Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинки робототехніки від LG

Дата публікації: 13.01.2017 11:08
Дата оновлення: 13.01.2017 11:08

На виставці CES діє до: 2017, компанія LG представила відразу 4 нові моделі роботів. Це роботи, які не просто зможуть допомагати вам по дому, а також будуть корисні в громадських місцях і аеропортах.

Перший робот, про який ми розповімо, називається Hub Robot

Цього робота можна підключати до інших пристроїв в будинку. Їм можна управляти голосовими командами, легше простого для нього, наприклад, включити/вимкнути кондиціонер. Він оснащений дисплеєм, на який можна вивести масу різної інформації. Не встаючи з дивана ви можете подивитися, що знаходитися у вас в холодильнику, хіба не про це ви мріяли? Також цей робот зможе відтворити вашу улюблену і не дуже музику, розбудити вас, є функція будильника, нагадати про щось важливе, а також повідомити про погоду і трафік на дорогах. 

А тепер увага, він вміє жестикулювати. Киваючи, він буде відповідати на ваші прості питання. За допомогою камери, він може розпізнати імені всієї родини.

Ви не уявляєте своє життя без подорожей? Тоді Airport Guide Robot стане вашим кращим другом.

В аеропортах ми часто стикаємося з проблемою що не можемо знайти на табло потрібну інформації. Airport Guide Robot це інформаційний помічник для подорожуючих. Просто проскануйте ваш квиток і отримаєте всю потрібну інформацію про вашому рейсі. Він навіть може провести вас до потрібного гейта. 

Для робота під назвою Airport Cleaning Robot навести порядок зовсім не складає жодної проблеми, адже це промисловий пилосос. Він оснащений великою кількістю різноманітних щіточок і насадок. Цей робот здатний очистити будь-які поверхні. Він також обладнаний різними датчиками і камерами, які гарантують безпеку і ефективність його роботи навіть в самих жвавих аеропортах. 

Lawn Mowing Robot  допоможе зробити газон ідеальним.

Якщо вам треба підстригти газони, а ваші діти ще недостатньо дорослі, то цей робот газонокосарка, що вам потрібно. Для цього робота підстригти газон акуратно і безпечно не складе жодної проблеми.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії