Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як перенести контакти з Android на iPhone: 3 перевірених способи

Дата публікації: 13.11.2018 12:27
Дата оновлення: 13.11.2018 12:27

Придбання нового айфона – радісна подія. Але перш, ніж хвалитися крутим девайсом перед друзями, необхідно наповнити контактну книгу новинки номерами з колишнього смартфона. Оскільки левова частина сучасних фаблет діє на основі Андроїд, то стаття розповість саме про нюанси перенесення даних між Android і IOS. Вивчивши детально це керівництво, вийде перемістити всі номери без втрат. Отже, який софт використовувати для проведення цих маніпуляцій?

Читайте також: Як користуватися смартфоном: короткий мануал з 5 пунктів для новачків

 Как перенести контакты с Android на iPhone

Move to iOS

Сервіс, який допоможе в лічені миті перекинути всі необхідні контакти з Android на iPhone. Перш, ніж почати нею користуватися, не зайвим буде перевірити, чи достатньо пам'яті на «яблучному» девайсе, щоб вмістити все необхідні андроїд-файли. Після цього обидва пристрої підключаються до Wi-Fi і до живлення. Ну, а далі – по порядку:

  • зайти з Андроїд в віртуальний магазин Google Play;
  • завантажити цю програму;
  • відкрити його і прийняти угоду користувача.

Щоб пройти ці кілька кроків, знадобиться не більше пари хвилин.

Скачать Move to iOS через Google Play

Після цього треба запустити Айфон і знайти рядок «Перенести дані з Android». На дисплеї пристрою з iOS з'явиться набір з цифр, який необхідно продублювати на Android (хороший гаджет на цій операционке – Samsung Galaxy J7). Почнеться процес синхронізації пристроїв.

Можливо, вас зацікавить: ТОП-10 кращих смартфонів Samsung – рейтинг 2017 року

Синхронизация iPhone с Android

Після з'єднання девайсів між собою користувачеві буде запропоновано список матеріалів, придатних для копіювання. Тут можна вибрати всі пункти або поставити «галочки» тільки напроти потрібних файлів. Усе. Залишилося дочекатися завершення перенесення інформації. Під час процесу не рекомендується «згортати» софт, вимикати інтернет або живлення.

Передача данных с Android на iPhone

ДО речі, Move to iOS – розробка Еппл. Її реліз відбувся одночасно з явищем світу дев'ятої версії iOS.

Задіємо Google: детальний мануал

Ще один спосіб, як скопіювати і перенести контакти з Андроїда на Айфон (наприклад, 7 Plus) – застосування Google Contacts.

Дія відбувається в 2 етапи:

1. Всі дані з Android відправляються в акаунт Google. цього потрібно клікнути меню «Налаштування» – «Облікові записи» – «Google», потім прописати логін свого особистого кабінету і «Синхронізувати контакти». Якщо в пам'яті міститься великий об'єм номерів, передача займе якийсь час.

Передача данных с Android в сервис Google

2. Забрати номери зі свого облікового запису на iPhone – НЕ складніше гайда.Тільки в цьому випадку вже на «яблуці» необхідно пройти наступний шлях: «Налаштування» – «Пошта, адреси, календарі» – «Додати обліковий запис» – «Рахунок CardDAV».

 Передача данных с сервиса Google на iPhone

Тепер необхідно вказати всі запитувані дані і почекати кілька хвилин. Після закінчення недовгого часу в iPhone виявиться повний перелік номерів. Інформацію можна залишити, як є, або відредагувати на власний розсуд.

Пізнавальна стаття в тему: років з iPhone – як розвивався найпопулярніший в світі смартфон?

Як додати контакти на Айфон з Андроїд без синхронізації?

Найпростіший спосіб перекинути всі свої телефонні номери на iPhone – використовувати стандартні пункти меню «Імпорт/Експорт». В такому разі не знадобиться скачування додаткових програм або синхронізація. Як це все відбувається?

 Передача данных с Андроид на iPhone без синхронизации

На смартфоні з ОС Android знайти «Контакт» і «Імпорт-експорт». У цьому розділі є «Експорт на накопичувач». Таким чином в базі створиться файл у форматі vcf, який можуть читати і девайси від Apple.

Пропонуємо Вам ОЗНАЙОМИТИСЯ:Як прошити Android-смартфон: 5 етапів

Спосіб копіювання
Що для цього зробити Витрачений час
iCloud Надіслати файл з контактами на електронну адресу iCloud і далі відкрити цей лист в додатку Mail на айфоне, іспортіровав звідти телефонні номери 2-3 хвилини
Bluetooth Передати сформований файл .vcf, синхронізуючи смартфони через Bluetooth Установка з'єднання + передача файлу (час залежить від об'єму інформації) – до 3-4 хвилин
iTunes Скопіювати файл на комп'ютер, а потім перетягнути його на відкритий iTunes, синхронізований з iPhone Може зайняти до 10 хвилин
iCloud.com Увімкнути синхронізацію з iCloud, на будь-якому комп'ютері або прямо з Android зайти в браузері на сайт iCloud. com, вибрати там пункт «Контакти». Після чого, натиснувши на кнопку налаштувань (зліва внизу), вибрати пункт «Імпорт vCard» і вказати шлях до файлу .vcf Може зайняти до 10 хвилин

Копіюємо номера з сімки

Якщо необхідно, щоб всі номери з сімки залишилися в iPhone:

  1. Вставити сім-карту;
  2. Меню налаштувань – «Контакти»;
  3. Активувати «Імпорт контактів SIM».

Після цього повний перелік записаних номерів скопіюється в однойменний розділ девайса.

Можливо, вам буде цікаво: ТОП-10 корисних додатків для смартфона – рейтинг кращих програм для Android і IOS 2017 року

Підсумок

Крім зазначених вище, існує і безліч інших способів, як перенести контакти з Андроїд на iPhone. Всі вони пов'язані з використанням комп'ютерних програм CopyTrans) і займають набагато більше часу. Але в якості альтернативи і для додаткової інформації можна на дозвіллі освоїти і їх.

Що стосується перерахованих методик копіювання, то з ними впорається навіть новачок. Потрібно тільки уважно слідувати порадам статті і виконувати інструкцію покроково.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії