Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Аудіосистема Philips Fidelio SoundSphere DS9830W/10: оптимальний вибір для гаджетів Apple

Дата публікації: 16.02.2015 00:00
Дата оновлення: 16.02.2015 00:00

Дизайн сателітів Philips Fidelio SoundSphere нагадує чашу-калебас для аргентинського напою мате. «Чаша» доповнена «вічком» високочастотного динаміка, який встановлений на хромованому пелюстці. Також відзначимо, що при всій своїй екстравагантності пристрій легко впіштся в інтер'єр будь-якої сучасної квартири. Колонки вийшли не дуже великими - висота одного сателіта становить 41 см, а діаметр - 26,5 см. Потужність кожної з колонок складає 50 Вт . У комплекті є пульт дистанційного керування, Який за своєю формою нагадує опудало морською водою камінь. Всі необхідні роз'єми розташовані на тильній частині одного з сателітів. Там же знаходиться кнопка включення і налаштування Wi-Fi, а збоку ви побачите кнопки харчування і регулювання гучності зі світлодіодним підсвічуванням.

 ds9830w_10-_fp-global-001

Процес підключення до бездротової мережі займає не більше двох хвилин, після чого Ваша кімната наповнюється кристально чистим звуком. Також аудіосистему можна підключити за допомогою роз'єму AUX.

 ds9830w_10-mi1-global-001

Одним з найбільш важливих переваг цієї моделі стала підтримка технології AirPlay, яка забезпечує потокову передачу вашої музичної колекції iTunes на аудіосистему через бездротову мережу. Джерелом звуку може бути комп'ютер Mac, iPhone, iPad або iPod .

 ds9830w_10-upl-global-001

Ще одна особливість SoundSphere полягає в використанні вбудованих високочастотних динаміків, які є у обох сателітів. Бездоганна конструкція аудіокроссоверов і оптимальне розташування сабвуфера навколо високочастотного допомагає зменшити перешкоди і забезпечити максимально якісний звук.

 ds9830w_10-d2p-global-001

Також Philips Fidelio SoundSphere підтримує технологію Philips FullSound, яка відновлює всі деталі стислій музичної записи, усуває спотворення і значно покращує звук. Технологія заснована на алгоритмі заключної обробки саунду і передбачає використання потужного процесора для обробки цифрових сигналів.

Коментарі
Залиште коментар