Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Завдяки MOYO на українських дорогах стало на один електрокар більше

Дата публікації: 05.01.2017 12:12
Дата оновлення: 05.01.2017 12:12

Для тих, хто стверджував, що продаж одного електрокара з інтернет-магазину щаслива випадковість, ми готові похвалитися і нескромно заявити, тепер це закономірність.

У новорічні свята ми ощасливили тисячі людей, які замовили в нашому магазині товари від дрібної побутової техніки до новеньких айфонів. Серед безлічі покупців різної електроніки знайшовся один особливий, який зупинив свій вибір на Електроавтомобіль Mercedes-Benz B-250e.

Цей автомобіль поєднує в собі сучасні технології і класичний дизайн з комфортабельним п'ятимісцевим салоном. При цьому електрокар є сучасним і, що найважливіше, екологічним. Подумати тільки, всього 4 години підзарядки від розетки і авто здатне подолати понад 140 км, що значно економить кошти власника, якому більше не потрібно думати про бензин і запасні частини, які в будь-який момент можуть зламатися або зноситися.

З кожним днем на наших дорогах збільшується кількість електрокарів. Споживачі все частіше замислюються про їх переваги. І якщо Ви давно роздумуєте над покупкою нового авто, електроавтомобілі – дійсно кращий вибір і внесок в технології майбутнього!

Коментарі
Залиште коментар
Т
01.07.2017 16:09

Электрокары входят в нашу жизнь постепенно и со временем вытеснят автомобили с двигателями внутреннего сгорания. Тенденция видна не вооруженным взглядом. Думаю, на украинских заправках скоро появятся розетки для подзарядки электромобилей.