Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Назад в майбутнє - перезапуск Nokia 3310

Дата публікації: 27.02.2017 14:23
Дата оновлення: 27.02.2017 14:23

Nokia 3310 - модель для тих, хто ностальгує за часами гри в «Змійку», долара по 5, рингтонів по 30 секунд, «Території-А» і міцності цегли. Якщо ви не застали цей час і ви не знаєте, що таке 3310, навряд чи вас вразять його характеристики.

Телефон отримав поліпшення, але смартфоном не став. Перше поліпшення - це кольоровий екран. Напевно, це було б занадто дивно в 2017 році випустити чорно-білий телефон. Розмір екрану 2,4 дюйма, він покритий вигнутим склом зі спеціальним шаром, який забезпечує хорошу читаність навіть при яскравому сонячному світлі, тому поставити новий рекорд в змійку вам нічого не завадить. Як повідомляє компанія, оновлена ​​модель має сучасну начинку. Якщо ви, як моя бабуся, не користуєтеся Wi-Fi, 3G і GPS, і вас не лякає той факт, що цих функцій телефон не підтримує - можете читати далі. Якщо для вас це важливо, подивіться просто картинки.

Для тих, хто все ж вирішив прочитати до кінця, поїхали розказувати про кілер-фичи. Новинка оснащена портом USB, підтримує карти microSD до 32 Гб. А що найцікавіше, є слот для двох карт Micro SIM, ви спокійно можете викинути свій iPhone і переставити сімку в новий 3310.

Телефон оснащений 2 Мп камерою - в нульових ви були б наймоднішим. Знову ж згадаємо про моїх родичів, якщо ви не моя мама і все-таки зареєстровані в Instagram, завантажувати свої фотографії в інтернет ви зможете за допомогою технології EDGE. Правді, швидше за все через веб-версію - привіт, улюблена Opera Mini!

Великим плюсом є батарея. За даними виробника, в режимі очікування заряду вистачить на 25 днів, в режимі розмови - 22 години, а в режимі відтворення звукозаписів - 51 година. Більше двох діб поспіль слухати музику на лавочці під балконом!

Якщо вас після цієї новини наздогнала ностальгія, переходите по посиланню і шукаєте ваш ідеальний телефон у нас на сайті https://www.moyo.ua/telecommunication/cell_phones/

Коментарі
Залиште коментар
Категорії