Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Косити – легко: 13 переваг акумуляторної коси Makita DUR364

Дата публікації: 19.06.2018 09:35
Дата оновлення: 19.06.2018 09:35

Сьогодні більшість виробників садової техніки мають в своїй лінійці як мінімум один акумуляторний інструмент. Його переваги зрозумілі навіть дитині:

  • немає прив'язки до мережі або бензину;
  • миттєва готовність до роботи;
  • безшумність;
  • екологічність;
  • маневреність;
  • вага.

Аккумуляторная и бензокоса Makita

Але при всіх цих перевагах акумуляторний інструмент повинен бути таким же потужним, як і бензинові і електроверсія для виконання всього об'єму садових робіт. Тому тут дуже важливі ємність і віддача акумуляторів.

Читайте також: Як вибрати бензиновий тріммер?

Чому саме Makita?

У Макіта акумуляторні технології давно і успішно відпрацьовані на професійному будівельному інструменті, тому акумуляторна садова техніка відповідає всім вимогам найвибагливішого споживача.

Вся акумуляторна садова техніка Makita вимагає додаткової підготовки перед початком експлуатації. Працює тихо, що дає можливість використовувати її в громадських місцях. Не має шкідливих викидів в навколишнє середовище і не прив'язана до мережі енергоспоживання, що дає можливість використовувати інструмент із задоволенням і комфортом.

Буде цікаво: Як вибрати бензокосу?

Яку модель бренду вибрати для саду?

Інструментом номер один в саду є газонокосарка, так як нею доводиться виконувати найбільше роботи. Поряд з традиційною колісною косаркою в кожному господарстві обов'язково потрібна мотокоса або тример виконання роботи в тих місцях, куди колісна косарка не заходить або де не впорається.

Ідеальним рішенням є акумуляторна коса (або тріммер) DUR364 – легка і потужна. Це багатофункціональна коса з безщітковим двигуном прямого приводу Makita BL Motor, який розташований безпосередньо над тріммерной головкою (відсутній вал), що робить конструкцію надійною, збільшує термін служби роботи інструменту і час роботи акумуляторів. Електронна система керування зручно розташована на рукоятці.

Чим хороша ця модель?

Аккумуляторная коса от Makita

Подвійний курок захищає інструмент від випадкового запуску. Робоча напруга 36 В в даному випадку забезпечується двома літій-іонними батареями по 18 В кожна. Ємкість акумуляторів – 3.0/4.0/5.0/6.0 Аг. Інструмент має дві швидкості роботи: 5000 і 6500 оборотів в хвилину. Як ріжучих елементів можна використовувати як косильні голівки, так і універсальні пластикові ножі Makita, які суттєво збільшують функціональність інструменту і дозволяють легко справлятися із завданнями різного ступеня складності.

Акумуляторна коса голінняMakita DUR364, технічні характеристики:
Ширина різання 350 мм
Кількість оборотів в хвилину 5000/6500
Шпиндель М8 х 1,25RH
Рівень звукового тиску 81 дБ
Рівень вібрації < 2,5 м/с2
Розміри (Довжина х Ширина х Висота) тисяча сімсот п'ятьдесят чотири x 310 x 229 мм
Час роботи 100 хвилин (BL1850B
Вага 4,5 кг

Корисною функцією мотокоси є можливість задати реверсивне обертання для звільнення інструменту від намотаних рослинності. При косовиці високої трави вона дуже часто «замотується» на косильною голівці , і без функції реверсу витягти її звідти досить непросто. При роботі з косою завжди важливий баланс інструменту, так як він працює практично на вазі. Для оптимального балансу інструмент оснащений зручною d-подібною ручкою, яка регулюється по висоті. Ергономічна ручка обрезинена, що додає комфорту в роботі.

Переваги моделі:

  1. Безщітковий двигун постійного струму (BLDC);
  2. Алюмінієвий корпус двигуна;
  3. Дві швидкості обертання;
  4. Електронне регулювання числа обертів;
  5. Реверс;
  6. Плавний пуск;
  7. Компактний захисний кожух;
  8. Ергономічна d-подібна рукоятка;
  9. Електронне гальмо;
  10. Захист від пилу і вологи Makita XPT;
  11. Сумісність з Косильна головками під нейлонову волосінь товщиною 2 мм і з універсальними пластиковими лезами Makita;
  12. Захист від перевантаження;
  13. Низький рівень шуму.

Замість висновку

Хто працював косою, знає, наскільки важливий при тривалій роботі вага інструменту. Тримати інструмент у висячому положенні досить нелегко, особливо якщо доводиться працювати тривалий час при обробці великих площ. Вага моделі Makita DUR364 становить всього 4,5 кг, і ви обов'язково помітите це при роботі.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії