Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MOYO вперше проводить справжній аматорський кібертурнір

Дата публікації: 13.07.2021 14:15
Дата оновлення: 20.02.2023 14:06

29 і 30 травня сотні гравців з усіх куточків України зможуть випробувати свої сили у народному турнірі з популярної кіберспортивної дисципліни CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive).

MOYO проводить CS:GO

MOYO Cyber Cup не схожий на більшість аматорських турнірів, що проводяться в Україні та на території СНД. Адже взяти участь у ньому можуть не тільки сформовані команди, а й команди неповного складу чи соло гравці будь-якого рівня підготовки. Участь у турнірі безплатна, але потребує обов'язкової попередньої реєстрації кожного учасника. 

Реєстрація та умови турніру за посиланням.

«З вересня 2020 року кіберспорт офіційно визнаний в Україні новим видом спорту. Це логічно, адже Україна входить в 10-ку найвідоміших кіберспортивних країн світу. Це тільки надає поштовх аматорському кіберспорту в країні,розповідає СЕО мережі MOYO, Валентин Івакін — MOYO — серед лідерів індустрії геймінг-девайсів та електроніки, ми долучаємося до розвитку цього напряму. Наші партнери в турнірі вже мають міжнародний досвід по проведенню заходів такого рівня». 

Валентин також додав, що послуги та товари компанії задовольняють вимоги навіть найвибагливіших професійних гравців. «Для нас важливо створити унікальний позитивний споживчий досвід для поціновувачів геймингу, задля отримання справжнього задоволення від гри без зайвих клопотів. А також познайомити наших клієнтів зі світом кіберспорту. Ми вбачаємо в цьому напрямку широкі можливості для росту та закріплення чинного статусу серед поціновувачів якісного сервісу та різноманіття вибору», — додав керівник компанії.

Загальний призовий фонд від національної мережі MOYO та технологічних партнерів турніру — 150 тисяч гривень. Розподілять його між гравцями першої вісімки команд турніру. 

Головні призи MOYO Cyber Cup:

  1. Перше місце — п’ять моніторів 27" HP X27i; 
  2. Друге місце — п’ять ігрових наборів HyperX;
  3. Трете місце — п’ять ігрових гарнітур HyperX Cloud Alpha S Blackout;
  4. Четверте місце — п’ять геймінгових наборів 2Е.

Також кожен гравець команд, які увійшли у вісімку кращих, отримає захисні окуляри 2Е Gaming Anti-blue Glasses Black-Red.

 призи від MOYO за гру в CS:GO

Водночас всі учасники турніру отримають по 300 бонусних гривень на покупки в магазинах мережі або на moyo.ua. Також є спеціальний приз для найкращого гравця турніру. Той, хто матиме найкращі показники за статистикою (K/D/A), отримає призовий набір з ігрової клавіатури HyperX Alloy Elite 2 та ігрової миші HyperX Pulsefire Haste USB.

Матчі за третє місце і гранд-фінал транслюватимуться на каналах MOYO у Twitch та Youtube.

Пізнавальна стаття: Як включити екранну клавіатуру: 3 альтернативи

Інформація про MOYO:

MOYO — перший національний омніканальний рітейлер техніки та електроніки в Україні, який приймає та обробляє онлайн-замовлення в цілодобовому форматі. Перший магазин мережі відкрився у 2009 році. Зараз мережа налічує 40 модернізованих магазинів в 19 містах України. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Буде гаряче: Рейтинг 10 кращих ігор на двох на Sony Playstation 4,5 і інших платформах у 2021 році

Коментарі
Залиште коментар