Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

HTC One M9: на голову вище

Дата публікації: 13.03.2015 00:00
Дата оновлення: 13.03.2015 00:00

Дизайн

One M9 виглядає неперевершено, помітно й чарівно. Компанія зберегла всі кращі риси попередника, забезпечивши плавні вигини, прямі лінії і шліфований метал. У пристрої відразу ж пізнається фірмовий стиль лінійки One. Багато зовнішні риси запозичені у торішнього флагмана, але ряд дрібних деталей One M9 робить його неординарним і привабливим. Модель буде випускатися в сріблястому кольорі з позолоченою рамкою, темно-сірому і золотистому виконанні.

 htc-one-m9-global-sketchfab-gold
Розташування функціональних елементів за минулий рік майже не змінилося. Лицьову панель прикрашають фірмові стереодинаміки HTC BoomSound, які забезпечують чи не краще звучання серед всіх смартфонів, а також вічко веб-камери і пара датчиків.

Задня панель традиційно розділена пластиковими вставками. На ній розмістився великий об'єктив камери з подвійним спалахом.

Всі роз'єми розмістилися на бічних і нижньої гранях.

дисплей

У смартфоні використовується 5-дюймовий IPS екран роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів з щільністю 441 ppi. Дисплей забезпечує яскраву, насичену картинку з природною передачею кольору і максимальними кутами огляду. Якість буквально ідеальне для відображення контенту з високою роздільною здатністю, читання веб-сторінок і перегляду Full HD-відео.

 htc-one-m9-global-ksp-premium-made-personal

Ергономіка

Завдяки використанню 5-дюймового екрану, виробникові вдалося зберегти фірмову ергономічність і компактність свого флагмана. Трохи округлені грані забезпечують зручний і надійний хват, а тонкі рамки дозволять керувати смартфоном однією рукою. А вигнута тильна сторона добре лежить в долоні. Розміри новинки складають 144,6 х 69,7 х 9,61 мм при вазі в 157 р До того ж, кнопка харчування перемістилася з верхньої на праву панель, поліпшивши загальну ергономіку смартфона.

 htc-one-m9-global-ksp-best-audio-just-got-better
Програмне забезпечення

Всіма доступними ресурсами One M9 управляє операційна система Google Android 5.0 Lollipop з фірмовою графічною оболонкою Sense 7.0. Оновлений інтерфейс дозволяє максимально персоніфікувати пристрій, щоб підкреслити індивідуальність власника і налаштувати смартфон відповідно до своїх уподобань. З'явилося додаток «Теми», а також адаптивні улучшайзери.

 htc-one-m9-global-ksp-award-winning-design

продуктивність

Серцем смартфона став новітній 64-розрядний процесор Qualcomm Snapdragon 810, в якому 4 ядра працюють на частоті 1,5 ГГц, а ще 4 на частоті 2 ГГц, забезпечуючи максимальний рівень продуктивності. В якості графічного адаптера виступає Adreno 430. Також є 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ для зберігання даних з можливістю розширення.

 htc-one-m9-global-ksp-sensational-selfies

Камера

Компанія HTC завжди приділяла багато уваги камерам в своїх смартфонах. One M9 оснащений основним 20-мегапіксельним фотомодулем з BSI-матрицею, діафрагмою f/2,2 і 27,8 мм об'єктивом. Вона забезпечує високоякісні фото, а також класне відео в форматі 4К.

На лицьовій панелі встановлена фірмова камера HTC UltraPixel з дозволом 4 Мп, діафрагмою f/2,0 і 26,8 мм об'єктивом. Цей фотомодуль забезпечує шикарні фото навіть в умовах низької або недостатньої освітленості. Тому навіть спілкуючись по Мережі співрозмовник буде вас відмінно бачити.

 htc-one-m9-global-ksp-refinement-with-an-edge 

комунікації

Важко уявити сучасний смартфон без усіх належних комунікаційних можливостей. Тому HTC One M9 отримав Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 і 5 ГГц), Bluetooth 4.1, GPS з підтримкою A-GPS і ГЛОНАСС, NFC, IR-модуль для управління домашньою мультимедійною технікою.

Також встановлено microUSB з підтримкою OTG і MHL 3.0, і 3,5 мм аудіороз'єм.

харчування

В якості джерела живлення встановлений літій-полімерний акумулятор ємністю 2840 мАг, здатний забезпечити тривалий час автономної роботи завдяки використанню енергоефективної платформи і режимам, яке зберігає енергію.

 htc-one-m9-global-ksp-your-world-in-a-glance

висновок

HTC представила ще один суцільнометалевий флагман, здатний завоювати серця користувачів не тільки своєю красою, але також відмінною продуктивністю і завидною функціоналом. Можливо, власникам One M8 немає особливого сенсу міняти свій пристрій на One M9, але інші покупці навряд чи зможуть встояти перед неперевершеним дизайном головного смартфона HTC.

специфікації:

  • Модель HTC One M9
  • Процесор Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810, восьміядерний, 4 х 1,5 ГГц і 4 х 2 ГГц
  • Графіка Adreno 430
  • Розміри 14,5 x 7 x 0,96 см
  • Вага 157 г 
  • Дисплей IPS, сенсорний, 5"
  • Дозвіл 1920 х 1080 пікселів, 441 ppi
  • ОЗУ 3 ГБ
  • Пам'ять 32 ГБ+microSD до 128 ГБ
  • Харчування 2840 мАг
  • Камера 20-мегапіксельна, датчик BSI, f/2,2, об'єктив 27,8 мм+4-мегапіксельна HTC UltraPixel, датчик BSI, f/2,0, об'єктив 26,8 мм
  • Комунікації Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 і 5 ГГц), Bluetooth 4.1, GPS, NFC, IR
  • Роз'єми microUSB (MHL 3.0), вихід на 3,5 мм, роз'єм для SIM-карти
  • ОС Google Android 5.0.2 Lollipop з HTC Sense 7.0
Коментарі
Залиште коментар
Категорії