Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Оновлений Trade-in у MOYO: ще більше приємних покупок

Дата публікації: 21.06.2022 15:12
Дата оновлення: 21.06.2022 15:12

У червні ми розширили можливості програми Trade-in: тепер у MOYO можна обміняти старий смартфон, планшет, смарт-годинник, ноутбук, телевізор, ігрову консоль або медіаплеєр на будь-який новий пристрій!

Але це ще не все! Відтепер наша програма Trade-in приймає для обміну навіть кастомні ноутбуки, а їх вартість можна розрахувати прямо на сайті moyo.ua. 

«Наприклад, якщо ви збільшили оперативну пам’ять свого ноутбуку, це можна зазначити для онлайн-оцінки. Наш розумний калькулятор розрахує найкращу ціну виходячи зі встановлених вами додаткових компонентів», — пояснює директор сервісного центру MOYO Тетяна Удовенко.

Наразі для обміну за програмою MOYO Trade-in приймаються 11 популярних брендів телевізорів, 34 бренди ноутбуків, 23 бренди смартфонів, 10 брендів смарт-годинників, 6 брендів планшетів, 2 бренди ігрових приставок (Xbox та PlayStation) 2 бренди медіаплеєрів (Apple та Xiaomi). Але наша команда працює над тим, щоб цей перелік постійно оновлювався, тож слідкуйте за сторінкою Trade-in на сайті MOYO.

Якщо ж пристрій не проходить оцінку для обміну в MOYO Trade-in, ви отримаєте приємні бонуси на покупки в MOYO.

Ми вирішили оптимізувати програму Trade-in саме зараз, щоб зробити новинки техніки та електроніки доступнішими для всіх, кому вони потрібні. Сьогодні у MOYO найбільший вибір можливостей для Trade-in, і ми будемо продовжувати розвивати цю послугу.

Коментарі
Залиште коментар