Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати гіроскутер для дитини - 4 етапи і 7 плюсів покупки

Дата публікації: 13.03.2019 05:40
Дата оновлення: 13.03.2019 05:40

Уже котрий рік діти по всій Україні мріють роздобути гіроскутер. Цей транспорт-іграшка став серйозною конкуренцією роликам, Великої самокати. Щоб дитина не просив весь час товаришів дати покататися, краще придбати йому особистий електротранспорт. Як правильно вибрати безпечну модель для дітей, допоможе розібратися стаття.

Как выбрать детский гироскутер?

Плюси дитячого гіроскутера

Пристрої недарма стали популярні у дітей різного віку. Моделі На кшталт IO Chic Fairy мають такі достоїнства:

1. Навчання управлінню транспортом займає мало часу. Навіть деяким дорослим складніше освоїти електротранспорт, ніж малюкам. Нахили вперед і назад відповідають за розгін і гальмування. Повороти відбуваються за рахунок перенесення власної ваги в ту або іншу сторону.

2. Вага моделей для дошкільнят і младшеклассников – близько п'яти кіло, так що впоратися з ним можна буде і без участі дорослого. Для діток же постарше підійдуть варіанти на КШТАЛТminiLITE White, який важить 12,5 кг.

3. Швидкість дитячих пристроїв рідко перевищує 7-8 км/год, тому вони не становлять небезпеки. Адже в подібному темпі йде швидким кроком дорослий.

4. Гіроскутери допомагають розвивати координацію рухів і благотворно впливають на вестибулярний апарат. Тому вони корисні для фізичної форми дитини.

Важливо: Яка користь для здоров'я від катання на гіроскутере – 5 цікавих фактів

5. Транспорт буде корисний у довгій прогулянці з дитиною – проїхати на моделях можна до 10 км. Так що можна чергувати ходьбу з їздою.

6. Дизайн пристроїв різних брендів – привабливий і сучасний, тому чадо буде впевнено відчувати себе серед однолітків.

7. При використанні належної захисної екіпіровки гіроскутер безпечний для здоров'я малюка.

Вага і форма

Плюсы детского гироскутера

Вибір пристрою для дитини повинен відбуватися з урахуванням вагових показників:

  • маса самого гіроскутера. Коли мається на увазі, що маленький власник буде самостійно переносити транспорт, вага повинна бути мінімальним з доступних. Якщо ж передбачається постійна допомога дорослих, вимоги до ваги моделі не так критичні;
  • вага, який апарат витримує. На дітей орієнтовані конструкції, розраховані на масу катається до 60 або до 80 кг.

Важливо: Діткам, які важать менше 30 кілограмів, дорослі конструкції на зразокE + Black підходять. Вони не пристосовані для такого маленького ваги і будуть функціонувати неправильно: трястися, зупинятися, хитатися.

Також буде цікаво: Інструкція по управлінню гіроскутером і гіробордом: 7 важливих правил

Швидкість

Скорость детского гироборда с ручкой

Головний параметр, який впливає на вибір швидкісних параметрів – вік маленького наїзника:

Вік

Швидкість

6-7 років

до 7 км/год

8-9 років

до 10 км/ч

від 10 років

до 12 км/ч

Таким чином швидкість пересування буде відповідати фізичному розвитку дитини.

Розібратися в деталях: 10 головних відмінностей гіроскутеров

Втім, не слід всіх зрівнювати – діти розвиваються індивідуально. Іноді квапити події і дозволяти занадто швидку їзду – небезпечно для «водія».

Фірма-виробник

Популярная фирма-производитель детских гироскутеров

Одним з найпопулярніших в Україні брендів є Ninebot. Корпорація виробляє електротранспорт, затребуваний в більшості країн Європи і світу. Придбання фірми «Сігвей» зробило виробника ще більш авторитетним на ринку.

Вибираючи дитячу модель, до фірми слід поставитися уважно, адже від якості деталей і збірки залежать здоров'я і безпеку малюка. Тому краще віддати перевагу відомим брендам, які мають офіційні представництва в Україні і дають гарантію на товар.

Читайте також: відрізняється гіроскутер від гіроборда: 5 ключових відмінностей

Ціна

Вартість гіроскутеров стартує від трьохсот доларів, якщо справа стосується сертифікованих, надійних виробників. Використання якісних матеріалів, розробка дизайну і створення міцної конструкції впливають на формування ціни, також як і справна сплата потрібних для розмитнення товару внесків. Тому розраховувати придбати фірмову модель подешевше – необачно.

У той же час ринок переповнений підробками за ціною в два рази нижче. Передбачувана вигода від подібної покупки – міраж, адже ніхто – ні виробник, ні магазин – не гарантує справну роботу або сервісне обслуговування електротранспорту невідомого походження.

Економити не варто і на екіпіровці: шолом і захисний набір на кшталт Tempish FID краще купити відразу разом з транспортом.

Для дорослих і дітей: 5 кращих гіроскутеров – який краще вибрати?

Таким чином, купити гіроскутер – нескладно. Можна піти простим шляхом і вибрати дешеву модель приємного дизайну – малюк адже не розбирається в безпеці і виробниках. Але для дитини краще, якщо пристрій буде відповідати його віку й вазі. І не розвалиться випадково на нерівній поверхні. Та й батькам спокійніше, коли вони впевнені, що іграшка не заподіє шкоди чаду.

Коментарі
Залиште коментар