Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові Huawei P10 і P10 Plus - фотографувати завжди, скрізь і в кращій якості

Дата публікації: 27.02.2017 14:27
Дата оновлення: 27.02.2017 14:27

На MWC представили два смартфона Huawei - і це просто неймовірні девайси для мобільних фотографів. Розбираємося, ніж P10 і P10 Plus будуть підкорювати покупців.

По-перше, оновили дизайн. Додали 2,5D скло з Gorilla Glass 5 для Ультраміцне. Якби не блок з камерами, то P10 став мало не братом-близнюком сьомого айфона через загальних обрисів і тоненьких смужок антен на суцільнометалевої спинці. А сканер відбитка тепер в кнопці Home - теж знайоме рішення, але з розширеною функціональністю за рахунок оновлень оболонки.

Екран тут майже як в попереднику P9 - IPS Full HD, тільки з діагоналлю 5,1 дюйм. Усередині встановлений процесор Kirin 960, як і у флагманському Mate 9, а заодно і 4 ГБ оперативної пам'яті. З коробки смартфон йде з Android Nougat і оновленої прошивкою Emotion UI 5.1. Працювати від однієї зарядки смартфон повинен цілий день, адже батарея тут немаленька - ємністю 3200 мАг.

Але це все дрібниці. Головне тут - камери. Добре зарекомендувало по P9 комбо кольорова+монохромна камера прокачали ще більше. Тепер тут не просто 2 однакових сенсора, кожен йде зі своїми фішками. Так, кольорова камера отримала датчик на 12 Мп, зате зі системою оптичної стабілізації. Монохромна йде без стаб, але і розмірами побільше - 20 Мп. Світлосила і там, і там - f/2,2 - в інших смартах є і поменше, але навіщо? І таких значень вистачить для відмінних знімків вночі. Фронталки тут взагалі вогонь - теж Leica, на 8 Мп, ще й зі світлосилою f/1,8.

Не забули і про популярну нині темі - розмиття заднього плану в портретному режимі. Але на відміну від сумовитих програм, які роблять блюр кружечком, Portrait Mode в нових смартфонах використовує відразу два оптимізованих алгоритму - Variable Aperture і Beautification. Причому працює ця фішка як з обома основними, так і з фронтальною камерою.

Версія P10 Plus отримала трохи кращі технічні характеристики в усіх напрямках. Найпомітнішим, звичайно, став екран - він тут 5,5 дюймів з роздільною здатністю Quad HD.

За начинку відміну від звичайної Huawei P10 полягає в можливості крім версії 4 ГБ/64 ГБ придбати ультра-модель з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Уявляєте - шість гігабайт! Більше, ніж в деяких ноутбуках. Ну і батарея під такого монстра зрозуміло йде більше - 3750 мАг.

У Huawei P10 Plus камери йдуть з такими ж матрицями, але ось оптика краще - з більш широкими значеннями діафрагми F/1.8. 

Huawei P10 буде коштувати близько 650 євро, в той час як старша модель оцінюється в 700 і 800 євро за просту і ультра модель відповідно.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії