Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд БФП HP Deskjet 5820

Дата публікації: 19.01.2017 11:19
Дата оновлення: 19.01.2017 11:19

Класний зручний кольоровий принтер для будинку, зі зручною і простою системою подачі чорнила – багатофункціональний пристрій HP Deskjet 5820 це саме те, чого вам не вистачало для щастя. І зараз я розповім, чому.

Дизайн

Зовні HP Deskjet 5820 не схожий на принтер в класичному його розумінні – велику сіру офісну махину. Тут ми маємо справу з симпатичним футуристичний девайсом, який легко впишеться як в затишний, так і в досить мінімалістичний інтер'єр. Матовий чорний корпус майже не збирає відбитки пальців та інші сліди використання.

На задній панелі є пропріетарний роз'єм для увімкнення принтера в мережу і роз'єм USB для підключення принтера до комп'ютера.

Управління інтуїтивно зрозуміле – невеликий дисплей і пара кнопок, про значення яких легко здогадатися, навіть якщо ви бачите принтер вперше в своїй життя. Сканер, копіювання – кольорове і чб, друк. Все, що може знадобитися вам в звичайному житті – у вас під рукою і зроблено максимально просто.

Друк фотографій

Можна друкувати фотографії 10х15, з оригінальною папером – вийде цілком пристойна якість. Головне – при установці принтера обов'язково встановіть фірмові драйвера HP. Там вам відкриється великий набір налаштувань друку і калібрування принтера. Причому не обов'язково бути фахівцем – він все зробить сам, вам потрібно буде тільки вчасно міняти папір і натискати окей-окей-далі.

У мене одна фотка друкувалася близько хвилини, але ми ж розуміємо – це не промислова машина, а річ для домашнього використання. Все одно фотки будете роздруковувати пару раз на рік серіями по 10-20 штук. Так що можна і спокійно почекати, поки все буде готово.

До речі, на практиці – якщо переводити фотографії в CMYK-простір – якість передачі кольору виявляється точніше. Але це якщо ви морочитися з точністю кольорокорекції. У всіх інших ситуаціях – можна друкувати прямо зі смартфона. Про це до речі зараз розповім детальніше.

Бездротова друк

Мені здалося, що саме це стало найкрутішою фішкою цієї БФПшкі – можливість роздрукувати всі документи або фотки з мобільного пристрою. У мене на смартфон перенесено 80 відсотків моєї роботи, все розкидано по всіляких хмарам – гугл драйв, дропбокс і купі інших. Я взагалі забула, як виглядає стаціонарний комп'ютер, а ноутбук вдома включаю тільки для перегляду фільмів і обробки фотографій. Фішка роздрукувати квитки на концерт з телефону істотно спрощує життя. А швидка друкувати фотки, яку пощу в інстаграме – це просто кайф!

Зручність у тому, що можна підключатися як по Wi-Fi Direct до самого принтера, так і просто бути підключеною до тієї ж сітці, що і принтер. Тоді можна відправляти документи на друк не встаючи з крісла. От би ще так їжу можна було готувати ...

Друк документів

Але від вражень і емоцій перейдемо до практичної сторони питання. Що вам дає саме цей принтер? Наприклад, дуже низьку вартість друку, тому що одного комплекту чорнила вистачить аж на 8 тисяч кольорових і 5 тисяч чорно-білих сторінок. При цьому сама система безперервної подачі чорнила – це просто лялечка. Зручно заправляти, продумана спеціальний захист від проливання і до того ж – відразу видно рівень чорнила в пристрої, завдяки прозорим резервуарів.

Круто те, що навіть якщо у вас закінчився якийсь колір – ви зможете без проблем продовжити друкувати монохромні зображення і тексти. Це зручно і практично. Плюс добре, що кольоровий тонер йде не одним картриджем, так що навіть якщо один колір закінчився раніше – не доведеться викидати" недовикористаний" ресурс інших квітів.

Що стосується швидкості друку – не забуваємо, що ми маємо справу зі струйники, так що не варто чекати тут овер двадцяти сторінок лазерних чемпіонів. Тут ми отримуємо скромних 8 сторінок чб і 5 кольорового друку в хвилину. Якщо ви роздруковуєте реферат або навіть курсову – чекати доведеться не дуже довго, так, чай заварити встигнете максимум.

Підсумки

HP Deskjet 5820 стане відмінним помічникам будь-якому користувачеві для будинку. Роздрукувати квитки на концерт або список новорічних подарунків, після відпустки роздрукувати фотографії для сімейного альбому, зробити кольорові принти для курсової чи дипломної роботи студенту – яку б ви задачу перед ним не поставили, цей малюк її виконає без зайвих питань.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії