Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найкраща програма погоди для Андроїд — огляд 10 продуктів

Дата публікації: 15.09.2022 10:40
Дата оновлення: 03.01.2023 12:05

Мобільні програми корисні не тільки для моніторингу постів в соціальних мережах, перегляду відео, редагування документів або виряджання текстових повідомлень друзям чи співробітникам. Розробники придумали сотні корисних продуктів, які отримують вигоду з інноваційної платформи Air Technology. Розберемо топ 10 програм погоди, що варті вашої уваги. При правильному виборі параметрів відстеження показників не буде пов'язане з розчаруваннями.

1Weather

Програма, що користується популярністю серед туристів, виводить щотижневий прогноз, дані сходу та заходу сонця чи місяця. Для уточнення статистики є 12 міст. Локально відстежується температура повітря, швидкість та напрям вітру, вологість й кількість опадів. 

1Weather — моніторинг температур

Радар 1Weather завоював визнання тисяч користувачів завдяки простому інтерфейсу та великій кількості даних у віджеті. Інтерактивна карта суттєво спрощує навігацію через планшет. Інші переваги продукту: 

  1. Простота. Основна інформація представлена ​​в нижній частині екрана та розділена на категорії — опади, супутникові карти, вологість повітря та інше.
  2. Універсальність. Прогноз буде виводитися на смарт пристрої. Сумісність з Android Wear пропонують не всі конкуренти. 

Це багатомовний продукт. Меню програми доступно у 20+ варіаціях. Інтерфейс змінює кольори залежно від погодних умов. Доступний список міст, для яких інформація знімається миттєво. З таким інструментом погода у потрібному регіоні виводиться в 1 клац. 

Weather Underground

Онлайн інструмент базується на даних, отриманих з більш ніж 270 000 станцій погоди по всьому світу. Додаток ідеально підходить для охочих дізнатися, коли саме краще їздити на велосипеді, бігати вранці, дивитися на зірки вночі, прогулюватися містом з сім'єю, робити фотографії на відкритому повітрі та навіть літати на повітряній кулі.

Weather Underground — детальна статистика

Гнучкість платформи дозволяє створювати власні шаблони з конкретними умовами. Можна інтегрувати дані супутника та МНС, що дозволить вивести максимально точний прогноз. Серед явних переваг віджета:

  1. Інформація коригується самими користувачами в режимі реального часу. 
  2. Є можливість приєднатися до вебкамер, на яких видно, що саме відбувається у певному місті. 
  3. Банерна реклама не нав'язлива. 

Інтерфейс Weather Underground простий та зручний. Свайпнувши вниз, можна побачити 10-денний, денний та погодинний прогноз, температурний графік за минулий місяць. Дозволено редагувати будь-яку плитку, приховуючи непотрібні дані, або змінюючи положення в загальній таблиці. Якщо користувача не цікавить схід чи захід сонця, таку інформацію можна вилучити. 

Читайте: Як перетворити смартфон на відеореєстратор: 5 зручних програм

AccuWeather

Додаток повідомляє про актуальну температуру повітря в градусах Цельсія або Фаренгейта. Невеликий віджет виводить на екран параметри вологості та ймовірність опадів. Користувач може перемикати на щоденний, тижневий та місячний режим візуалізації.

AccuWeather app — візуалізація погоди

Віджет є універсальним. Внизу додано блок новин, оптимізований для англомовних видавництв. Є інформація про інтенсивність ультрафіолетового випромінювання, час сходу та заходу сонця, виводиться швидкість та напрям вітру. Усі параметри гнучко налаштовуються. 

CARROT Weather

Додаток розробника Брайана Мюллера вперше з'явився в App Store у 2015 році. Платформа зазнала не одного оновлення дизайну та покращення функціональності. Після доробок очікувані опади, температура та УФ-індекс виводяться з оригінальним візуальним підкріпленням. 

CARROT Weather — оригінальна концепція дизайну

Після встановлення CARROT Weather вбудований чатбот вітає користувача з англійським жаргоном та просить дозволу на відстеження розташування. Вартість платних версій:

Тариф
Ціна на місяць Річна підписка Додаткова функціональність
Преміум $4,99  19,99  Моніторинг чистоти повітря, виведення статистики через Apple Watch
Premium Ultra $9,99  $39,99  Автоматичне попередження про шторм, більше віджетів, візуальна подача даних
Сімейна версія $14,99 $59,99  Дозволено додати до 5 користувачів

Базова версія CARROT Weather безплатна, але без розширених можливостей. Користувачі можуть гнучко налаштувати макет для миттєвого отримання інформації щодо конкретних локацій. Для інтерфейсу доступні 3 режими — темне небо, Accuweather або Meteogroup.

Корисно: Як правильно заряджати смартфон. 5 простих порад, які допоможуть продовжити термін служби батареї

Weather Radar & Forecast

Платформа використовує дані Tiempo від Darksky API та ґрунтується на службах Accuweather. Запускається навіть у пристроях без GPS. У систему інтегрована резервна копія Weatherbug та Weatherunderground, що дозволяє підвищити до 100% точність прогнозів. Основні переваги продукту:

  • швидкість вітру подається в альтернативних одиницях;
  • вбудована кнопка перемикання шкали Цельсія та Фаренгейта;
  • доступний прогноз поточної погоди, є погодинна та щоденна статистика;
  • користувач отримує повідомлення при поганій погоді та дощі.

 Weather Radar & Forecast — 100% точність прогнозів

Weather Radar & Forecast — гнучка та функціональна утиліта для смартфонів та ПК. Програма видає оповіщення навіть у фоновому режимі. При цьому споживання ресурсів буде мінімальним. Є можливість налаштувати розсилку новин, частоту повідомлень та інші параметри. 

Gismeteo

Розробка належить компанії NPC Maker, найбільшому постачальнику цифрових продуктів для метеорологів у СНД. Дизайн платформи плавний та приємний, анімація гнучко налаштовується. Основні індикатори — температура, швидкість вітру, вологість повітря. Переваги продукту: 

  • простий у налаштуванні інтерфейс;
  • мультимовна панель;
  • додаткова інформація щодо погодних умов, включаючи магнітні аномалії.

Gismeteo — інструмент моніторингу погоди

Уважних користувачів, які надають перевагу кращим програмам, погода в курортних регіонах на першому місці, як і точність поданої інформації. Для туристів, які встановили Gismeteo, відхилення у прогнозах виключені. Віджет не перевантажений візуальними ефектами, виводить перевірену статистику. Для отримання докладного опису клікають по назві обраного міста на інтерактивній карті. 

Ми рекомендуємо: Як зробити скриншот на смартфоні: 4 способи, які працюють

WeatherBug

Функціонал, що використовується як метеорологічний радар, має кілька унікальних блоків — доступ до доплерівської візуалізації, повідомлення про небезпечні шторми, анімовані карти. Платформа стала популярною завдяки інтеграції із мережами Air Stations. 

WeatherBug — професійний радар погоди

Отримуючи дані від Національної метеорологічної служби, віджет здатний передбачити гіперлокальні погодні умови. Розробники використовують інформацію, відправлену із 35 000 приватних станцій, розподілених по всіх континентах. Платна версія коштуватиме $19,99. Тариф передбачає анімацію радіолокатора, додаткові мапи, дані інфрачервоного супутника, моніторинг вологості та атмосферного тиску. 

YoWindow

Гнучкість кастомізації та застосування штучного інтелекту — основні переваги YoWindow. Користувач додає будь-яке фото як фон, а система Smart автоматично редагує графіку відповідно до погодних умов. Інші особливості функціонала: 

  • моніторинг погоди у режимі 24/7;
  • запускається на платформах: Windows, Screen, Application for Facebook та IGoogle, MySpace;
  • відстежуються 6 індикаторів: хмарність, вітер, шторм, сніг, дощ, туман.

YoWindow — розумна платформа

Точність прогнозів від YoWindow досягає 99%, метеорологічні дані збираються через Yr.no та NWS. Живі шпалери — це ще одна дивовижна функція. Якщо у місті сніг, головна сторінка програми прикрашається зимовою анімацією. Розробники дозволили обрати попереднє тло для кожної локації, що виглядає особливо ефектно.

Пізнавальна стаття: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

Today Weather

Продукт доступний з 2017 року. На додаток до стандартних індикаторів, на панелі виводиться індекс чистоти повітря, місячні та сонячні цикли. Особлива фішка — велика красива фотогалерея, яка змінюється в режимі реального часу відповідно до кліматичних умов. 

Today Weather — моніторинг погоди

У базовому режимі платформа видає температуру, видимість на дорозі, тиск повітря, дані про вітер. Віджет включений в топ додатків погода для Андроїд через наступне:

  • показує 10 денну динаміку температур,
  • погодні умови у масштабі всієї планети,
  • є індикатор точки роси.

Моніторинг та виведення даних задається вручну або автоматично, при увімкненому GPS. Користувач обирає варіант виходячи зі своїх переваг. У 1 клац можна поділитися інформацією з друзями — у ФБ, Твіттері, відправити через месенджери. 

The Weather Channel

Одна з популярних програм в Плей Маркеті. Віджет доставляє точну інформацію про погоду з оновленням кожну годину. Користувач побачить актуальні дані про температуру, вітрові явища, можливі опади та інтенсивність УФ випромінювання. 

The Weather Channel — індикатори

На прямокутній панелі виводиться метео інформація у різних містах. Можна додатково уточнити насичення атмосфери шкідливими частинками, є дані про коронавірус — нові випадки, графіки реабілітації, нові штами та інше. Інтерфейс складається з 3+ блоків: 

Інформація на сьогодні
Показує параметри вітрів, вологість, температуру та тиск 
Сезонний портал Виводить індекс активності комах, індекс поту, дощовий щит, індекс тепла, індикатор УФ випромінювання 
Спосіб життя Панель видає наявність частинок пилу в атмосфері. Можна дізнатися, чи підходить повітря для прогулянок та спортивних тренувань. Дані у вигляді індексу

Перед тим, як смартфони увірвалися в наше життя, люди переглядали заголовки газет щоранку. Це був єдиний спосіб дізнатися про важливі новини та прогноз погоди. З появою онлайн інструментів та великої кількості корисних гаджетів, такої потреби немає. 

Просто використовуйте кращий додаток погоди для Андроїд, описані в нашій добірці, щоб бути в курсі актуальних метеорологічних змін. Кожна з версій має свої переваги та розрахована на певну групу користувачів.

Стане в пригоді: Додаток Google Duo —  відеодзвінки як вони є

Коментарі
Залиште коментар
Категорії