Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд розумних годин ASUS ZenWatch: розкіш, зручність, функціональність

Дата публікації: 20.07.2015 00:00
Дата оновлення: 20.07.2015 00:00

Дизайн і ергономіка

У компанії ASUS є відмінна звичка робити все стильним і гідним нашого часу. Не стали винятком і Smart-годинник ASUS ZenWatch – витонченість простежується в кожній лінії пристрою. Тут використовуються тільки якісні матеріали – полірований металевий корпус і коричневий ремінець з натуральної шкіри.

2015-07-20_14_27_03-___asus_zenwatch_wi500q___asus_


Корпус ZenWatch Wi500Q розроблений відповідно до стандарту IP55, який гарантує захист від пилу, бризок і струменів води. Але купатися або відправлятися в басейн з пристроєм не варто.

2015-07-20_14_27_31-___asus_zenwatch_wi500q___asus_


Цікаво реалізована конструкція ремінця – він зручний для повсякденного використання і не подразнює шкіру. А застібка дозволяє швидко надягати та знімати годинник без зайвих проблем.

background_1

Дисплей
Годинники AMOLED-дисплей діагоналлю 1,63 дюйма зі стандартним для такого роду пристроїв дозволом – 320 х 320 крапок. Завдяки невеликому розміру зернистість непомітна. Також використовується захисне покриття Corning Gorilla Glass 3 з тактильно приємним покриттям.
Зображення яскраве, контрастне з соковитими, природними квітами і максимальними кутами огляду забезпечують максимальну зручність при роботі з годинником.

background_2

Функціональність і ПО
Зовнішня сторона ASUS ZenWatch виконана в дизайнерської концепції мінімалізму. Вона витончена, стильна і красива. Але з функціональних елементів тут розміщений тільки сенсорний екран.
Кнопка увімкнення встановлена праворуч на тильній стороні. Недалеко від неї знаходиться вбудований мікрофон з відмінною чутливістю – голосові команди розпізнаються ідеально.

background


ZenWatch працюють під керуванням Google Android Wear, тому присутні всі основні можливості – повідомлення зі смартфона, відправка електронних листів, Google Now і голосовий пошук, а також моніторинг активності користувача. Звичайно ж, можна завантажувати додатки, розроблені для платформи Wear.

belt


Присутній 18 варіантів циферблатів для забезпечення персоналізації однією з найважливіших задач пристрої – відображення часу. Вони виконані у вигляді настроюються віджетів, яким можна самостійно налаштувати установки. А якщо прикрити екран долонею, годинник відключають звук, щоб не заважати вхідним дзвінком під час наради або зустрічі.
За високу швидкість роботи відповідає двоядерний процесор Snapdragon 400 і 512 МБ ОЗП, завдяки їм годинник не замислюючись виконують будь-які завдання.

clasp


Годинники легко перетворюються в видошукач для камери смартфона, компас або ліхтарик, а також безліч інших корисних пристроїв.
Виміряйте пройдене за день відстань, тривалість та інтенсивність вправ, кількість спалених калорій і навіть рівень релаксації за допомогою програми Asus Wellness. Крім цього, Smart-годинник ASUS вміють вимірювати пульс. Для цього потрібно розмістити два пальці на металевій рамці годин і дочекатися закінчення вимірювання.

product


Ну і на останок, Find My Phone – додаток, що дозволяє знайти свій смартфон.
Для роботи пристрою знадобиться смартфон з операційною системою не нижче Android 4.3 Jelly Bean.

product

Час роботи
Вбудований акумулятор ємністю 370 мАг забезпечує повний світловий день активного використання або два дні менше активного користування. Так що годинник доведеться ставити на зарядку щоночі. Для цього разом з ними поставляється спеціальна підставка. Рішення зручне і практичне.

watch

Висновки:
ASUS ZenWatch виглядають стильно і серйозно і беззаперечно виконують всі покладені на них функції. Це висококласний аксесуар, який дозволить рідше тягнутися до смартфону щоб переглянути вхідне повідомлення або подивитися прогноз погоди. Крім цього, є додаткові програмні утиліти від виробника, які розширюють функціональність пристрою. Так що ASUS ZenWatch є вдалими розумними годинами, які виявляться корисними будь-якому сучасному користувачеві смартфонів.

Коментарі
Залиште коментар