Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Samsung Galaxy Tab A 8.0 і 5 плюшок, які приготували виробники

Дата публікації: 22.09.2021 10:30
Дата оновлення: 22.09.2021 10:30

Зараз планшети стали невіддільною частиною побуту. Вони створюють умови для легкого занурення у світову субкультуру, організують спілкування, перспективи для онлайн-заробітку і пропонують зазирнути у неймовірний світ  інтертеймента. Конкретні серії можуть похвалитися навіть роз'ємом для сімки.

 Огляд Samsung Galaxy Tab A 8.0

Галаксі Таб від Samsung спеціально створений для активних людей. Параметри, які полюбилися багатьом, — це витривалі компоненти та наповнення плюшками.

Характеристики Samsung Galaxy Tab A 8.0

Планшет Samsung Galaxy Tab A 8.0, мова про який піде в огляді, належить до бюджетної ніші та є доступним продуктом на ринку. На відміну від китайських аналогів за такою ж вартістю, Самсунг має кілька переваг:

  • більш свіжа версія процесора,
  • 2 Гб для фізичного зберігання даних,
  • потужне АКБ обладнання. 

Висвітлимо у статті особливості планшета. 

Будь в курсі: Sennheiser HD 200 Pro: огляд і 4 переваги навушників

Батарея і зарядка

Однією з перших особливостей, що розглянуті в огляді на планшет Samsung Galaxy Tab A 8.0, стане АКБ на 5100 мАг. Такої місткості достатньо для безперервного використання протягом 9 годин. Якщо девайс буде використовуватися тільки для перевірки пошти та перегляду новин, у режимі очікування цілком зможе працювати без підзарядки до 8 днів. 

 автономність Samsung Galaxy Tab A 8.0

Ті, хто вже встиг випробувати планшет у реальних умовах, стверджують, що місткість акумулятора відповідає заявленому функціоналу пристрою. 

Камера

Розглядаючи характеристики Samsung Galaxy Tab A8.0, варто відзначити, що тут встановлено 2 камери: передня на 2 мегапікселі та задня на 8. У 2021 році таке оснащення нічого крім розчарування викликати не може, проте в планшетах цієї цінової категорії іншого і не зустрінеш. Фото при денному світлі виходять прийнятної якості. При недостатньому освітленні кадри будуть розмитими. Фото з фронтальної камери приблизно збігаються за якістю з попередньою категорією, тому зробити чіткий знімок самого себе навряд чи вдасться.  

Може бути цікаво: Чим відрізняються AirPods 1 від AirPods 2: 8 аргументів на питання «чи варто оновлюватися?» 

Продуктивність

Провідною мікросхемою виступає Qualcomm Snapdragon 429, база працює з частотністю 2 ГГц. Ця версія спеціально адаптована під бюджетні планшети. У поєднанні з парою гігабайтів ОЗП, вона швидко відгукується, беззаперечно виконує повсякденні завдання та швидко відкриває програму. Причому тестування показало, що Galaxy Tab A 8.0 набагато оперативніший в тих чи інших функціях, ніж аналоги з оперативною пам'яттю в 1,5 ГБ.

 задня панель і камера Galaxy Tab

Планшет відмінно справляється із соціальними мережами, іграми та робочими програмами. Однак, коли відкрито більше десятка найменувань, пристрій починає пригальмовувати та зависати. 

Дисплей

В девайсі встановлений екран 20 см 32 мм з PPI в 1280x800 пікселів. Цей показник нижче позначки у дві сотні точок на дюйм. При цьому умови щоденної роботи залишають бажати кращого: при яскравому освітленні кольори спотворюються, а при показові тексту недостатньо різкості. 

Також у планшетному комп'ютері підкачала яскравість. Максимально доступний показник при тестуванні склав 397 кд/м², а при відключеному датчику освітленості падає на 10 позицій. Однак, якщо використовувати планшет при звичайних умовах (природному та штучному світлі), ніяких проблем виникати не повинно.

Корисно знати: Що робити, якщо не включається телефон: 9 способів розв'язувати проблему

Зовнішній вигляд, розміри, дизайн

Оболонка виготовлена з легкого алюмінію, а також доповнена вставками з пластику по боках. Кришка девайса досить мінімалістична. Товарний знак компанії розташований у центрі задньої панелі та зміщений вгору. Камера розташовується у верхньому лівому кутку. Передня частина пристрою виконана повністю зі скла. Для виготовлення корпусу використані першокласні матеріали, а тому про можливі подряпини та дрібні пошкодження можна не турбуватися. 

Розглянемо докладніше ключові характеристики девайса в таблиці:

Доступні кольори 
Silver Gray і Carbon Black
Bluetooth Версія 4.2.
Підтримка сім-карти та LTE Роз'єм
для навушників 3,5 мм +
Слот для карти пам'яті +
Wi-Fi +
Габарити  206,6 х 126,7

При розробці планшета були підібрані оптимальні параметри як по функціоналу, так і за зовнішнім оформленням. Однак, на екран відводиться тільки 70% передньої панелі, через що бічні грані виглядають громіздкими. Також у цій моделі виробники відмовилися від кнопки «Додому», що викликає незручність та гнів шанувальників Самсунгів.

Права грань відведена під клавіші увімкнення і регулятори гучності. На верхній панелі є гніздо під штекер навушників, а на нижній — послідовний інтерфейс micro для зарядки. 

Корисна стаття: Як під'єднати телефон до телевізора: ТОП 10 способів

Ціни на Samsung Galaxy Tab A 8.0

Мобільний електронний пристрій можна придбати за 3500-4000 гривень, що є досить бюджетним. Для такої комплектації ціна абсолютно відповідна. 

Купивши цю модель, ви отримуєте:

  1. Останню версію Android 9.0, в якій постійно відбуваються незначні модернізації.
  2. Великий вибір режимів роботи: нічний, дитячий, читання книг та інші.
  3. ПЗП в гігабайтах доходить до 32.

Можна констатувати велику успішність Samsung Galaxy Tab A 8.0. Адже це девайс зі стабільним попитом для щоденного користування, а цінник його просто смішний. Якщо крім грошових критеріїв ви ставите в пріоритет технічні характеристики та неординарний стиль, шукайте саме цей продукт. 

На тему: Топ-10 бюджетних телефонів з гарною камерою 2021 року: рейтинг кращих моделей, які можна купити недорого

Коментарі
Залиште коментар
Категорії