Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Huawei Y5 2018: майбутнє за бюджетниками?

Дата публікації: 11.06.2018 16:47
Дата оновлення: 11.06.2018 16:47

Хлопці з Huawei викотили оновлений бюджетник Y5 2018, і в порівнянні з торішньою версією смартфон змінився досить сильно. Подивимося, чим нас порадує Huawei.

Корпус тут пластиковий, за традицією нерозбірними, представлений в різних кольорах. Якість збірки хороша: не люфтить, не скрипить. Тут як би в цілому чогось особливого від корпусу чекати не доводиться – сканера відбитків пальців немає, і смартфон не захищений від попадання вологи або падінь.

Три нижні кнопки – сенсорні і розташовані в межах екрану, а їх традиційне місце тут зайнято логотипом виробника. Ще одне лого – на задній панелі. У Huawei подумали і таки додали в модель 18-го року підтримку 4G, а ще зробили його легше і тонше, примудрившись збільшити при цьому діагональ екрану.

Але збільшили добре – не зробили «лопату», а просто трохи витягли його в довжину і вуаля! – смартфон все ще керується однією жіночої ручкою, а контенту поміщається більше. Матриця IPS, з кутів видно не «вау», а так, на «четвірку». Продуктивність оціню приблизно так само – літати телефон, звичайно, не буде, але всі основні додатки і якісь базові іграшки телефон тягне взагалі без нарікань.

Пам'ять – 2/16, середній показник. Можна отримати флешку до 256 гигов, якщо потрібно, при цьому жертвувати другий сімки не доведеться. Слот тут повноцінний, все поміститься. Дрібниця, а приємно :)

До речі, до речі! Про це ось взагалі мало говорять, коли дивляться по смартфони, але цей телефон хороший, щоб – увага – ЗВОНИТЬ. Сюрприз, а? Хто ж в наш час взагалі дзвонить? А ось Huawei позиціонує цю модель як для дзвінків, гарантуючи чистий звук без перешкод.

Камери. Основна 8 Мп, фронтальна – 5. До речі, обидві камери знімають відео в «фулейчді» зі стереозвуком, але стабілізація тут сильно кульгає. Також не варто розраховувати на хороші фотки при поганому освітленні.

Батарея на 3020 мАг, день плюс-мінус активного Юзан витримує спокійно, а то і півтора-два. Операційка тут – Android 8.1 з фірмовою оболонкою.

Ну що можна сказати за підсумком? Майбутнє – за бюджетниками! Які за невеликі гроші вже вміють практично все, що і топові моделі. Поки ж ми порекомендуємо таку модель для покупки як другий смартфон для роботи, дитині в школу або, навпаки, батькам. Вони будуть в захваті!

На цьому все, чекаємо ваших лайків і підписок!

Коментарі
Залиште коментар
Категорії