Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд бездзеркальної камери Canon EOS M3: суцільні переваги

Дата публікації: 03.08.2015 00:00
Дата оновлення: 03.08.2015 00:00

Дизайн і управління

Перше, ніж дивує камера - неймовірною компактністю. Вона набагато менше будь-яких системних дзеркальних камер і її можна порівняти за розмірами з компакт-дисками і не перевищує габарити більшості популярних бездзеркальних камер.

 portable_01

Металевий корпус досить міцний і важкий - разом з об'єктивом вага камери становить 576 г. При цьому за рахунок великої і ергономічною ручки, беззеркалка відмінно лежить в руці, хват надійний і зручний.

Виробник подбав про функціональність і розширених можливостях управління камерою. Тому є безліч елементів управління. На верхній панелі розмістилися коліщатка вибору режиму і компенсації експозиції, кнопка спуску затвора, функціональна клавіша і кнопка включення. До всього іншого є невелика вискакує з корпусу спалах і гарячий башмак, який стане в нагоді для установки додаткових аксесуарів: повноцінної спалаху, видошукача або мікрофона.

 full_manual_control_01

Велику частину тильної панелі займає 3-дюймовий сенсорний екран, здатний повертатися на 180° вгору для зйомки Селфі, наприклад, а також на 45° вниз, забезпечуючи більше ракурсів при зйомці фото. Завдяки високій роздільній здатності і якості, дисплей дає можливість відразу ж оцінити якість знятого матеріалу. А сенсорний шар дозволяє управляти камерою простими дотиками. Праворуч від нього розташований хороший набір додаткових елементів управління.

Бічні грані традиційно доповнені дротовими роз'ємами, а на нижній панелі знаходиться штативна різьблення і порт для установки карти пам'яті і акумулятора.

функціональність

В основі новинки лежить 24-мегапіксельний сенсор розміру APS-C, доповнений процесором обробки зображення DIGIC 6. Працюючи в парі, вони здатні забезпечити яскраву, світлу картинку в будь-яких умовах зйомки. При цьому фотографії та відео відрізняються точною передачею кольору і високим рівнем контрастності.

 touch_screen_02_01

В Canon EOS M3 використовується гібридна система фокусування, яка складається з 49 точок з можливістю вимірювання контрастності або фази. До слова, система стала в 6,1 рази швидше, в порівнянні з першою моделлю в лінійці. Таке поліпшення позитивно позначилося на продуктивності стежить автофокусу - система рідко помиляється. Крім цього, сенсорний екран забезпечує додаткову зручність - простим дотиком можна вибрати об'єкт або точку фокусування, без зайвих хитрощів і натискань.

Діапазон зміни ISO становить 100-12 800 з можливістю розширення до 25600, а витяги - від 1/4000 до 30 с.

Зйомка відео відбувається у форматі 1920 x 1080 пікселів з частотою 30 кадрів/с з можливістю включення стежить автофокусу і ручного вибору налаштувань.

 touch_screen_01_01


Крім цього, M3 отримала бездротові модулі Wi-Fi і NFC для швидкого сполучення камери і мобільного пристрою, а також простий передачі відзнятого матеріалу на смартфон або планшет і навіть віддаленого управління беззеркалка.

висновки:

Беззеркальние фотокамери користуються заслуженою любов'ю серед простих фотолюбителів і фотографів-мандрівників, які не хочуть під час поїздки носити з собою важку дзеркальну камеру, але відчувають необхідність в зйомці високоякісних фото з ручними настройками. Canon EOS M3 продовжує беззеркальную традицію і забезпечує широкий функціонал повноцінних дзеркальних камер але в компактному корпусі. Модель отримала великий 24-мегапіксельний сенсор з якнайшвидшої системою фокусування, низький рівень шуму навіть на високих значеннях чутливості, продумане управління і ергономічний корпус, а також сенсорний екран і бездротові можливості. Загалом, найкраща беззеркальная камера Canon.

Коментарі
Залиште коментар