Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд плеєра Apple iPod Touch 2015: повернення легенди

Дата публікації: 28.07.2015 00:00
Дата оновлення: 28.07.2015 00:00

Дизайн

Apple намагається все більше уніфікувати дизайн своїх пристроїв, зробивши їх ще більш впізнаваними, тому новий iPod Touch підхоплює концепцію, в якій відображені основні риси останніх iPhone, iPad і навіть MacBook – стильна округлість кутів, рівні грані, витонченість і сучасний мінімалізм. Все той же гладкий алюмінієвий корпус, за який так люблять і цінують техніку Apple, а також велика кількість яскравих колірних рішень – новий iPod Touch випускається в темно-сірому, сріблястому, синьому, рожевому і золотому корпусі. Так що вибір є!

 2015-07-28_12_22_55-ipod_touch _-_ buy_ipod_touch_in_space_gray_gold_silver_pink_or_blue _-_ apple

До всього іншого, новинка зручна в експлуатації і надзвичайно компактна. Саме таким і повинен бути плеєр – легким, зручним і сучасним.

дисплей

Коли доходить до вибору характеристик і комплектуючих, можна бути впевненими, що інженери Apple ретельно обмірковують всі варіанти для забезпечення найкращого зручності використання. Тому в iPod Touch 2015 року використовується 4-дюймовий Retina-екран з роздільною здатністю 1136x640 пікселів. Дисплей просто відмінний в плані якості і чистоти зображення – картинка яскрава, соковита, природна і точна. Вона ідеально підходить для розваг, ігор, читання веб-сторінок і перегляду фільмів. До того ж, невелика діагональ забезпечує зручність використання і компактність.

 2015-07-28_12_23_06-ipod_touch _-_ buy_ipod_touch_in_space_gray_gold_silver_pink_or_blue _-_ apple

звук

Як і в будь-якому іншому мультимедійному пристрої, якість звучання має велике значення. Тому новинка оснащена всім необхідним для забезпечення високої якості відтворення. Звук чистий, голосний, з глибокими басами і кришталевими верхніми частотами. Так що пристрій підходить меломанам всіх мастей і музичних стилів, від камерної та класичної музики, до важкої та альтернативної. Підтримується безліч звукових форматів: AAC, Protected AAC, HE-AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF і WAV. Так що користувач не обмежений у виборі тільки одного рішення.

 2015-07-28_12_23_14-ipod_touch _-_ buy_ipod_touch_in_space_gray_gold_silver_pink_or_blue _-_ apple

У комплекті є висококласні навушники Apple EarPods, але модель підтримує будь-які навушники з 3,5 мм штекером.

До всього іншого, сервіс Apple Music вже працює, так що користувачі отримають доступ до величезної бібліотеці треків і виконавців. А коли з'являється настрій послухати щось новеньке можна запустити радіо Beats 1 і насолоджуватися професійно підібраною добіркою.

швидкодія

Купертіновского компанія першою принесла 64-бітний процесор в мобільні пристрої, так що з iPod Touch 2015 хороша традиція продовжується. Тут використовується чіпсет власної розробки Apple A8, який включає двоядерний процесор з тактовою частотою 1,1 ГГц і графіку PowerVR Series 6XT GX6450. Так що пристрій справляється з усіма сучасними іграми, додатками і фільмами у форматі HD. Система працює ідеально гладко, швидкодія на найвищому рівні. Крім колірних відмінностей, новинка випускається в різних варіантах об'єму внутрішньої пам'яті – від 16 до 128 ГБ, тому користувачі зможуть з легкістю вибрати пристрій по своїх потребах і розміром гаманця. Відзначимо, що навіть 16 ГБ досить для запису тисяч аудіозаписів і сотень фотографій. А модель ємністю 128 ГБ стане відмінною заміною віджилому сові iPod Classic,

 2015-07-28_12_23_23-ipod_touch _-_ buy_ipod_touch_in_space_gray_gold_silver_pink_or_blue _-_ apple

Ще одна фішка останніх мобільних пристроїв Apple також з'явилася в новому плеєрі – співпроцесор М8, який відповідає за роботу всіх датчиків і додаткових модулів, покращує їх точність і зменшує витрату енергії.

камери

Важко собі уявити сучасний пристрій без камери, тому iPod Touch 2015 оснащений відразу двома фотомодуля. Основна камера, iSight, оснащена 8-мегапіксельним сенсором і 5-елементної лінзою і гібридним IR фільтром, а також додатковим сигнальним процесором, який відповідає за якісну постобработку і правильний вибір балансу білого, експозиції, автофокус, а також серійну зйомку і визначення осіб, ну і, звичайно, повністю ручний режим керування камерою. Якість фотографій і відео просто шикарне з точними кольорами, високою яскравістю і чистотою зображення.

 2015-07-28_12_23_29-ipod_touch _-_ buy_ipod_touch_in_space_gray_gold_silver_pink_or_blue _-_ apple

Що стосується фронтальної камери, то тут використовується фірмовий модуль FaceTime HD, який ідеально підходить для спілкування в Skype і FaceTime.

підключення

Крім роз'єму Lightning для зарядки і синхронізації з комп'ютером і 3,5 мм аудіовиходу є Wi-Fi ac і Bluetooth 4.1. Перший потрібен для веб-серфінгу, запуску онлайн сервісів, скачування додатків і музики, і багатьох інших завдань. А другий – для підключення до бездротових акустичних систем і додаткових аксесуарів, як селф-стіки, наприклад.

 ipod-touch-l-201507_geo_us

Час роботи

Незважаючи на компактність плеєра, тут помістився досить ємний акумулятор. Його вистачить на 40 годин прослуховування музики і 8 годин відео. В реальних умовах його досить для двох днів інтенсивного використання.

 ipod-touch-overview-witb-201507

висновки:

Новий Apple iPod Touch 2015 є все тим же популярним медіаплеєром з безліччю поліпшень і нововведень. Перше і головне – оновлена ​​платформа, яка забезпечує високу швидкодію для будь-яких завдань, друге – дизайн, який вписується в загальну концепцію компанії і оновлені колірні варіанти оформлення, і, звичайно, якісні камери, без яких не може обійтися жодне пристрій топ-рівня. Цей невеликий і зручний плеєр не замінить смартфон або планшет, але стане відмінним доповненням для прослуховування музики, веб-серфінгу і перегляду улюблених фільмів.

 ipod-touch-product-initial-2015

Коментарі
Залиште коментар