Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нова лінійка графічних планшетів Wacom Intuos: все краще для художників

Дата публікації: 15.09.2015 00:00
Дата оновлення: 15.09.2015 00:00

Наступне покоління графічних планшетів Wacom Intuos Pen & Touch складається з чотирьох пристроїв: Intuos Art, Intuos Comic, Intuos Photo, а також Intuos Draw з пір'яним введенням. Вони продовжують традиції лінійки, адже мають 1024 рівні натиску, які забезпечують неймовірну точність при роботі з графікою і фотографіями, сенсорний ввід з підтримкою мульти-тач для керування операційною системою і більш зручного перегляду фото за допомогою простих жестів.

456816

Присутній чотири кнопки ExpressKeys, які стануть в нагоді для прискорення виконання частих завдань. А ергономічний дизайн забезпечить довгі творчі годинник без втоми. До всього іншого, всі моделі комплектуються безкоштовним програмним забезпеченням. До речі, пір'яні планшети доступні в малому і середньому розмірі в білому, чорному і блакитному кольорах, а функціональні варіанти з можливістю пір'яного і сенсорно-пір'яного введення мають можливість установки бездротового комплекту.

Intuos Draw є молодшою ​​моделлю для новачків, які хочуть осягнути творчі можливості свого ПК. Завдяки ArtRage Lite і безкоштовним урокам, користувачі легко підвищать свій навик до рівня талановитого художника.

cth490k_photo_inuse_detail_touch_02_rgb_lowres

Intuos Art є ідеальною моделлю для користувачів, які вже вміють малювати на звичайному папері. Завдяки реалістичним художнім інструментам, пір'яний планшет допоможе досліджувати різноманітні художні стилі і техніки в програмі orel Painter Essentials, яка включена в комплект поставки. Модель доступна в малому і середньому розмірах.
Intuos Photo розроблений для фотохудожників, які потребують нових творчих техніках і хочуть доповнити фотографії графічними елементами. Чутливий до тиску пір'яний планшет забезпечує високу точність і контроль при видаленні зайвих елементів, проведенні корекції, створенні всіляких ефектів. Так що навіть з не найбільш якісного знімка, знятого на мобільний пристрій, можна зробити фотографічний шедевр. Модель випускається в малому розмірі та комплектується Corel PaintShop Pro і Corel AfterShot Pro (для користувачів Windows) і Macphun Creative Kit і Corel AfterShot Pro (для користувачів Mac).

family_pckg_left_rgb_lowres-671x363

Якщо ви любитель коміксів і манги, то Intuos Comic стане вашим вибором. Він забезпечує художників манги і коміксів усіма необхідними інструментами для створення персонажів, цифрових ескізів, розмальовки та заповнення цифровий тушшю. Ця модель доступна в малому і середньому розмірі і комплектується пакетом Clip Studio Paint Pro і Anime Studio.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії