Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новий безрамковий Mi MIX від Xiaomi - такого ви ще не бачили

Дата публікації: 26.10.2016 17:33
Дата оновлення: 26.10.2016 17:33

Посудіть самі: хочете, щоб смартфон був водостійким? Ось, візьміть кращі моделі від Samsung або Apple. Протиударним? Не проблема, отримаєте Sigma, розпишіться. Супершустрим і автономним, так ось же, скільки моделей від Lenovo. А як же дизайнерські рішення, інновації та унікальність? Якраз цю нішу на ринку смартфонів зайняв Mi MIX від Xiaomi.

Отже, чим китайці зібралися підкоряти світ? Крутим безрамковий смартфоном в керамічному корпусі. У розробці дизайну і стилю брав участь відомий французький фахівець Філіп Старк. Більше 90% лицьовій панелі пристрою складається з захисного Шарпівське скла, розміром 6.4 дюйма. Матеріал корпусу повністю складається з кераміки, а елементи конструкції створені без використання в них і краплі клею. 

Завдяки технології передачі звуку за допомогою вібрації скла, компанія змогла відмовитися від використання розмовного динаміка. А фронтальна камера перекочувала зі звичного верхівки екрану, в самий низ, змінивши свої розміри до мінімуму. Основна камера отримала 16 МП з вбудованим автофокусом.

Що стосується основних характеристик тут смартфон зовсім не пасе задніх. Стандартна модель оснащена процесор Snapdragon 821 з частотою 2.35 ГГц і оперативною пам'яттю LPDDR4 в 4 ГБ (плюс 128 ГБ вбудованої). Топова модель Xiaomi Mi Mix 18k оснащена 6 ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем на 256 ГБ. Навколо камери розміщений сканер відбитків пальців з покриттям з 18-ти каратного золота. Акумулятор підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0 на 4400 мАг.

Купити Xiaomi Mi Max можна вже зараз - спробуйте світ без рамок!

Коментарі
Залиште коментар
Г
16.02.2017 01:11

Видели. Вообще не ноу-хау. Sharp Aquos Crystal Y.

Категорії