Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Світ побачив среднеформатную беззеркалку Fujifilm GFX 50S з феноменальним дозволом!

Дата публікації: 20.09.2016 17:05
Дата оновлення: 20.09.2016 17:05

Обидві серії – беззеркальние, а значить, вони компактніше моделей, оснащених громіздким дзеркалом, і, до того ж, з ними можна використовувати об'єктиви з більш простою конструкцією.

Датчик зображення переведений в новий формат – G – і цей формат більше стандартного 35-мм на цілих 70%! Це дивно, враховуючи той факт, що 35-мм формат перевершує за розмірами датчики APS-C, які повсюдно використовуються як в зеркалках, так і в камерах без дзеркала. До речі, чи не єдиний безпосередній конкурент цього девайса – це Hasselblad X1D, і він навіть без об'єктива варто ні багато ні мало $ 9000..

Як ви вже здогадалися, Fujifilm GFX 50S – це і є перший беззеркальной фотоапарат на системі GFX. Остання має роздільну здатність в 51,4 мегапікселів (8256х6192). І відразу стає зрозуміло, що для такого дозволу потрібна нова оптика, яку Fujifilm готує вже зараз. Відомо, що це буде шість об'єктивів на байонеті G.

При цьому вага самої камери, навіть без об'єктива, відразу викликає повагу: цілих 800 м GFX 50S Оснащена знімним видошукачем, а її екран зможе змінювати кут свого нахилу. За згадками виробників, в оснащенні (як опція) присутній також і додатковий видошукач (рухливий). Він призначений для відеозйомок.

Про ціни поки немає вичерпних даних, але в компанії обіцяють, що комплект GFX 50S + стандартний об'єктив + видошукач можна буде купити тисяч за десять доларів. Всі вони стануть доступними для придбання в перші місяці 2017 року. А поки розробники планують довести показник дозволу в фотоапаратах Fujifilm GFX до приголомшливої сотні мегапікселів.

Коментарі
Залиште коментар