p, 1080i (через HDMI)
Аудіовихід 2-канальний LPCM (через HDMI)

Грати з PS TV можна, запускаючи гри на самій приставці, або через вайфай транслювати гру зі стаціонарної консолі на другий телевізор. В меню пристрою можна також знайти посилання на браузер, пошту або соцмережі.
геймерів, що мають в розпорядженні старий телевізор, приставка стала в нагоді – вона підтримує основні ігрові формати. Незважаючи на середні технічні показники і малу пам'ять, приставка справляється зі своїми ігровими функціями і має цілком бюджетну ціну.

Маленькая приставка с большими возможностями

PlayStation VR

Мрія про гру в віртуальної реальності давно розбурхує уми геймерів – адже ефект присутності в ігровій обстановці допомагає повністю поринути в сюжетну ситуацію і відчути повноцінний азарт і справжні емоції.

Потрясающая реальность игрового процесса

Йдучи назустріч сподіванням геймерів, Соні випустила віртуальний шолом, серйозно відрізняється від конкурентних зразків. Його конструкція дозволяє зручно і надійно закріпити його на голові, а розміри можуть регулюватися.
кабелем з блоком керування для регулювання гучності, увімкнення мікрофона або гарнітури. Всередині розташований дисплей, що дає 3D зображення і звук. Картинка на дисплей передається за допомогою репроекціі для створення більш плавного зображення ігрового процесу.

Вбудовані в шолом датчики фіксують рухи голови, які передають реакцію геймера. Зручність цієї моделі полягає в тому, що для гри не потрібно спеціального приміщення, можна розташуватися на дивані або за столом.

Емоційні відчуття гравців під час драматичних моментів гри досягаються за рахунок збільшення частоти кадрів, ігрова картинка при цьому не збивається.
VR, виробники подарували своїм шанувальникам неймовірні емоції при проходженні нових, а також знайомих і звичних ігор.

Перспективи ігрових консолей

З огляду на зростаючий ступінь складності комп'ютерних ігор, вимоги до графіку і колірному супроводу, розробники Соні всерйоз замислюються про нову версію своїх консолей.
нетерпінням чекають 2019 року, коли, за інсайдерською інформацією, компанія представить свій новий PlayStation 5, який зараз тестується. Як буде виглядати і якими ексклюзивними характеристиками володіти пристрій, невідомо. Зрозуміло тільки одне – сучасні ігрові приставки ще довго будуть на піку продажів, адже інтерес до відеоігор абсолютно не вичерпується.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії