Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Де в Києві катнути на гіроборде?

Дата публікації: 29.07.2016 16:17
Дата оновлення: 03.10.2023 12:41

1. Парк КПІ (ст.м. політехнічний інститут). Вважається чи не найкращим місцем для покатушок. Тут уже кілька років збираються ролери, скейтери та інші любителі активного відпочинку. Місця для катання там багато, часто звучить драйва музика. Шукати парк потрібно на вулиці Політехнічній.

2. Набережна Вишгород. Їхати дрібнозернистим асфальтом уздовж Київського моря, дихати прохолодним бризом – та що взагалі може бути краще? Крім того, є все для повноцінного відпочинку: дитячі майданчики, купа невеликих кафе і невеликий піщаний пляж. Дістатись можна як машиною, так і маршруткою з Героїв Дніпра.

3. Труханів острів. Нову дорогу там було прокладено до Євро-2012. Не важливо, з якого мосту ви добиратиметеся – з боку Московського чи Пішохідного – 5 км покатушок по гарному асфальту. лісопаркової зоні так чи інакше вас чекатимуть.

4. Межигір`я. Колись заміська резиденція Януковича, а зараз – найпопулярніше місце відпочинку киян. Площа території складає 147 га, і кататись тут можна годинами. Єдиний мінус – складно діставатися.

5. Велодоріжка на Набережному шосе. Цей маршрут більше підійде шанувальникам урбан-стайлу. Від мосту Патона і до Пішохідного, вздовж Дніпра під шум автомобілів, а потім можна хоч на Труханів острів звернути, хоч поїхати далі, через Поштову площу до Гаванського мосту.

6. Парк" Феофанія". Тут є і рівні, і звивисті асфальтовані доріжки. Хороше місце як для профі, так і для початківців. Плюс у парку небагатолюдно і у будні, і у вихідні дні – так що можна спокійно влаштовувати гонки. Бонусом йде приємна природа та можливість культурно відпочити.

7. Парк Перемоги. Він підійде жителям Лівого берега. Хоча парк досить великий, доріжки в ньому вузькі, зате асфальт на них рівний і без каміння – саме для гіроборда. Особливо добре там кататися, коли відпочиваючих небагато.

8. Бучанський міський парк. Окрім гарного асфальту для катання на роликах чи гірободі новий парк може похвалитися окремим скейт-парком та мотузковою лазалкою – активностей вистачить на цілий день. Дістатись легко маршруткою від Академмістечка.

9. Маріїнський парк. Один із найпопулярніших парків Києва з мальовничими краєвидами на Дніпро та Лівий берег, де можна не лише з комфортом покататися тінистим парком, а й послухати джаз на сцені “Черепашки”, або влаштувати пікнік з видом на улюблене місто. Головне – бажання та час!

Дозріли для покатушок? Саме час діставати свій гіроборд (якщо у вас його ще немає, завжди можна купити у нас відповідну модель) і мчати назустріч пригодам!

Коментарі
Залиште коментар