Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

#MOYOstudent: наші іноземні друзі, давай знайомитися!

Дата публікації: 01.08.2018 10:04
Дата оновлення: 01.08.2018 10:04

Вітання! Як ти вже знаєш, до нас на стажування приїхали іноземні студенти з Бразилії, Китаю, Туреччини та Єгипту. Ми вже трохи познайомилися з ними і готові про кожного розповісти:

Гульерм Куна

24 роки
Бразилія

Цей хлопець прилетів до нас з ... з Бразилії! Його цікавить Діджитал-маркетинг, так як він бачить себе в цій сфері в майбутньому. Він каже, що він сором'язливий, але обожнює знайомитися з новими людьми і спілкуватися. У вільний час Гульерм ходить по музеях, вивчає київські парки і, звичайно ж, намагається українську кухню. Бразилець зазначив, що був втішений атмосферою в офісі і хотів би дізнатися побільше про родзинки корпоративної культури МОYО.

Атакан Таскин

20 років
Туреччина

Своєю головною рисою Атакан вважає ефективність в усьому, за що береться! У список його хобі входять подорожі, відкриття для себе чогось нового і неординарного. На питання, чому про вирішив приїхати в Україну на стажування, Атакан відповів, що жадає пригод і хоче дізнатися особливості незнайомої йому культури. Турецькому студенту подобається різноманітність київських закладів, а найпривабливішим для себе він знайшов караоке. Можливо, саме тому він буває там кожні вихідні! У своєму інтерв'ю хлопець вказав, що хотів би познайомитися ближче з іншими колегами в офісі.

Фара Далам

21 рік
Єгипет

Фара - дуже розумна дівчина! За останній тиждень вона встигла вивчити дуже багато про маркетинг і аналітиці, показала високий рівень зібраності й організованості. Цю дівчину зачепило вивчення прав людини, так що своєю головною метою вона бачить допомогу людству шляхом кропіткої і складної роботи для досягнення глобальної мети. Також, вивчаючи деякі аспекти української культури та історії, Фара зрозуміла, що хотіла б дізнатися про українців більше. Єгиптянка вже вдруге подорожує по програмі AIESEC (айсик) і каже, що ці подорожі для неї є джерелом натхнення і самопізнання.

сон Зічанг

21 рік
Китай

Оптимістка, яка навіть з труднощів робить позитивні висновки і зауважує тільки найкращі сторони життя. У Києві вона проводить час зі своїми подругами, яких уже встигла знайти на проекті. За програмою обміну студентами AIESEС дівчина поїхала вже вдруге: до цього вона була в Берліні. Сон зазначила, що головні вулиці Києва їй сподобалися більше, ніж проспекти столиці Німеччини. Незважаючи на любов до мінімалізму і простоті речей, вона в захваті від українських пишних і яскравих традицій. Оскільки Сон дуже хоче зрозуміти головні моменти роботи рекрутера, вона вибрала департамент HR.

Ціянюнь Жао

20 років
Китай

Ціянюнь запропонувала називати себе Флора, оскільки розуміє, що вимова її імені може бути складним для українців. Вона стажується в департаменті рекрутингу, так як обожнює знайомитися з різними людьми. Свій вільний час студентка проводить в центрі міста з друзями за програмою. Китаянка працює в молодіжній організації AIESEC вже рік і вважає це одним з найважливіших занять у своєму житті. Дівчина хотіла б зробити кар'єру рекрутера, але одночасно вона цікавиться і іншими сферами бізнес-структур. Дівчина дуже рада опинитися саме в компанії МОYО, так як каже, що все в офісі привітні і добрі. Найбільше за останній тиждень студентці сподобалося бути учасницею співбесіди менеджера з підбору персоналу та кандидата.

Хочеш дізнатися більше про процес стажування іноземних студентів? Спостерігає за новинами в наших соціальних мережах!

Коментарі
Залиште коментар