Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Конструктори Robotis

Дата публікації: 07.12.2016 17:22
Дата оновлення: 07.12.2016 17:22

Серія DREAM дозволяє почати пізнання навколишнього світу в кінематиці, законах фізики і знайомстві з електрикою. Вона ділиться на 4 рівні:

DREAM LEVEL 1, з першого рівня можна зібрати 12 конструкцій за інструкцією в наборі. LEVEL 2, 3 і 4 - це доповнення до LEVEL 1, вони ще більше дозволяють розширити кругозір дитини. З їх допомогою він зрозуміє, що таке сила, прискорення, швидкість, як перетворити обертальний рух в поступальний, як діє важіль і т.п.

У конструктора серії STEM є контролер (STM), який можна самостійно запрограмувати, на також можна використовувати заводську прошивку, якщо робот збирається за інструкцією. Конструкції цієї серії набагато складніше, але й цікавіше! Такий конструктор може бути цікавий не тільки школяреві чи студенту, а й дорослій людині і навіть пенсіонеру, адже з його допомогою можна створити роботизований автомобіль, гусеничний танк, павука і навіть катапульту!

Обидві серії конструкторів не вимагають пайки при складанні, а механічні частини з'єднуються за допомогою багаторазових заклепок, які дуже легко встановлюються і знімаються за допомогою спеціального інструменту.

Компанія Robotis, крім серій DREAM і STEM, пропонує ще більш складні, але також більш цікаві конструктори. Robotis Mini - маленький людиноподібний робот з можливістю програмування рухів або складніше - Robotis Premium Kit, з якого можна зібрати 29 модифікацій, включаючи людиноподібного робота з 18 серводвигунами Dynamixel, павука, скорпіона, динозавра і так далі!

Коментарі
Залиште коментар