Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Huawei y5 2019: огляд 6 основних параметрів

Дата публікації: 29.03.2021 10:52
Дата оновлення: 29.03.2021 10:52

Huawei y5 – потужний бюджетник зі шкіряною задньою панеллю. Випуск моделі відбувся 24 квітня 2019 року. Детальніше про характеристики Хуавей У5 2019 – нижче по тексту.

Huawei y5 2019

Характеристики Huawei y5 2019

Пристрій поставляється в коробці з картону. У комплектацію входять:

  1. Сам мобільний.
  2. Зарядка з кабелем.
  3. Керівництво по застосуванню.
  4. Гарантійний талон.
  5. Скрепка, щоб дістати слот для сімок і карти пам'яті.

Комплектация Хуавей у5 2019

Читайте: Де зберігати фото – 5 кращих сервісів з дата-центрами в США і Європі

Розглянемо Huawei y5 2019 і його характеристики в деталях.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Почнемо огляд Huawei y5 2019 з розбору оригінальної зовнішності гаджета. Основа виконана з полегшеного полікарбонату. Задник пристрою зроблений під шкіру з рядками з ниток. Там же, на задній кришці розташований вертикальний блок з Лед-спалахом і головною камерою. Знизу, в лівій частині, можна побачити фірмовий логотип Хуавея.

На передній частині Фулвіо-екран з вирізом у вигляді краплі, який призначений для Фронталки. Трохи вище – решітка розмовного спікера.
дисплея середнього розміру. Нижче є відступ з відміткою бренду. Екран захищений склом помітною ширини 2,5Д.

У самому низу можна побачити мікрофон, отвір для мікро ЮСБ та мультимедійний динамік. У верхній частині – роз'єм для гарнітури і додатковий динамік. На правому боці є кнопки, щоб зробити голосніше чи тихіше і виключення/увімкнення, на лівому – слот для сімок і мікроСД.

Гаджет компактний і не важкий, легко поміщається в руку. Висота пристрою – 147,1 мм, товщина – 8,5 мм, вага – 146 г, ширина – 70,8 мм. Модель випускається в різних кольорах: полночном чорному, сапфіровому синьому, янтарний, класичному чорному.

Корисна стаття: перенести дані на новий телефон: 5 способів «відновитися»

Батарея і зарядка

У мобільник не знімний акумулятор із середньою місткістю 3020 мАг. У режимі помірного користування заряду вистачає на один день. Сам виробник заявляє до 16 годин автономної роботи при перегляді відео, також до 10 годин серфінгу в 4G- мережах.

Просмотр фильмов на телефоне

Камери

Огляд камер Huawei y5 2019 також важливий. Ми можемо спостерігати потужну головну камеру в 13 Мп з фазовим автофокусом, світлодіодним спалахом і світлосилою 1,8. Можна робити знімки високої якості днем, при хорошому світлі, в темряві з'являються шуми.

відсів можна знімати в форматі FHD зі швидкістю 30 к/с. Також телефон обладнаний Фронталки на передній стороні. Камера Хуавей y5 2019 5-мегапіксельна зі світлосилою 2,2 досить простенька, але видає стерпні Селфі. Є система розпізнавання осіб, яка працює досить швидко.

Цікава інформація: Чому не заряджається смартфон: 4 проблеми + методи вирішення

Продуктивність

Усередині У5 знаходиться чіп Helio A22 з 4 ядрами від MediaTek. Процесор виготовлений по 12-нм технічному процесу і включає в себе ядра Cortex-A53. Максимальна тактова частота досягає 2000 МГц. Мощі вистачить для виконання простих завдань, таких як використання інтернету, перегляду Hd-відсів. Для ресурсоємних іграшок потужності недостатньо. Корпус нагрівається тільки в моменти максимального навантаження.

Прискорювач графіки – PowerVR GE8320. Смартфон має 2 Гб пам'яті і 16-32 Гб вбудованої простору. Додати місця можливо картою мікроСД до 512 гіг.

 Производительность смартфона

Хуавей У5 справляється з простими завданнями: переглядом відео, фото, відкриттям вбудованих додатків і браузерів. Важкі програми з просунутою графікою будуть працювати повільніше.

Дисплей

Дисплей смартфона - 5,71 дюймів із співвідношенням сторін 19: 9, тому виріб витягнутої форми. Екран має матрицю IPS з роздільною здатністю 1520х720 точок з щільністю пікселів 295 ppi, тому присутні непогані кути огляду.

Картинка деталізована і яскрава. Можна побачити вміст на дисплеї навіть на вулиці, але через сонячних променів екран з часом вигоряє. Для захисту матриці від пошкоджень смартфон комплектується захисним склом. Сам дисплей займає до 85% площі лицьової панелі. Скло з олеофобним покриттям, яке не залишає відбитки і сліди від пальців. Є функція захисту очей, що вбереже зір користувача.

Важливо знати: Як додати номер в чорний список в 4 ходи

Зовнішній вигляд стандартних екранів і меню

На смартфоні встановлена операційка Андроїд 9.0 разом з оболонкою EMUI 9, тому сенсорний екран реагує швидко. За замовчуванням на робочому столі EMUI відсутня ярлик або жест для відкриття класичного меню всіх встановлених додатків, як в Андроїд. При цьому, іконки додатків знаходяться на робочих столах, як на Айфон. Ярлики можна розкидати по папках, створювати додаткові екрани, розміщувати віджети.

Ціна на Huawei y5 2019

В Україні телефон оцінений в 2500-3000 гривень. Це бюджетна модель з оригінальною тильній панеллю під шкіру і безрамковий екраном. Підводячи підсумки, варто виділити основні переваги та недоліки смартфона:

Плюси
Недоліки
Стильна шкіряна обробка Невисока роздільна здатність екрана
Потрійний слот для двох наносімок і карти пам'яті Графічний прискорювач середньої потужності
Каплевидний виріз на якісному дисплеї Іноді недостатньо роз'єму Туре-С
Функція розпізнавання осіб -
Спритний процесор -

Корисна стаття: Чому не потрапляють СМС з телефону: 7 кроків для вирішення проблеми

Коментарі
Залиште коментар
Категорії