Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Накопичувачі Transcend JetDrive Go 300: два інтерфейсу для iPhone, iPad або iPod

Дата публікації: 08.02.2016 16:52
Дата оновлення: 08.02.2016 16:52

Накопичувачі Transcend JetDrive Go 300 виконані в міцних і легких алюмінієвих корпусах чорного і сріблястого кольору з двома захисними ковпачками, що охороняють роз'єми від випадкових ушкоджень. Конструкція подовженого коннектора Lightning спеціально призначена для під'єднання накопичувача до iPhone, iPad і iPod, які часто знаходяться в товстих захисних чохлах, що ускладнюють підключення JetDrive Go 300. Крім того, накопичувач відрізняється низьким рівнем споживання електроенергії та надасть мінімальний вплив на показники автономності вашого iOS-пристрої .

Швидкість передачі даних через Lightning може досягати 20 МБ/с, в той час як USB 3.1 Gen 1 дозволяє копіювати інформацію на неймовірній швидкості 130 МБ/с, таким чином, копіювання HD-фільми об'ємом 4 ГБ займає всього 28 секунд .

До всього іншого є мобільне додаток Transcend JetDrive Go з інтуїтивно-зрозумілим інтерфейсом, що дозволяє оперативно виконувати резервне копіювання і синхронізацію фотографій з альбому «Фотоплівки» без використання кабелів, Інтернету і проблем з пропускною спроможністю з'єднань. Додаток має всі необхідні вбудовані засоби перегляду для зображень, звукових файлів і документів, включаючи файли Microsoft Office, Apple iWork і Adobe PDF.

Цікаво, що Transcend JetDrive Go 300 сертифіковані відповідно до вимог специфікацій Apple MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) – це ліцензійна програма Apple, в рамках якої відповідне маркування отримують продукти, спеціально розроблені для роботи з iPhone, iPad і iPod. Накопичувач пройшов складну сертифікаційну процедуру, і це означає, що крім стильного дизайну корпусу цей накопичувач має всю необхідну функціональність.

Модель випускається в корпусах чорного і сріблястого кольорів, має ємність 32 або 64 ГБ і забезпечується дворічної обмеженою гарантією Transcend.

Підтримувані пристрої Apple:

iPhone

iPhone 6s Plus/iPhone 6s/iPhone 6 Plus/iPhone 6

iPhone 5s/iPhone 5c/iPhone 5

iPad

iPad (4-е покоління)/iPad Pro/iPad Air 2/iPad Air

iPad mini 4/iPad mini 3/iPad mini 2/iPad mini

iPod

iPod touch (5-е покоління)/iPod touch (6-е покоління)

Коментарі
Залиште коментар
В
16.02.2017 01:11

Флешки Transcend – моя «первая любовь», которой не изменяю. Они надежные, сделаны из прочных материалов, долго сохраняют нормальный внешний вид. Накопители Transcend JetDrive Go 300 стали находкой. Кроме прежних достоинств, море новых плюшек: два интерфейса, высокая скорость передачи данных, можно выбрать подходящий цвет: серебристый или черный. Новая разработка, которая учитывает все последние тенденции.

Категорії