Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Blu-ray плеєр Sony BDP-S6200: ідеальне доповнення телевізора

Дата публікації: 05.08.2015 00:00
Дата оновлення: 05.08.2015 00:00

За своєю формою і оформленню, програвач нагадує оброблений дорогоцінний камінь з рубаними гранями, які утворюють невисоку піраміду. Він виглядає стильно і сучасно, тому відмінно впишеться навіть в самий гламурний інтер'єр і доповнить тонкий профіль телевізора з великою діагоналлю.

psnyna-bdps6200_main_v786

Sony BDP-S6200 отримав тільки найсучасніше обладнання. Це ідеальний компаньйон телевізора з дозволом UHD, адже основна фішка цього плеєра – витягування Blu-ray фільму до дозволу 4К без втрати якості. До того ж, пристрій може перетворити Full HD фільм з Blu-ray диска з 2D в 3D для перегляду на сумісному телевізорі. Так що ви зможете повністю зануритися в улюблений фільм. За високу якість зображення відповідає технологія Triluminos, яка забезпечить глибину, насичену передачу кольору, а також природний колір шкіри.

Усередині новинки ховається потужний двоядерний процесор, який відповідає за якісну обробку зображення і зменшення часу відгуку для максимально швидкої передачі картинки на екран. Модель оснащена портом LAN для підключення до кабельного Інтернету і Wi-Fi для з'єднання з бездротовою мережею. З їх допомогою можна отримати доступ до понад 300 сервісів від Sony і багатьох інших виробників, в тому числі, для перегляду відео та фільмів. Крім цього, є вбудований веб-браузер і підтримка клієнтів популярних соціальних мереж. Так що ви зможете поділитися посиланням на відео, яке дивіться, не встаючи з дивана.

233146754alt3

Відзначимо, що плеєр також оснащений портами USB для підключення зовнішніх накопичувачів, а за допомогою безкоштовного додатку, можна перетворити смартфон або планшет на Android в багатофункціональний пульт ДУ і навіть переглядати медіаконтент на великому екрані телевізора.

Коментарі
Залиште коментар