Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд планшета Huawei Mediapad T3: 5 параметрів, вартих уваги

Дата публікації: 08.10.2021 09:48
Дата оновлення: 08.10.2021 09:48

Huawei Mediapad T3 вважають must-have для користувачів, закоханих в мультимедіа. Через доступний цінник, lte-пристроєм також цікавляться дизайнери та офісні працівники. 

Успадкувавши стримані характеристики, Huawei Mediapad T3 перевершив попередників та став перспективним варіантом. Модель порівнюють з аналогами від Самсунгу чи Xiaomi за ціною та якістю. Але чи варто рекомендувати таку модель для домашнього використання, з'ясуємо в огляді.

На замітку: Як під'єднати планшет до телевізора або монітора: 7 способів на всі випадки життя

Характеристики та продуктивність Huawei Mediapad T3

Планшетник з яскравою IPS-панеллю сподобається не всім, але це не привід говорити про недоліки. Навряд чи нова серія від Huawei розроблена для людей, що прагнуть отримати обладнання з топ 10. Однак цінителів кіно та фотографій в яскравих кольорах та з високою деталізацією характеристики T3 цілком влаштують. 

Інженери Huawei порадували дисплеєм з низьким рівнем шкідливого синього випромінювання, що виключає втому для очей під час тривалого використання. З ергономікою цього середнячка теж все гаразд. Негабаритний Mediapad T3 можна тримати в руці годинами, він ідеально лежить на колінах. 

 Mediapad T3 в роботі

Huawei наділив свій десяти дюймовий MediaPad T3 не останньою ОС — доведеться обмежитися Android 7. Хоча зовнішній вигляд та функціональність оболонки покращені. Це зроблено завдяки інтеграції прошивки EMUI 5.1. 

В ОС доданий Tablet Manager. Система відповідає за оптимізацію роботи, має вбудований антивірусний захист, вміє блокувати небажані повідомлення та дзвінки. Для офісного використання — саме те! Дивіться його параметри:

Характеристики
MediaPad T3
Частота ЦПУ, MHz 1500 
Номер Adreno чіпа  405
Стандарт зв'язку  3G
Тип Планшет-звонілка
Автономність  Li-Ion 6660 mAh
Вага 495 г

Теж непоганий: Huawei MatePad Pro: огляд 5 кращих якостей китайського флагмана

Батарея та заряджання

Без опису автономності огляд планшета Huawei Mediapad T3 не буде повним.Особливо — коли домівники планують по черзі грати або працювати з цим помічником. У Huawei зробили ставку саме на такі запити та тривалу експлуатацію. 

Девайс адаптований до умов інтенсивного використання. Система відрізняється рекордною автономністю, а заповнення батареї з 0 до 100% триватиме не більше 170 хвилин. Так: 

  • читання книг чи спілкування в чатах займає 1120 хвилин;
  • вебсерфінг: 420 хвилин (стандартний восьмигодинний цикл);
  • перегляд фільмів та мультимедійних презентацій — 520 хвилин.

З акумулятором на 4800 мАч, сім'я з 3-4 осіб може брати девайс в далекі поїздки. З обладнанням від Huawei вдасться подорожувати без втрати зв'язку з віртуальним світом. Апарат працюватиме денний цикл та не розчарує раптовим вимиканням. 

На що здатні камери

У Huawei Mediapad T3 два сенсори на 2 та 5 Мп. Вбудований додаток для фільмування обмежений кількома базовими режимами (відсутній навіть HDR). Тому на високу якість фотознімків не варто сподіватися. Хоча при епізодичному використанні для відеодзвінків нарікань особливих не буде.

Продуктивність

Інженери HUAWEI наділили модель T3 чотирьох ядерним Snapdragon 425 від Qualcomm. Додавши лише 2 Gb оперативної пам'яті до такого мікропроцесора, вони не схибили. Потужності досить для базових завдань. Завдяки скромним характеристикам ціна девайса знизилася до очікувань невибагливого користувача. Реалії такі:

  1. Якщо до внутрішньої пам'яті додати micro SD, можна зберегти на планшеті набагато більше фільмів, серіалів і музики.
  2. Попри невибагливий дизайн, пристрій вийшов довговічним. 
  3. Широкі кути огляду спрощують використання, якість матеріалів додає тактильного комфорту. 
  4. Будь-яке порівняння в ціні буде точно на користь T3, тому що це не варіант за $100.

 Mediapad T3 на стилі

Щоб зануритися у світ ігор на Android, дивитися фільми та спілкуватися через відеозв'язок, апаратної тяги в Mediapad T3 вистачить з лишком. З багатозадачністю теж все гаразд. Це технічний, продуманий, хоч і не ідеальний апарат. 

При перемиканні між декількома запущеними додатками, підвисань не спостерігається. До того ж за допомогою Tablet Manager можна обмежити час, коли дитині дозволено використовувати пристрій. Вбудований магазин має десятки додатків для тих, хто хоче планувати графік відключення або відкриття доступу.

Читати обов'язково: В якій програмі роблять презентації: 10 найкращих сервісів

Дисплей T3

Екран з нічим не примітною діагоналлю непоганий для ігор або фільмів. Хоча 1280 на 800 пікселів далеко не ідеал. 

ЖК-матриця IPS TFT генерує приємні для очей кольори. Охоплення sRGB становить всього 65%, а чорний колір плавно переходить в сірий. Додатковий дюйм по ширині не зайвий, але з урахуванням вартості можна піти на компроміс. 

Чутливість до дотиків у Т3 ідеальна. Дисплей з широкими кутами огляду та яскравістю 410 ніт. Апарат комфортно використовувати на відкритому повітрі в сонячну погоду. 

Зовнішній вигляд, розміри, дизайн

Планшет Huawei Mediapad T3, огляд якого актуальний для молоді та школярів, виглядає солідно. Корпус китайця зроблений з анодованого алюмінію. Через це девайс має товщину 8 мм та вагу трохи більше ніж 500 грамів.

Єдиний елемент, що виступає — пластмасова заглушка для модулів зв'язку. Ця частина корпусу спресована з цільного шматка матеріалу. Особливо вибагливі користувачі можуть поскаржитися на масивність передньої рамки навколо десяти дюймового екрана, але це виглядає не настільки жахливо, як в інших апаратів. 

Розв'язуємо проблеми: На телефоні пропала клавіатура: 7 варіацій розв'язання проблеми на Android

Вартість Mediapad T3

Пристрій, створений для доступу до інформації в мережі Інтернет, не повинен коштувати дорого. Mediapad T3 саме такий. Його цінник хороший — від $150, цей апарат ідеально вписується в бюджетний сегмент. 

 Mediapad T3 — апарат для всієї родини

Представлений в огляді, T3 створений для комфортного використання. Звичайно, дві камери на 2 і 5 мегапікселів та загальний слот карт йому честі не роблять. Зате батьки можуть налаштувати доступ та контролювати дитину на відстані. 

В тему: ТОП бюджетних планшетів: 5 моделей, які заслуговують на увагу

Коментарі
Залиште коментар
Категорії