Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Довгоочікувані новинки: Apple представила iPhone 6s, iPhone 6s Plus і iPad Pro

Дата публікації: 10.09.2015 00:00
Дата оновлення: 10.09.2015 00:00

Мабуть, найбільше фанати яблучної компанії чекали оновлення популярних смартфонів iPhone 6 і 6 Plus. Зазвичай, смартфони з індексом S представляли собою поліпшену в плані характеристики і ОС версію основного смартфона, але не цього разу. iPhone 6s і 6s Plus здатні зробити справжній прорив завдяки новим інноваційним функціям.

1194193

В першу чергу варто відзначити, що виробник залишив колишній дизайн, який сподобався безлічі користувачів. Проте, новинки будуть доступні в 4 колірних рішеннях, включаючи рожевий колір. Крім цього, корпус пристроїв виконаний з алюмінію серії 7000, який більш міцний в порівнянні з торішньою 6000 серією. Так що виробник гарантує непохитність смартфонів.

1194212

Мабуть, головним нововведенням став екран Retina з технологією 3D Touch. Це вдосконалена функція, яка з'явилася в ноутбуках MacBook цього року, а також Apple Watch – екран смартфонів здатний реагувати на силу натискання. Наприклад, при сильному натисканні на адресу автоматично відкривається карта. Можна задати запуск додатків і спеціального меню швидкого доступу буквально одним натисканням на екран. Крім цього, є зворотний зв'язок, так що користувач відчуває виконану дію. Так що технологія дозволяє істотно розширити функціональність смартфона.

1194211

Що стосується швидкодії, то iPhone 6s і 6s Plus стали ще потужнішими. Так, процесор новинок на 70% ПРОДУКТИВНІШЕ, а графіка – НА 90% ПРОДУКТИВНІШЕ, в порівнянні з попередниками. Так Що пристрої впораються з будь-якими завданнями, починаючи від запуску важких додатків і фільмів у високій роздільній здатності, і закінчуючи сучасними іграми.

Примітно, що тепер голосовий помічник Siri постійно активний, виробник істотно поліпшив роботу асистента для кращої взаємодії з користувачем.

Ще однією якісною особливістю смартфонів стала 12-мегапіксельна камера з можливістю зйомки відео в 4К. А фронтальна отримала 5 Мп сенсор FaceTime HD Camera з цікавою спалахом – при зйомці Селфі екран смартфона стає в троє яскравіше для отримання максимально чистого і деталізований знімка.

ipadpro_large

Новинка, iPad Pro, відрізняється самим величезним екраном за всю історію мобільних пристроїв з iOS – 12,9 дюймів. При цьому роздільна здатність становить 2732 х 2048 точок і навіть є автоподстройка частоти в залежності від активного контенту. За заявою виробника, великий екран забезпечує краще занурення в фільми, ігри, а також зручність набору тексту і роботи з декількома додатками одночасно.

Для високої швидкості роботи в планшеті встановлений останній процесор компанії під назвою Apple A9X. Завдяки останнім розробкам, планшет 80% продуктивніше більшості портативних комп'ютерів.

Крім цього, компанія подбала про акустичної системи пристрою. Є 4 динаміка, що забезпечує високу гучність і найкращу якість відтворення. Час автономної роботи новинки – до 10 годин при перегляді відео. Також присутня основна камера з 5 Мп сенсором для повсякденних фотозадач.

keyboard_large

Крім цього, разом з планшетом представлені аксесуари для нього – клавіатура і смарт-чохол, а також активний стилус Apple Pencil, який розпізнає силу натискання.

Новинки працюють під керуванням новітньої iOS 9, головним нововведенням якої стане можливість одночасної роботи з декількома додатками на одному екрані.

Крім мобільних новинок, Apple представила телевізійну приставку четвертого покоління – одне Apple TV здатне замінити всі пристрої в вітальні, крім телевізора, звичайно ж. Тепер для Apple TV доступний App Store з мільйонами додатків та ігор. Новий пульт отримав сенсорну поверхню і може виступати в якості повноцінного ігрового джойстика. Звичайно ж, присутня Siri.

buy_tv_large

Коментарі
Залиште коментар
Категорії