Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Insta 360 air - окатий колобок

Дата публікації: 22.02.2017 14:30
Дата оновлення: 22.02.2017 14:30

Нещодавно ми дивилися на камеру Insta 360 Nano та шкодували, що там роз'єм lightning. Забудьте. Тепер є Insta 360 Air – і це просто бомба!

Дизайн


Порівняно з Insta 360 Nano відбулися найрадикальніші зміни. Це більше не грибочок на довгій ніжці, а маленька кулька. Зірка смерті чи токлафани, чи взагалі BB-8.

По обидва боки розташовані очі-лінзочки з кутом огляду 210 градусів кожна, так що картинку в 360 вони склеюють внахлест і не втрачають нічого важливого. За винятком ваших пальців, що тримають смартфон – так що охочим похвалитися манікюром я рекомендую користуватися селфі-палицею.

Конструкція дуже продумана – на боках без лінз є невеликі кругляшки, які не тільки несуть на собі логотип і підказують" хапатися тут", але й служать упором для пальців, коли ви витягуєте камеру з цієї штуковини. Вона призначена для безпечного перенесення камери і нагадує чи м'який гумовий м'ячик, чи чохол, чи футляр – навіть не знаю як правильніше його назвати. Загалом, вставляєте в нього камеру і обидві лінзи прикриваються товстими захисними накладками. Я спокійно носила камеру в чохлі в основному відділенні рюкзака анітрохи не переживаючи. Це просто шикарно.

Підключення та


Підключається камера через цей microUSB. Якщо у вас смартфон з USB type C, то ласкаво просимо на наш сайт на розділ аксесуарів за конектором.

Для роботи камери завантажуєте безкоштовну програму в Play market. Виглядає воно так само, як і в старому додатку з App Store. Інтерфейс програми поки не русифікували, але це не буде особливою проблемою. Всі Налаштування інтуїтивно зрозумілі – МАКСИМАЛЬНИЙ час запису відео якість передачі фото та відео контенту. Там Же можна підключити свій ФБ ОБЛІКОВИЙ запис, щоб робити live-трансляції.

Зйомка


Фотографії роблять з роздільною здатністю 3008 x 1504 (3K), відео пишеться з максимальною якістю 2560 x 1280 при 30 кадрах на секунду.

У налаштуваннях камери можна вибрати фільтр, який потрібно застосувати до фотографії або відео. Їх Лише 8 І судячи з назв – БРАЛИ їх з інстаграма. Є Ще пара режимів покращення обличчя, але як на мене – ВОНА не сильно впливає на картинку. Можна Виставити таймер та підкрутити експозицію. Для Відео можна додатково вибрати роздільну здатність – 960р або 1280р.

Є можливість стримувати в Youtube, для цього потрібно тільки підв'язати ваш обліковий запис – і починайте свій шлях до слави блогера.

Вбудованої батареї в Insta 360 Air немає – і тут є і свої за, і проти. Очевидний мінус – без прив'язки до смартфону ви не знімаєте. Але у плюсах – не варто турбуватися про зарядку окремого гаджета. Та й на ціну це вплинуло кардинально – цей малюк коштує близько ста п'ятдесяти доларів, тоді як ціни на найближчих конкурентів стартують від 300 доларів. Погодьтеся, відчутна різниця.

Підсумки


Нова камера Insta 360 Air сподобалася за всіма параметрами. Вона дуже компактна, а завдяки цьому гумовому чохлу ідеально пристосована для транспортування. Інтерфейс microUSB відкриває великий ринок смартфонів із таким слотом для підключення. А більш ніж доступна для такого девайса ціна робить її класним варіантом подарунка.

Коментарі
Залиште коментар