Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Honor 20 – доступний флагман: детальний розбір із 6 частин

Дата публікації: 27.10.2019 08:36
Дата оновлення: 27.10.2019 08:36

Honor 20 представлений брендом, як флагман за доступною ціною. Чи так це насправді? Що всередині у цього апарату і чим він зможе здивувати користувачів: цікавим дизайном або незвичайними функціями? А, може, вдосконаленими фотомодуля або розміром екрану? Подробиці в статті.

Смартфон Honor 20

Технічні характеристики смартфона

Виробник оснастив гаджет по максимуму, а саме:

Установки Honor 20
Дисплей 6,26" , роздільна здатність 2340х1080
Оперативна пам'ять 6 Гб
Вбудована пам'ять 128 Гб
Процесор 8 ядер, Hisilicon Kirin 980, з тактовою частотою 2*2 , 6 + 2*1,92 + 4*1,8 ГГц
Графічний процесор Mali-G76 MP12
Основна камера 48 + 16 + 2 + 2 Мп
Фронтальна камера 32 Мп
Операційна система Android 9.0
Акумулятор Lithium-Ion, незнімний, 3750 мАг
Бездротові технології Bluetooth 5.0., GPS, NFC, Wi-Fi
Інтерфейси USB Type-C
Безпека сканер особи, сканер відбитка пальця
Sim-карта nano-sim, 2 шт.

Детальніше про основні параметри смартфона від Honor піде мова далі в розділах.

Корисна стаття: в смартфоні: що це і як працює – 3 головні секрети технології

Зовнішній вигляд

Задня панель телефону вельми незвичайна – вона зі скла. Скляна кришка з олеофобним покриттям. Воно відштовхує забруднення від оболонки гаджета, а також захищає від появи розлучень і відбитків пальців. Задню кришку і екран об'єднує алюмінієва рамка.

Внешний вид смартфона Honor 20

На вибір покупця у Honor 20 є два стильних колірних рішення зовнішньої оболонки: синій опівнічний чорний. Корпус Honor 20, вже за фірмовою традиції, виконаний із застосуванням інноваційних рішень. Тут це голографічний задня кришка. Панель відображає світлові промені, завдяки чому відтінок «грає» і змінюється: від світлих відблисків до насиченого глибокого кольору.

Девайс відноситься до класу безрамкових, а значить рамка по краях дисплея мінімальної ширини (по боках і зверху 3,5 мм, внизу – 6 мм). Кути корпусу акуратно закруглені. За відгуками користувачів, такий гаджет зручно лежить в долоні.

Фронталки з вирізу-крапельки вгорі екрану (як наприклад, в Huawei P30) перемістилася в лівий верхній кут. Тут же, вгорі, є розмовний динамік.

З лівого боку розташувався відсік для 2-х сімок. На правому боці відведено місце під клавішу Power, в яку, для зручності користувачів, вбудований сканер відбитку пальців. Поруч знаходиться «гойдалка» для регулювання рівня звуку. Вгорі корпусу – мікрофон і ІК-порт. У нижній частині – мультимедійний динамік і порт USB Type-C.

Камери телефону

Крім незвичайного дизайну ще однією особливістю флагмана Honor є фотомодулі. А точніше, основна камера, в яких цілих 4 сенсора.

Камеры телефона Honor 20

Головний на 48 megapixel оснащений діафрагмою f/1.8 і автофокусом. Додатково є ще 3 модуля:

  1. Ультраширокий – 16 megapixel, без автофокусу, але з кутом огляду 117°.
  2. Макро – 2 megapixel, фокусування на дистанції 4 см від вічка камери.
  3. Допоміжний – 2 megapixel, визначають глибину композиції, потрібен для фото з розмитим фоном.

В налаштуваннях фотомодуля можна включити штучний інтелект, який в кращу сторону змінює яскравість, насиченість і контрастність знімків. Також є можливість активувати режим нічної зйомки і робити відмінні фото в темний час доби. Основний фотомодуль знімає ролики до 4К.

Фронталки на 32 Мпікс порадує любителів Селфі чіткими і яскравими знімками. Фронтальний модуль записує відео в Full HD, має електронну стабілізацію.

Читайте також: вибрати смартфон з хорошою камерою + 4 кращих камерофон

Дисплей

У стильного Honor екран 6, 26" , який займає 91,76% лицьової частини гаджета. Відношення ширини кадру до висоти 19,5: 9, роздільна здатність 2340 на 1080 пікселів.

 Дисплей Honor 20

В девайсе використовується матриця LTPS. Технологія відповідає за «соковиту» за кольорами картинку, до того ж вона менш енергозатратна, ніж IPS: в звичайному режимі дзвінки/смс гаджет протримається без підзарядки 1,5-2 дня.

Яскравість екрану можна відрегулювати вручну, використовуючи «повзунок» в настройках або довіритися авто режиму. Виробник передбачив, щоб інформація на дисплеї Хонор 20 не" засвічувалася» на сонці і була читається.

Установки дозволяють підлаштувати параметри дисплея під користувача. Наприклад, змінити «стандартну» температуру на «теплу» або переключитися в режим «нормальний» з більш приглушеними кольорами.

Як вже зазначалося вище, на екрані є темний вічко – отвір для Фронталки діаметром 4,5 мм. При бажанні його можна зробити невидимим на екрані, включивши в настройках «Сховати виїмку».

Може зацікавити: Кращі безрамкові смартфони – 10 крутих моделей

Залізо

«Серце» девайса – чіпсет Kirin 980 на 8 ядер, виконаний по 7-нм технології. Процесор розділений на три кластери: 2 ядра на 2,6 Гігагерц, 2 на 1,92 ГГц і 4 на 1,8 ГГц.

Можна вибрати 4 варіанти роботи гаджета:

  • за умовчанням;
  • продуктивний;
  • економічний;
  • режим суперекономіі.

Невеликий рада: Для запуску софта, вимогливого до заліза смартфона (гри, різні проги), варто вибрати продуктивний режим.

В тему: Як користуватися смартфоном: короткий мануал з 5 пунктів для новачків

За графічну складову Хонор 20 відповідає Mali-G76 MP12. Ця мобільна графіка відрізняється високим рівнем ефективності і продуктивності.

ОЗП (оперативна пам'ять) телефону налічує 6 гигов, а вбудоване сховище – 128 гигов. Збільшення розміру флеш-пам'яті немає можливості. Але і такої кількості гігабайт з головою вистачає для установки додаткового софта і вільного використання ресурсномістких додатків.

Програмне забезпечення

Гаджет працює на платформі Андроїд 9.0. Додатково в двадцятої моделі використовується фірмова графічна оболонка Magic UI 2.1. Вона практично ідентична EMUI, використовуваної в смартах Хуавей, але є кілька фірмових «штучок», наприклад, оригінальна підбірка тим для екрану. При бажанні можна переключитися на звичний багатьом Андроїд-інтерфейс.

Графическая оболочка Magic UI 2.1. и интерфейс Honor 20

Є функція розблокування девайса по обличчю власника. Працює за допомогою Фронталки. Але в темний час доби така розблокування не допоможе. На цей випадок є сканер відбитків в кнопці увімкнення телефону. До речі, до Виходу HONOR 20 така фішка була Умобільних продуктів Sony.

Буде корисно: причин, чому смартфон швидко розряджається

Що в підсумку можна сказати? Honor 20 виробляє WOW-ефект завдяки шикарному зовнішнім виглядом: скляній задньої панелі, градиентному кольором оболонки, практично безмежного екрану. Технічні характеристики гаджета також не підкачали. Тут і фірмовий чіпсет на 8 ядер, і достатню кількість пам'яті, і основна камера з 4 модулями.

Єдине – в 20 моделі не передбачена можливість встановити флеш-картку, немає звичного роз'єму mini-jack, але є перехідник з USB Type C на 3,5 мм.

Так що рекомендація покупцям наступна: зважити «за» і «проти», вивчити тех. параметри новинки і зробити висновки, варто чи ні купувати недорогий флагман Honor.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії